-
arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum teknik ekip olarak ben selim gitarist,anıl tütüncüoğlu davulcu,adnanda basçı teknik problemleriniz ve istekleriniz olduğunda konser günü buna göre yardımcı olacağız sizlere haberiniz olsun..
Justice is done,pop is gone
STAY HEAVY
-
unutmadanda :) her yerde Ahmet Sani Gezici Lisesi'nin kemancısını arıyorum.ama yok nerde buuu?:)))
2 Nisan 2006 Pazar | Yazan: necrosamash
bulabilirisin de ne için?? =)
-
Ginoobili;
ya saçma sapan konuşma baksana amma çok tepki aldın hala basmıyo heralde ya...bizim dans performansımız için bir çok fedakarlık yapıldı,biz bu işi ciddiye aldık ve alıyoruz bu olayın düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için bizim çabamızın yanısıra bir çok insanın emeği var..buna saygısızlık yapma..kaldı ki o senin saçma sapan ve gereksiz olarak nitelendirdiğin iş bugün dünyanın neredeyse her yerinde ciddiye alınan,bu dalda yarışmalar ve organizasyonların düzenlediği ve insanların mesleği haline gelmiş bir kategori..öyle iki el-kol sallamak değil yanı anlıyacaın.. kusura bakma ama böylesine emek sarfedilen bi işi "göz boyamak" diye adlandırmak gayette emeğe b...k atmaktır...
-
hehe sagol "selimkesen" :) bu arada padle calısması yapıyordum evt, cunku sahneye ılk cıkanlardandık ve kulıste donmus ellerımı ısıtmalıydım sanırım :P
-
Selamun aleykum ben Kaan Haydarpasa Teknik Okullarının yani Anadolu teknik lisesinin lead gitarist ve vokalistiyim ilk once hakkımızda yapılan iyi veya kotu eleştirleri için cok tesekkurrler bizi kaale alıp yorum yazmışsınız monitorun azizliginden dolayı nete 1 haftadadır giremiyorum acıkcası bu kadar yorumuda okumayı gozum yemedi aralardan gozume carpanları okudum neyse ilk once organizasyon 9 senedir aynı malum ses sistemi sacma sapan fikirler(dısarı cıkarmamalar sigara olayı falan) ilgimi ceken ve beyendigim okullar ve gruplar kesinlikle bence ses sisteminin azizligine ugrayan mehmet rauf cob coverı kesinlikle güzeldi klavye ler ve solo gitarlar paşanın gitarı fazla duyulmasada gercekten iyidi hem vokal olup hem solist olmak zor iş bu yüzden paşayı kutluyorum sonra soner ben onu gitarist olarak tanıyodum ama gercekten bateriyi iyi caldı tekrar kutluyorum serkan yani klavye gercekten cok iyidi ozellikle tonlar aynı idi bazı amelelerde o klavyenin niye asagı dogru eğik oldugunun felsefesini anlamadı onlarıda serkana havale ediyorum :D evet mehmet rauf bu kadar ihsan kursunoglu lisesi 1 alt sokagımdaki okul :)) gercekten iyidi tabi ki elerki iyidi zaten sarkının melodisi cokta zor degildi ama orada onemli olan grupla beraber gitmesi idi ama sanki davul biraz ritmi asagı ceker gibi oldu elerki gecen seneki gibi yine bu sene cok iyidi finali haketti death calan grup tan istedigim performansı bekliyemedim ama yinede fena degillerdi HAYDARPASA anadolu güzeldi denize selamlar ilk okul arkadasım kendisi :D iyi caldılar sarkı secimi guzeldi ama davulcu biraz eksik düştü sanki sonra tek eglendigim sarkı ghosrbusters gercekten cok iyidi cok beyendim bunlar dikkatimi ceken gruplar kenan evrene o kadar ovgu yagdırıyorsunuz ama kotu bi eleştiride hemen havlıyorsunuz köpek gibi bence bu kadar cok şa şaya övgüyü haketmiyor vokalistin sesi grubu kurtarıyor gecen seneye gelince gecen senede vokal kurtarmıstı. klavyeci komik bi insan :D o kadar ha birde bizim gruba gelelim sarkının ortalarında davulcudan kaynaklanan ritm kacırma benimde ritm kacırmamı sagladı sagol ömercim zaten anlamsız bir heyecanlanma vardı iş iyice b.k a dondü haydin eyw
-
@ThePhilosopher:
komik dediğin klavyeci konservatuar mezunu bi arkadaş..
