Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Ginoobili • 3 Nisan 2006 00:00 • #617282
    Arkadaşlar benim amacvım emeğe b.k atmak değil madem güveniyosunuz kendinize çıkın müğzik yapın göz boyamayın ayrıca canlı izlediğim performansı hiç beğenmedim!
  • PunKy_anGeL • 3 Nisan 2006 00:00 • #617283
    yaa ne cok yorum yapıldı uzatmayalım bu konuları bu kadar....tınlamayın hıc bıseyı. morlu kız
  • crimsonsunrise • 3 Nisan 2006 00:00 • #617284
    finalde aynı davul kiti mi kurulacak? hani sahnede iki crash olsaydı da taşımak zorunda kalmasaydık daha güzel olurdu diye söylüyorum. bilgisi olan bi arkadaş haber verirse sevinirim.
  • _diablo_ • 3 Nisan 2006 00:00 • #617285
    still waiting'i dinledim çok kötü olmuş ya _gitar hariç_
  • __Katie__ • 3 Nisan 2006 00:00 • #617286
    Ginoobili;
    Ben herzaman ele$tiriye acık bir insanım.
    Fakat iyi niyetle yapılmı$ ele$tirileri dikkate alırım.
    Senin yapmı$ oldugun ele$tiri,son derece kotu niyetle ve kotu bir ifade tarzıyla yapılan bir ele$tiridir.Farkınsaydan bu kadar insandan tepki almanın en önemli nedeni de bu.
    Bizi beğenmek,sevmek,taktir etmek zorunda değilsin.Ama yorum yaparken saygılı,iyi niyetli ve ölcülü olmak durumundasın.Ele$tiri yapmak ayrıdır,birilerini hic hak etmedikleri tarzda sözcükler kullanarak emeklerine saygısızlık etmek ayrıdır.Ki burda yanlı$ bir bicimde,kotu niyetle ele$tirdiğin sadece biz değiliz.Kullandıgın tabirde gecen sene sahne performanslarını dans ile zenginle$tiren ba$arılı olan okullara da laf söylemi$ oluyorsun ki bu hic doğru değil..Herneyse bundan sonra arkada$ım,eğer bizi beğenmediğini belirteceksen kullandıgın sözcüklere ve kendini ifade edi$ tarzına dikkat etmelisin.Cunku biz seni ancak ozaman dikkate alırız.
    $unu hiçbir zaman aklından cıkarma;biz bir grubuz.Hepimizin bu grupta ayrı bir görevi ve ba$arısı var.Ben gruptaki tum arkada$larımla gurur duyuyorum.Bizi beğenip beğenmeme olayını da yarı finalde bizi izlemi$ olan ve finalde de izleyecek olan insanlara bırakıyorum...
    Kenan Evren Anadolu Lisesi'ndeki bizi destekleyen arkada$larıma cok te$ekkür ediyorum.
    Daha önce de söylediğim gibi;finale kalan grupların hepsini ba$arılı buluyorum ve her grubun ayrı bir tarzı var bence.Bu yuzden cok ceki$meli bir final olacak gibi geliyor bana :) Bütün gruplara ba$arılar diliyorum ve yaptıgınız iyi kotu tum yorumlar icin te$ekkür ediyorum...

-Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti-

_Katie_
  • SLayraCkEr • 3 Nisan 2006 00:00 • #617287
    @ Ginoobili

E-posta: [email protected]
    Yahoo: onur4girls
    MSN: [email protected]
    Son ziyaret: 3 Nisan 2006 / 12:19

Arkadaş bi de git ya...
    Kimsin nesiN? eğitimin nedir ? tecrüben nedir ?
    hadi geneli bıraktık kasdava kaç sene katıldın? bu konuda ne deneyimin var ?
    hayatında kaç ödül aldın sahnede kazık gibi durup ?
    kompozisyon nedir bilirmisin? müzik bilgin nedir ?

senin şimdi beendiin gruplar vardır böyle onlar kazık gibi sahnede dikilipmi müzik yapıyorlar?
    bi malmsteen bi portnoy bi satriani öyle sakin mi müzik yapıyor ?

herkezin bir sahne kompozisyonu sahne perspektifi vardır..
    kasdav bir konservatuar sınavı değildir..
    müzik eleştiri gerektiren birşeydir.. ama sen müziği değil saçma sapan birşeyi öne sürerek eleştiriyorsun..

bir sürü insanı eleştiririm bende.. kendimide eleştiririm..
    ama müzikal açıdan eleştiririm.. sahnede soyundu diye kimseyi eleştirmem..

senin yaptığın b...k atmak filanda değil direk çocukluk..
    sen bence git top oyna..gez toz kızlarla, böyle portakal sat,limon sat ama müzik adına yorum yapma ne olur..
    +
    senin o göz boyama dediğin şeyi bana gel yap saygı duyarız sana..
    o laf attığın şey kareografik bir çalışmadır. .1 günde çıkan birşey değildir..

