-
en iyi sahne performansı ödülünde 3. ve 2. olan okullar söylendikten sonra o zaman kenan evren birinci dedik arkadaşla, "en iyi sahne performansı birincisi kenan evren anadolu lisesi" kelimleriyle coştuk, daha sonra yorum dalında en iyi 3. okul söylendi, heyecanla bekliyorduk, 2. de ihsan kurşunoğlu olunca "o zaman birinci kenan evren" dedik ve bizi coşturan sevinçlere boğan açıklama yapıldı. o kadar mutlu o kadar heyecanlıydım ki görüntüler an an aklıma geliyor.
kim sorsa kenan evren kesin ilk üçte diyordum ama 1. olması ayrı bir güzellik oldu bize.
onun dışında okrestra 1.liği hakettiler sonuna kadar ama yine de beklemiyordum çünkü solistin daha ön planda olduğu bir performans olarak düşünmüştüm.
sahne performansında da ilk üçte olacağımız kesindi. kayseriden gelen okulumuz sanırım, çok çalışılmış emek harcanmıştı ve bidonumsu şeyler(gözler miyop) çalarak bir şov hazırlamışlardı. onu da gayet beğendim ve çok hoştu. ödül aldılar mı bilmiyorum fakat kesinlikle hakettiklerini düşünüyorum.
en iyi kız solist dalında ise kenan evren anadolu lisesi solisti gamze'nin yer almaması çok şaşırttı eminim herkesi. 3. ve 2. söylendikten sonra zaten kafalar karıştı. iki tane birinci seçebileceklerini düşündüm. mefle kenan evren olarak. kimseyi küçümsemek ya da kötülemek istemem fakat, bence 1.lik ile 2.lik keal ile mef arasında olmalıydı.
yine de sağlık olsun kimse hakettiğini düşündüğü ödülleri alamadım diye üzülmesin çünkü insanların düşünceleri birbirinden çok farklı olabiliyor, kimin kimi neye göre değerlendirdiğini kim bilir nelerde bile eksik görebildiklerini bilemeyiz.
herşey bir yana 2006 kasdav birincisi kenan evren anadolu lisesini tekrar tebrik ediyorum. en güzel, en anlamlı ödülü aldıkları kesin.
bunun dışında galatasaray ve istanbulu erkek seyircilerini gönülden kutluyor tebrik ediyorum. insanların eğitimleri ile görüşleri ve kalitelerinin nasıl değişebildiğini gösterdiler sanırım bir yerde. diğer bir yandan da taşkınlık yapan saçma sapan haraketler yapıp yuhalamalara kalkan okul seyircilerine de bir ders olmuştur sanırım bu.
keşke seyirci ödülü de iki okula verilseydi, istanbul erkek ve galatasaray.
emek harcayan, çalışan, yeri geldiğinde ders zamanlarından bile ödün veren, herşeyi sadece ve sadece müzik için yapan, eleştirilere de göğüs gerebilmeyi başaran; kısacası o sahnede olmayı hakederek o sahneye çıkan ve desteklemeyi bilen herkesi tebrik ediyorum.
2005 kenan evren anadolu lisesi davulcusu batu. (mezun)
-
ya şu kasdavın DVD leri RESİMleri falan nerden bulcam ben onları yaa?
-
odul alan butun arkadaslara tebrikler ve bugun icin de basarılar diliyorum....
muhtemelen NDS ogrencisi olmamın da payı vardır bu yorumumda ama bence en iyi yorumda ilk 3te olmalıydık.... ama olmadı sağlık olsun napalım =) ben en cok Goztepe Ihsan Kursunoglu Anadolu Lisesini ve Galatasaray Lisesi ni begendim.. neyse tekrar odul alan arkadasları tebrik ediyorum ama bizim okulun performansıyla ilgili dusuncelerinizi de merak ediyorum =)
-
çok eğlenceli bi geceydi finalde kesinlikle daha çok eğlendim=)) Kenan Evren Anadolu Lisesi olarak kesinlikle hakkettiğimiz ödülleri aldık bence, beğenmeyenlere de artık sadece ödülleri gösteririz=)) Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi ve Galatasaray Lisesini ayrıca çok beğendim zaten hatırladığım kadarıyla onlarda iyi ödüller almışlardı..katılan ödül alan almayan bütün grupları tebrik ederim..
-
Nedir bu ya biz ödül almaktan bıktık onlar ödül vermekten bikmadi:P.Ukalalık bir yana gercekten bugunde dunku gibi butun Turk gruplar iyiydi.Yabancılara gelince onlar heralde yarışmanın formatını iyi anlamamışlar:D.Karaoke yapannından tutunda cok sesli korosuna ne arasanız vardı!!Birde kalpleri kırılmasın diye 2.liği Yabancı bir okula verdiler.(Sırbistandı heralde)Ama dune gore cok vasat bir gundu çilekeşin canlı performansı hariç!!!!!!!!!!!