senin müzikal tecrübeni 10 la çarpar 3 e böler 4 e katlar vs..vb...
+ sen havlamalar konusunda uzmansın galba.. kendi dilin olunca pek güzel anlayıp yorumlamışsın ehuehua
-
selam millet:
ben şimdiden cumartesi günü için finale kalan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.bu arada orada tanışalım.hepimizin ortak bir yanı var nasılsa..müzik
adapazarı özel enka lisesi bassçısı--halil
-
Arkadaşlar bu levisin oylamasında neler dönüyor böyle?? İhsan kurşunoğlunu 14.000 oy gerilemiş. Bu nasıl olabiliyor???
-
ya millet hakikaten oylamada bi dalgalar var.benim için çok önemli değil belki biz çok gerideyiz:) ama emek veren arkadaşlara yazık eğer bi oyunlar dönüyosa...bu arada herkes gereksiz tartışmalara girmiş şu kenan evren lisesi olayından bahsediyorum.kenan evreni dinliyemedim ama açıkçası biraz kötü yorumlar yapılmış ancak verilen cevaplar da yanlış sonuçta herkes kendi müziğini yapıyo böyle gereksiz tartışmalara girmeyelim bence arkadaşlar...bazı aptallar kızlar etek giydi diye yarışmayı kötülüyo bi kendi aramızda tartışıyoruz bence bunlar gereksiz özellikle kenan evrenli arkadaşlara söylüyorum bu kadar sert tepkiye gerek yok takmayın abi...ama önemli olan kötü yorumlardan da ders almak.tabi ki adam gibi yorumlar olmak şartıyla...nese cumartesi herkese başarılar...
bu arada adapazarlı arkadaşlar bez de sizle tanışmak isterim zaten hayatımın yarısı da oralarda geçti:)bilirim yani oraları yakınız zaten:)
izmit 24 kasım an.lisesi. basçısı CAN
-
Slayracker arkadasım komik derken gercekten komik biletleri teslim etmeye gittigimizde komik bişi söylemişti o yüzden komik dedim bu arada klavyeci bayan eger kenan evrende okuyorsa konservatuarda da okuyabilir tabi ki yarı zamanlı. mezun olmasıda imkansız sadece sonunda sadece ufak bi sertifika verirler konservatuarda tam zamanlı okuyan arkadasım var ordan biliyorum yarı zamanlıda okuyan var arkadasım kendimde konservatuara hazırlanıyorum ünisine tabi ki öyle yarı zamanlı degil + müzikal bilgisini bilmiyorum özel güzel sanatlar mezunuyum m.e.b(milli egitim bakanlıgı) ndan bass gitarist sertifikası aldım jazz müzik üzerine konservatuarla bir olmasada boş bi sertifika degil 4 sene bass dersi ve armoni dersi aldım kimse kimseyi tanımadan yorum yapmasın tanıyan beni tanır tanımıyanlarıda kaale almam + havlayıp havlamamdan sanane eger benim havlamamı anlıyabiliyorsan demek sende havlamasını biliyorsunki havladıgımı anlıyorsun neyse böyle saçma sapan sidik yarışına girmeyelim ben daha uzaga işerim hesabına girmyelim hiç kimsenin müzikal gecmişi yetenegi beni ilgilendirmez zaten su forum acıldıgından beri cok kişiyle kapıştım ve hepsi su anda arkadasım umarım sende beni belli bi süre sonra anlarsın