Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Solonor • 10 Nisan 2006 00:00 • #617364
    o kişiye dalga geçtiği o yan flütün uzunluğunu hatırlataraktan cümlelerime son vermek istiyorum..
    -----------
    abi gerçekten bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum uzun zamandır. :) tebrik ederim gerçekten.
    şaka bir yana, haklısın, kimse kimseyi değerlendiremez, ki siz pentagram gibi bu ülkeye malolmuş bir grubun coverını yaparken ayıp bu.
    bize karşı olan sempatik tavrınız dolayısıyla da teşekkür etmek istiyorum size. Sizle birlikte birkaç okulla daha samimiydik onlara da burdan teşekkür ederim(galatasaray, gaziantep, kenan evren, kardeş okul sankt georg avusturya,:)). ayrıca netten konuştuğum bir kaç arkadaşımla da tanışmış oldum, baya iyi oldu. (mesela darüşşafakanın gitaristi..)

Sinan,
    Alman Lisesi Vokal..
  • merto • 10 Nisan 2006 00:00 • #617365
    amaaaaaan gecti bitti artık arkadaslar bırakın daha neyi paylaşamıyosunuz bune sinirdir ya allahım yarabbim kim naparsa yapsın kim ne derse desin yeter ya iyiki bi yarışma oldu ......adamlar yapamamış ta.bi.ki yazcaklar kötüsünüz diye siz cevap yazmayın emin olun daha cok koyar yapmayın ........
  • SLayraCkEr • 10 Nisan 2006 00:00 • #617366
    hangi okuldan olduunu bilmiyorum(o kendini biliyordur) ama bi tane kız bizim çaldığımız şarkıyla özellikle yan flütle dalga geçmeye çalıştı ona kıl oldum.

demekki tek takılan ben değilmişim :)

sizle laf dalaşına girmeyeceğim..
    tek diyeceğim kararımda ısrarcıyım.. ıslık çalsın :D :D :D

+
    şu garajda profesyonelim, süperim dediimi veya herhangi bi yerde dediimi gören duyan varsa sölesin lakin seviniyim bende profesyonel olmşm diye.. konservatuar bitirince kimseye profesyonellik sertifikası vermiyorlar..
    aksine hergün öğrenecek birşeyler var derim ben hep.. ki biz kim siz kim profesyonellik kim..

neyse..
  • flütist • 11 Nisan 2006 00:00 • #617367
    Tüm ödül alan okulları tebrik ediyorum arkadaşlar...Ödül dağılımı genel olarak gayet adildi, hep akıllara kazınıp, gerçekten hakeden isimler ödül aldı...Herkese başarılarının devamını diliyorum:)...

Bunu dışında söylemek istediğim bişey var, yaklaşık olarak 3,5 yıldır flüt çalıyorum,ve şu ana kadar öğrendiklerim doğrultusunda az çok iyi ya da kötü flüt çalanı ayırt edebilcek durumdayım... o izmitten gelen arkadaşın hiç de 10 yıllık flütçü gibi hali yoktu bence...bi an için aynı enstrümanı mı çalıyoruz diye düşündüm desem yalan olmaz...nerde o eski kasdav efsanesi olmuş flütçü arkadaşlar işte....neyse...

Ayrıca, bu konularda bizlerden daha deneyimli olan arkadaşların söylediklerine saygı duymalıyız bnce...Yani hemen sinirlenmeye gerek yok...Hatta olumsuz eleştirilerden olumlu yönler çıkarıp geliştirmeye çalışmalıyız kendmizi derim ben....
  • selimkesen • 11 Nisan 2006 00:00 • #617368
    Herkese tebrikler ve teşekkürler...bir kaçı hariç hiçbir grubu tam izleyemedim koşuşturmaktan ama eminim hepiniz çok iyiydiniz tekrar tebrikler..Bu arada İstanbul Lisesinin öğretmeni sekiz yıl önce okulunun engellemelerine rağmen tek başına çıkıp sahneye akustik gitarıyla tek başına nilüferin bir şarkısını söylemiş..Dün bir şekilde duydum bu olayı bu senede istanbul lisesinin öğretmeniymiş..Düşünsenize süper bişey çıkıp okadar engellemeye rağmen kız başına aslan gibi yarışıp en çok alkışı alıp 8 yıl sora öğretmen olarak ödül almak bizlere gerçekten imkansızlıklar konusunda iyi bir örnek teşkil etmeli..Bu hikayenin devamını daha doğrusunu bilen istanbul liseli arkadaşlar anlatsın çok önemli bir olay bence...

Baklagilede ben teşekkür ederim vede hepinize tabi..

