-
(oneofus'a) evet sonra bir daha okuyunca bende anladım ne yazdığını. ilk seferinde yanlış okumuşum pardon. ama benim kanım şike olabileceği konusunda hala aynı. sonuçta bu şahsi bir fikir. bizim okul finale kalamadı ama ben Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi'nin bu yarışmanın galibi olmasını canı gönülden istiyorum.Elerki'nin performansı cidden mükemmel.Zaten bizim bütün okul internet oylamasında oy kullandı bu yönde.İnşallah herşey diledikleri gibi olur
-
Erkek vokal konusunda iddalı olan okullardan biri de İstanbul Lisesi bence, Coverfest'te de Stockholm Syndrome ve Dream On çalmışlardı, yine hayran olmuştuk ben şimdiden tebrik ederim kendisini.. Ayrıca felaket performanslar var bence finale kalmış olan bunu görmezden gelmek saçmalık olur, davulları klavyeden çalıp bir ritm gitarla funda arar çalmış okullar var ki vokalin sesinin güzel oldugunu ancak bir cok kez detone oldugunu iyi hatırlıyorum.. Ha bir de dilerdim ki yapılan besteler 4 akorlu cranberries şarkılarını birazcık aşabilsin.. Bir tek kanun kullanılan bir beste vardı biraz dikkat cekici olabilecek.. Ha bir de allah aşkına one of us ile kasdava katılınmaz yani.. Yok artık daha neler..
Dışarıdan gelen okullara biraz toleranslı davranıldığı çok bariz zira yine Anouk soyleyen okulda da vokal ayrı gitar ayrı, vokal tize cıkamaz görüyoruz bunları videolarda bile..
Ayrıca Kal rules o kadar diyeyim. Ay lav yu Tümer ay lav yu.
-
O kedi ciğer muhabbeti yapana helal olsun valla ne diyim artık.Ayrıca böyle saçma sapan şarkılarla girip kazanmak insanı enayi yerine koymaktan başka bişey değildir. Seneye girersek yarışmaya Mini Mini bir kuş adlı parçayı söylemeye karar verdim bu yarışma ve jüriye böyle şarkılar yaranıyo heralde Uzatmayın işte yarışma Kasdav'ı hala yarışma sayan varsa ona kendi hayal dünyasında Zaferler dilerim
-
mini mini bir kuş'la katıldığınızda sizi canı gönülden destekleyeceğim:)
-
seçtiğimiz şarkıların saçma olup olmadığına sizin karar vermeniz çok doğru değil sanıyorum.saygı duyun isterdim ama sizin gibi düşünenlerin böyle yorumlar yapması beni çok kasmıyor aslında.ayrıca yarışmaya niye "one of us"la katılamıyomuşuz anlamadım.yoksa sizinde mi dini duygularınız kabardı,ilginç doğrusu...
-
Ayrıca şunu söylemeyi unuttum.bu tür şarkılarla elemelere katılıp finale kalmamızla enayi yerine konulduğunuzu düşünüyorsanız,evet öyle yapıyoruz.(isteyen istediği gibi anlar gizli anlamlar içermiyo)
-
Dini duygularım kabarmış olsaydı Rage against the machine gibi devrimci bi grubu değil ilahiyat fakültesi mezunu gruplarn şarkılarını dinler ve desteklerdm dini duygulara dökmeyin işleri.
-
dini duygu sözüm sana diildi,biri one of us'la kasdava katılmamızı onaylamamış ta gerekçesini merak etmiştim.ama diğer sölediklerim senin için de geçerli
-
Ya laf sokma çabasına gerek yok hani dini duygularla bi alakası da yok olayın, şarkının basitliğini kastederkesn sözlerini yermiyordum takdir edersiniz ki.. One of us cok guzel bir sarkıdır evet ama sahilde tek gitarla gitar calmayı sabahında ogrenmiş bir insan one of us calabilir, sokaktan cevirdiginiz ortalama bir ses aralığına sahip insan one of us soyleyebilir, davul mu o da ne falan filan gibi sebeplerdir one of us ile katılınmasın dememin sebebi.. Zombie ile de katılınmasın, animal instinct ile de katılınmasın.. Gecen sene de Serhat Bey bizzat şahsıma Zombie, Seven Nation Army gibi şarkıları neredeyse yasaklama noktasına geldiğini söylemiştir, tabii ki böyle bir şansı yoktur.. Kızmaya gerek yok yani öyle gördük çok seviyorduk, daha iyisine yetemiyorduk veya yetiyorduk da bizim için özel anlamı vardı falan diyebilirsin.. Ha bir de şu da var bence 5000 kişinin karşısında çalıyorsun ve bu fırsatı degerlendirip şarkını o kriterlere göre seçmelisin.. Beste de yorum da kasdav gibi yarışmada seyirciye oynamak cok onemli bi özelliktir, geçen sene gsl peruvian skies gibi mükemmel bir şarkıyı mükemmel çalarak elenmiştir madem one of us gibi mıy mıy ve seyirciden uzak şarkı cıkıyordu finale niye gsl elendi o zaman diyesim geliyor.. DEdiğim o ki hani biraz oturup düşünün zaten ikinci sene katılırsanız sanmıyorum ki boyule bir şarkı secesiniz.. 4 akor ya.. Ehu.
-
!!!soundcheckle ilgili.....
bazı arkadaşlar soundcheck hakkında bazı sorular sormuş, ben yanıtlayayım. bizzat organizatör nevra hanımla konuştum ve yarışmanın kasım ayına ertelendiğini söyledi.anlaşıldığı üzere kasım bir sonraki seneye denk geliyor. yani bu sene mezun olacak , lise sondaki arkadaşlar katılamayacak. biz de dahil.üzgünüm...bu kesin ve değişmeyecek bi kararmış! ne diim adamakıllı bi yarışma vardı onu da kaçırdık. 2. kez girmek isterdim, olmadı. sağlık olsun. bilgilerinize...eyw.
mehmet rauf lisesi_bas gitar
mert