Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • merted • 15 Haziran 2006 00:00 • #617390
    arkadaslar fatoş abla lisesinin kasdav görüntülerini izlemek isteyenler www.falseharmony.garaj.org adresinden indirebilirler bilginize:)
  • kkkgoatbari • 19 Ağustos 2006 00:00 • #617391
    abi şöyle internette bi bakim eski günlere bi iç geçiriim dedim..abi habire yahşi lisesi olarak çok eelenmiştik hele final gecesi ödülleri beklerkene sahne arkasında grupça çektiimiz halay ayrı bi güzeldi:P:P holiday çalmıştık ama ne ağlenmiştik(gerçi sahne sıralamasında ilk sahneye çıkmak, hem de final günü bok gibim bişeydi) olsun..finalde ödül alamadık ama 2 gün soora elerkinin bizim solo gitariste verdiği haberlen direkt yarışmanın internet sonucuna baktık meğer internette gönüllerin 1.si olmuşuz:D:D...final günü sesim sabah kısık die götüm tutuşmuştu :D soora kulis ortamı neydi öyle ya, güvenliği kafaya alıp dışarda her istediğim zaman sigara içmem, elemelerde nejat abiyle olan muhabbetimiz, finalde nev'in benle sohbet etmesi vs vs..abi ordaki kulis muhabbetleri de aşmış güzeldi...
    her neyse özledim ya işte...
    habire yahşi lisesi
    "bari/arda/ferit/sertaç/ilker"
  • merted • 26 Ağustos 2006 00:00 • #617392
    :):)
  • cruz • 9 Ekim 2006 00:00 • #617393
    Bu Arada The Show Must Go On da 50 kere detone olupta yinede en iyi vokal 2.si olan elerkiyi alkışlıyoruz...ahmet sani olarak...
  • kkkgoatbari • 9 Ekim 2006 00:00 • #617394
    ya özür dilerim ama 1.si elerki kesinlikle haketti
    2.si de kendi bestenizdeki keman "notalarına" biz grupça ve soundcheck yaptıınızda yanımızda olan başka gruplardan arkaşlarla şunun kanısına vardık "unforgiven'ın kolpası!!"..daha "özgün bir beste" yapana kadar onun bunun grubundaki kişilere lütfen taş atmayın.herşeye jüri karar verdi, biz de finalde bişey kazanamadık ama kimseye de bi laf uzatmadık.kasdav bitti, kapandı 9.su.şimdi yeni bi kasdavda yeni arkadaşlarımız yarışıyor yani ne diye hala bununla ilgilikötü düşüncelerinizi dile getirionuz ki?kulis ortamı süperdi, çıktık eğlendik, çaldık, mutlu olduk...bu kadar olması lazım abi..ne güzel işte..yanlış mıyım?
    saygılarımla..
  • Hollow-Man • 30 Ekim 2006 00:00 • #617395
    Türkiye'nin En Büyük Liseler Arası Müzik Grupları Yarışması "Doritos CoverFest" e katılmak isteyen gruplar için ;

[email protected]
  • doruque • 30 Ekim 2006 00:00 • #617396
    ya ortada dönen paralar, tezgahlar falan bi yana da ordaki ortam çok güzel ya...bostancı gösteri merkezinde konser veriyosunuz işte daha ne=D
  • cruz • 25 Aralık 2006 00:00 • #617397
    kkkgoatbari'ye.....bizim bestemiz için yapmış oldugun yorumlara kesnlkle saygım var.arkadaşlarımın bu besteyi nasıl yaptıklarını gercekten bilmiyorum..bize direk soundu geldi üstüne söz yazdık.ayrıca kolpa kelimesi nedir ? benzemiş diyebilirsin...aynısı olmuş gibi eleştirilerde yöneltebilirsin..begenmedik diebilirsin ama bu laf olmaz!!!!düzgün konuşalım! ayrıca bi solistin 1. olması için hakkını vermesi gerekir sarkının show must go on'u da güzel Çaldılar!!! sadece caldılar!! istanbul lisesi vokali ilter ünal ise haketti kesnlkle!!
  • kkkgoatbari • 31 Aralık 2006 00:00 • #617398
    kolpaydı abi. ayrıca şunu da söyliyim elerkideki vibrato sende olmadıından böyle yorum yapabilirsin. sahnede detone olmuştur ama niye bok atıyon ki millete. şarkını beğenmedimianlamışsındır ki kolpa dediim sounddu zaten.demek ki sound'u bulan eleman kolpacıydı. hey allahım her nese..abicim 2007ye hazırlanıyo millet..katılanlara başarılar. eyw...hem bana ne abi artık geçmiş bişe hem bana mı detone dion elerkiyse elerki osmansa osman..her nese kusra bakma sana da ağır konuşmusumdur belki ama müzik cidden çok fena çalıntıydı. yine de eğer kırıcı bişey dediysem pardon arkadaşım.ama bariz bişeydi ve ortadaydı yani kaldı ki sound bu durumda tartışılmasız alıntı çalıntı vs vs...anaaa hala uzatmışm her nese :) herkese iyi yıllar( bkz. yılbaşı akşamı kasdav sayfasına bakan insan)
  • caan • 5 Ocak 2007 00:00 • #617399
    kasdav olacakmıkı bu sene???