STAY HEAVY
    ...Justice is done pop is gone...
  • selimkesen • 11 Nisan 2006 00:00 • #617369
    bu arada dikkat ettimde bi flüt muhabbeti var...arkadaşlar hiçbirimiz profesyonel kusursuz müzisyenler değiliz..Lütfen yorum yaparken aynaya da bir tarafınızı dönmeyin..çaldı çocuk millette alkışladı aslanlar gibi artık şöleydi böyleydi b..knu çıkarmayın..Herkes en iyisini ortaya koydu işte gereksiz tartışmalar yapmak sadece kişinin kendi seviyesini düşürür..ben sadece fikrimi ve tecrübelerimden çıkarttığım sonucu aktardım...sallamaz amaan hastir diyende olabilir onada saygım sonsuz...başkasının müziğine enstrümanına laf eden bir adamla bir insanın karısına ya da kız arkadaşına laf atan insan arasında fark yoktur...Bu sözleride joe_satriani sölemişti sanırım ya da steve_vai...

Herneyse kafa ütülemiyim herkese kolay gelsin sölemeden geçemedim...
  • SLayraCkEr • 11 Nisan 2006 00:00 • #617370
    Arkadaşlar Stars of Tomorrow Final kutlama gecesi Khalkedon dan sizlere
    Elerki (Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi)& Gamze (Kadıköy Kenan Evren Lisesi) 'den Scorpions Still Loving You Unplugged :) :) :)

Gitar : The Engin :) (KEAL)
    Klavye : Sırbistan Karadağın Hocası

http://www.alternatip.com/Video.3gp

Gerekli Codec (Eğer açılmazsa) :

http://www.alternatip.com/XP_Codec_Pack_1.3.0.zip
  • Solonor • 11 Nisan 2006 00:00 • #617371
    keşke o video da ben de olup üstüne brutal vokal yapıp ortamı bozsaydım. :D:D

şaka maka baya iyi sesleriniz, çok iyi kayıt. ama vaktiniz olsa ve 2 sesli söleseydiniz nakaratı. ama böyle bile tadından yenmiyor. helal valla ne diyim.
  • karajan • 11 Nisan 2006 00:00 • #617372
    şaka maka bitti kasdav işte(dimi solonor ? bitti şaka maka :) ) ..kulisteki tavırlarından ötürü benim de teşekkür etmek istediğim birkaç okul var , ama ne yazık ki isimlerini bilmiyorum okulların (hatırlayabildiklerimden birkaçı ;galatasaray, gaziantep, kenan evren, avusturya , vs..)
    .. ama genel olarak tüm okullara teşekkür ediyorum , kulisteki ortam gayet sıcaktı bence , ve okullar birbirini düşman veya rakip olarak görmüyordu (veya belli etmiyodu :) )
    ..işte gittik , sıkıldık , eğlendik , çaldık , geldik ,bitti ..
    Alman Lisesi bass gitar - M. Zorlu Bas
  • elifcik • 11 Nisan 2006 00:00 • #617373
    gec kalmis yorumum sonunda:)
    son kez cikacaktik sahneye bu sene, herseyin mukemmel olmasi gerekiyodu, noktayi koymaliydik hakkiyla, bunun icin calistik, cesitli fedakarliklarda bulunduk, kavga ettik, agladik, gulduk... sonra o gece geldi, provalarda igrenc calmamiz butun gunumuzu mahvetmisti ama, aksam sahneye ciktigimizda oyle bir aldik ki butun calismalarimizin karsiligini... hayatimin en guzel sahnesiydi.. hicbiryerde olmaktan bu kadar zevk almamistim! ozellikle bestemizi calarken icim icime sigmadi zaten:P
    kuliste hersey cok guzeldi arkadasliklar, destekler, tebrikler, paylasimlar harikaydi, ozellikle odulleri beklerken soylenen sarkilar falan:P
    bence de herkes hakettigi odulleri aldi, ama antalya ve izmit'e biraz daha odul vermeleri gerekirdi diye dusunuyorum.. neyse..
    bunu da daha fazla uzatmiyim,,

4senedir muzigi paylastigim elerki'ye...
    yalcin'a, evrim'e((ewre:)) , anil'a, okan'a ve bizi bu sekilde yonlendiren, destek olan, hep yanimizda olan nuray hocam'a....
    (lise hayatimda en cok yer kaplayanlar;)

sonraaa bize bicok yardimi dokunan selim'e, adnan'a..
    destek veren butun arkadaslara, cook tesekkurler...
    bi de anil'a... yardimlari, destegi, paylastigi hersey icin.. somut kavramlardan ote soyut kavramlar icin.. tesekkurler...

-göztepe ihsan kurşunoğlu lisesi bass gitaristi elif