-
ya abi bi gidin ya paso oy atıyoruz kayseri 10 dakikada 1000 oy geliyor ne biçim bir nüfus anlamadım ki ben kayserinin tamamımı atıyor ya hayır birşey var kesin ama bir çözüm bulsalar diyorum hayır biz o zaman boşuna oy atıyoruz
-
@ThePhilosopher
şu kenan evrene yapılan haksız, yersiz ve teknikten yoksun yorumlar son derece canımı sıktığı için gereğinden fazla sert olabiliyorum..
+komik derken ben dalga geçtiğini algıladığım için bir anlaşılma sorunu oldu o noktada kusura bakma..
ama diğer yorumuna katılmıyorum..
fazla eleştirisel ve bu kadar genel bi ortamda kişiselleştirilmemesi gereken bi yorum...
yaşım 22.. ilokul 1.sınıftan beri müzikle uğraşıyorum..
13,14 sene nerdeyse... konservatuar mezunuyum ve bu ülkedeki gibi çarpık bi sistemdede eğitim görmedim..
ve yaptığım geçmiş yorumlarıda görürsen kimseye durduk yere laf atmam, kötülemem, boş boş eleştirmem.. işi gücü olan bir adamım..ve müzik benim için bir hayat desteği meslek değil... yani oturup kimseyi müzik üzerinden eziyim demem...onu anlatmaya çalışıyorum..
ama böyle genel bir ortamda gösterdiğin hedefler bana yanlış geldi..kullandığın tabirler hatalı yani bence..
madem böyle biri olduğunu idda ediosun öne sürüyorsun bence daha usluplu bir yazı stili kullanmalısın..
bu yarışmada varolan arkadaşlar 14-17 yaş grubu insanlar..
sen 16-17 yaşında olmadınmı? psikolojiyi bilmiyormusun?
iiyi niyetle yapılmış bile en ufak eleştiriden nası kötü etkileniliyor ?
sonuçta daha final olmadı..
yani anladın sanırım beni..
bunun dışında bi problemim yok zaten...
öyle..
-
ya asllında bana da saçma geldi tartışma ama yinede söylemek istiyorum kenan evrenin klavyecisi de biletlerin teslim edildiği gün söylemişti dansçı olayının saçma olduğunu ...
ayrıca ben bu yarışmanın adil olduğunada inanmıyorum bilet satmaya dayandğını düşünüyorum çünkü ataköy lisesini dinlediyseniz şarkının beste dalında derece yapabliceğini görmüşsünüzdür buna rağmen elemyi geçemediler ayrıca pazar günü çıkan gruplar özellikle gökhan kırdardan sonra büyük haksızlık gördü juri resmen uyuyordu ve seyirci azlığı vardı zaten 16.cı sıradan sonra 1 grup dışında seçilmedi zannedersem ve jurinin hergün farlı olmasıda ayrı bi haksızlık ama bu eleştiriyi yaparken finale çıkanları kötülemiyorum onlarda çok iyiydi eminim ama bilet satmaya dayandığını düşünüyorum...
-
cumartesı iyi olan kazansın!!! Ya arkadaslar bu arada cumartesı gunu cılekes cıkcakmıs dogru mu ?
-
cumartesi günü herkeze başarılar diliyorum.iyi olan kazansın.iyi akşamlar.
-
hayır çilekeş pazar günü sahne alacak.gece yolcuları çıkacak cumartesi......
-
arkadaslar=))) grup oylari icin bisi sulemek istiyorum.... diger liseleri bilmiyorum ama gs lisesi icin, lisenin eski mezunlarinin her devrenin forumuna(gruba daha dorusu) gs lisesine oy verin diye mesaj lar gitti cok buyuk bir camuiyaya sahip oldugu icin 2 gunde oylari baya yukseldi.. ayrica herkesin tek email adresi yoktur,ben iki hatta 3 adresle kaydoldum eyer herkes boyle yapsa zaten destekledii okul a cok oy gelebilir... bilmiyormm ama zeaten bu oylama cok onemli degil ki .. cumartesi herkese basarilar!!!!!!!