son olarak..
    kealdan kimse babamın oğlu annemin kızı değil..
    liselerle bi alakamda yok..
    kimseye bi yağ çekme durumumda yok olmadıda...
    yani sen anladın sen................
  • SLayraCkEr • 3 Nisan 2006 00:00 • #617288
    bana deki şurda koma lı ses varde, şurda gam olsa iyi olurdu de, şurda detone olmuş şurda surtone olmuş de...
    akordu bozuk de en azından rithm düştü de bişi de ama saçmalama yani..
  • 89boy • 3 Nisan 2006 00:00 • #617289
    bu kadar germeyelim ortamı arkadaşlar ya....
    sonuç olarak tabi ki sahnede show olacak yani... konsere neden gidiyoruz ki o zaman oturup ewden albümlerini dinleyelim....
    bence eleştirilerimizde biraz daha dikkatli ve daha az kırıcı olalım...

arada bazı arkadaşlar demişler ki bazı okullar haketmiyolar finali.. bu okulları söyliyebilir misiniz acaba? biz de dinleyip yorumumuzu yapalım...

notre dame de sion u nasıl buldunuz bu arada??
  • kongaci • 3 Nisan 2006 00:00 • #617290
    davulu soran bi arakadaş vardı evet aynı davul kiti kurullacak 2. crash e gelince sizi çok iyi anlıyorum aynı sorunu bende yaşamıştım yarışmacı iken ama 2. crash şansımız maalesef yok sen getir yanında zaten bven bütün davulcularla sahneye çıkıp yardımcı oluyorum onlara....Anıl TÜTÜNCÜOĞLU(teknik ekip)
  • selimkesen • 3 Nisan 2006 00:00 • #617291
    Selam ben selim..sahne arkasındaki gitarlarınızla falan uğraşan rockstar kişilikli insan..(nasılsa sanal ortam biraz ego tatmininden bişey olmaz:)

Arkadaşlar öncelikle aynı davul olucak finalde sponsor firma ne veriyosa o kullanılıyo..tonları falan bende beğenmedim ayar çekmek lazım haklısınız ama fena davul değil yani tonmaister sedat abi mixerde gayet iyi tonladı davul canavar gibi duyuluyor seyircilerin olduğu yerde..

Ses sistemi ve teknik olaylarla ilgili sorunlarınız için [email protected] a bana danışın maille ya da msnde cevaplarım sorularınızı arkadaşlar elimden geldiğince..

Söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlar birbirinize b.k atmaktan bence vazgeçin..Bende çok yapıyorum bunu ama cidden hiç iyi bişey değil..Hele sizin birbirinize destek olmanız gerekir internet üzerinden desteksiz gereksiz çamur atma olaylarına girişmeyin her grupla tek tek ilgilenen biri olarak herkesin elinden geleni yaptığını heyecanını gözümle gördüm..Böyle davranıp diğer grup ya da müzisyenlere b..k atıp aşağılayanlar oda şarkımı bebekler çalıyor diyenler söylediklerini bir daha düşünsün..O sahneye çıkmak ne olursa olsun güzel birşey ve eğer insanlar bu hakkı elde ettiyse sorgulamayın birbirinizi..Problemlerinizi öğretmenleriniz ve okulunuz ya da organizasyon yetkilileriyle çözün..İşinize bakın bence eğlenin..Benim yerimede eğlenin lütfen ben çalışmaktan bişey anlamadım çünkü=)

Bu arada örneğin profesyonel müzisyenler bile ne yazık ki ülkemizde çok haketmedikleri koşullarda müzik yapıyorlar..Örneğin alpay abi(alpay şalt ki kendisi türkiyenin en iyi davulcularındandır whiskey drum shoptan bilirsiniz)veya gür akad ki en büyük sahnelerde en büyüklerle çalmıştır hala benim idolümdür(www.shaftclub.com siteye girin gür akadı bulup mp3ünü indirin 1000 lerce kez isimli şarkısının..sonra ağlayın benim gibi)Bu adamlar dünya markası mesela alpay abi yazın joe lynn turnerla turneye çıkıyo sorada kayda giriyo cem köksalın projesi dahilinde..deep purple'nin vokalisti desem ya da malmsteenin odyssey albümünün ya da rainbow grubunun daha lafa gerek yok sanırım..Ama bu ülkede böyle arkadaşlar..Bunu iyileştirecek kişiler bizleriz bunun bilincinde olup birbirinize destek olmanızı ve rock müzikle ilgilenen insanlar olarak herkesin birbirine destek olması hiçte fena olmaz..Yani birbirinizi kışkırtıp kötülemekle bir yere gelemeyiz..(sözüm meclisten dışarı)

Dediğim gibi finaldede sizlerin en iyi şekilde çalmanız için şahsen elimden geleni yapacağım..Herkeste yapacak..Bir anfinin footswitchi yoktu o konudada kendim zoom 505 imi eski emektarımı getireceğim pedalı olmayan arkadaşlar kullansın diye..En azından anfiden iyidir..

Bu arada dikkatimi çekti en iyi davulcu bir kızdı arkadaşlar bence ama belliydi sahne arkasında bile padle egzersiz yapıyodu=)Kız gitaristlerde hiç fena değildi bu konu düşündürücü oldukça bu sözüm kendime ve tüm erkek gitaristlerimize:)

Şaka bir yana hepiniz çok iyisiniz,aslansınız,kaplansınız..Herşeyin acısını müzikten çıkartın arkadaşlar herşey güzel olucak..Bu müzik kariyerinizin ya da hayatınızın ne başı nede sonu,sadece güzel bir anı olmalı hepimiz için..Kendinize iyi bakın görüşürüz....

STAY HEAVY