-
öncelikle ödül alan alamyan tüm okulları çok çok çok tebrik ederim..
elde tutulan birkaç cam parçasının çok da önemli olmayacağını söylemiştim başından beri. oraya çıkan her okul kendi ödülünü zaten almıştı bence. o saheneden bilmem kaç bin kişiyi bağırttırmanın az bi ödül olduğunu düşünmüyorum..
herkesin sahne şovunu izleme fırsatım olmadı fakat izlediim kadarıyla enstrumana ve mikrofona dokunan müzisyenlerin doğaç şovlarına sonsuz tebrikler.. alman, göztepe, de sion, istanbul, antalya ve sayamadıım pek çok okul..
kuliste sunulan dostuluk ortamından inanılmaz memnun kaldık tekrar ( yan flütçümüze laf atan güzide insanın terbiyesizliği dışında)... orda tanıştığım, konuştuğum herkese teşekürler..
bu arada Lethalize arkadaşım; yorumun için sonsuz teşekkürler.. haksızlık konusunda yorum yapılcak bişi yok aslında.. oraya çıkıp istemediim bi tarzda istemediim bi vokal ve şov sunmaktansa; herşeyiyle istediim bi halimle istediim bi performans sergilediim ve 'bunun ödül olduğunu' düşündüğüm için çok da önemsemiyorum açıkçası. insanların bana ne gözle baktığını bilemiyorum ama içim rahattı ve şovum da herzamanki gibi doğaç ve olağandı şarkımıza göre. evet dediğin gibi bayan vokal olarak (ki ben aslen vokal değilim) pentagram söylemek hiç de kolay bi iş değil. keşke o stil ödülünü de almasaydık ;) içim tamamen rahat olucaktı.. zaten ben o ödülü kenan evrene armağan ediyorum :D
bu arada galatasaray'ın kemancısı.. zaten özel olarak da söyleme imkanı buldum ama tekrarlıyorum.. mükemmeldin.. tek kelime.. sonsuz tebriklerimi iletiyorum.. zaten solonor ve elerki hakkında çok yorum yapmıycam :D onlar biliyorlar kendilerini :D
herkese tebrikler arkadaşlar..
izmit 24 kasım anadolu lisesi
..saba..
-
fınal gecesı cok guseldı arkadaslar... her ne kadar ödüllerin dagıtılmasına kadar kulısın ıcınde sızmıs olsak da :) yine de kulıstekı meflıler ve ızmır amerkandan arkdaslarla iyi vakıt gecırdık gsldi :)bırkac odul dısında cogu hakeden okullara gıttı.. bize de anca enstrumanda(davul) 3.lük düştü hehue,gonul ısterdı kı bestede de iyi bir netıce alalım ama olmadı bırdahakı sfere umarım... O gece orada iyi vakit gecirdiğimiz herkese tesekkurler arkadaslar gorusmek üzere...
Vefa Lisesi davulcusu- Gözde
-
Bu arada eklemeyı unutmusum selim kesen e de bızım ıcın yaptıklarından dolayı cok tesekkurler :)
-
selamm :)
dünya lafı ne derece doğru olur bilmem ama bugünki yarışmaya işte ne dersek (dünya,avrupa vs..) onuda keal kazandı :) 2 tane ödül aldılar..
herşeyden önemlisi ortam bugün çok güzeldi...
herkez, prodüksiyonundan öğrencisine öğretmenine kadar eğlendik..
rekatbet değil iyi vakit geçirmek ön plandaydı..
sonrasıda zaten tam bir eğlenceydi..
keal zaten birinci olmuştu ama esas sevinci bize engin yaşattı (!) :=)
grup hem kendileri yeterince mutlu oldu hemde bugün doğum günü olan bana yeterince güzel bir hediye verdi destekleyenleri olarak..
tekrar tebrikler ve emeği geçen herkeze teşekkürler..
+
@ppostmortemm
ben flütçü olayını üstüme alındım demicem üstlendim direk ama bence benden başka laf söyleyende olmuştur mutlaka...
zira flütçü demek istemiyorum arkadaşa çünkü ne alto nede blok flüt bile böyle çalınmaz...
pek fazla kişisel enstrümanlara müdahale baabında eleştiride bulunmam ama özellikle sizin flütçünüz sahendeyken kriz geçirdim..
flüt olmasa cidden çok çok iyi duruyordunuz sahnede ve performansınız güzeldi..
ama işte flüt yerine ıslık filan çaldırsaydınız arkadaş daha verimli olurdu..
ömrümün büyük bölümünü emek vererek harcadığım o enstrümanın öyle vahim bir vahşete alet olmasına dayanamadım..
-
1.olan grubun tam performansını nerden izlicez
bunun hakkında hiçbir yorum yok ama