-
selamlar, ben kenan evren a.l.'nin "klavyeci"si -Cansu-. HeLecan olmuş buralarda foruma bakmayalı...
öncelikle şu bitmeyen konu dansa değinmek istiyorum, ya da dur dur.. şöyle tek cümleyle -ben o dansı ilk defa bgm sahnesinde izledim- deyip geçiyorum.
herneyse, bence bazı şeylerin anlamsızca üstünde durulmuş fazlasıyla, genel olarak düşündüğüm şey, şu kasdav işini fanatizm seviyesinde yaşamanın bi kenara bırakılması; bazı insanlarda "höeaöö kasdaaav haoeeyt" derecesinde hastalık boyutuna ulaşmış biraz... küçük noktaları bile kişilik meselesi hale getirmeyi başarmış insanlar, anlayamadım.. kasdav eğlencedir, "gelelim çalalım, ne hoj..heheeyy"...dir, bu kadar fazla şaibelendirmeye, alengirli hale getirmeye gerek yoktur kanımca..
(kasdavla müzik çok az bağdaşıyor olsa da) söz konusu kasdav, müzik vs. olup da "komik" olarak tanımlanmak da ilginç oldu tabi:)
bu arada, burda hepimiz müzikle ilgilenen insanlarız, hepimizin belli bir seviyede müzik eğitim almışlığı var, ama o konservatuvar konusunda küçük bir sertfika olarak nitelendirdiğin şeyin anlamını bilen bilir zaten...
-
arkadaşlar ,öncellikle şunu söyleyerek başlamk istiyorum.Müzik dediğimiz olgu bir bütündür.Siz içinizden gelen sesi notalara dönüştürürken show dan yararlanamazsınız çünkü sadece siz ve duygularınız vardır.Fakat siz eğer bir gruba bir topluluğa birşeyler sunmak istiyorsanız sahne üzerinde showdan yararlanmalısınızki karşınızdakileri etkileyebilirsiniz.Öncelikle kenan evren lisesinin sahne performansı çok iyiydi onları tekrar kutlamak istiyorum müzikal başarılarına dans ekleyerek gerçekten çok sıkı çalıştıklarını ve bu işi ciddiye aldıklarını belli ediyorlar.Ayrıca kasdav sadece müzikal başarıya bakan bir yarışmada değil.Sonuçta o insanlar okullarını temsilen oraya çıkıyorlar kendi albümlerini tanıtmaya değil.Okullarınıda en iyi tanıtmak için tüm nimetlerden yararlanıyorlar ki başarı olabilsin.Eğer bir grubu etkilemek amacı olmasaydı niye dünyaca ünlü gruplar ya da piyasada bulunan sanatçılar gruplar vs konserler düzenlesinler.En önemlisi dream theater gibi bir grup sahne performanslarında adeta bir tiyatrodasınız (LIVE METROPOLIS 'i şiddetle öneririm) o zaman onlar niye böyle bir showa ihtiyaç duyuyorlar bu bir ihtiyaç değildir.Bu seyirciye önem vermektir onun dikkatini çekmektir onu etkilemek ve kalıcılığı sağlamaktır.Bu da nacizane yormumdur ki 5 senedir bu işin içindeyim ot gibi sahneye çıkan insanların nerde olduğunuda biliyorum hade eyvallah saygılar.....
-
selam finale kalan butun okulları izledim ya valla yazık ya bu kadar emeğimiz boşa gitti izledikçe üzüntüm ikiye katlandı(bazı okullar bu yorumumun dışındadır her okul üstüne alınmasın)bi kısmı sahnede erotik dans yapmış resmen jürinin neye oy verdiği belli oldu ben açsam neremi açıcam kıllı bacaklarımımı keşke bizde araya iki tane kız koysaydık belki finale kalırdık.artık çok geç ama yinede söyleyeyim sadece finale kalan değil yarışmaya giren bütün okulların videolarını koysaydınız da millet müzik nasıl yapılıyomuş görseydi o zaman herkes görürürdü ortadaki saçmalığı ve de haksızlığı neyse artık geçti ne diyeyim yarın yarışacak arkadaşlara başarılar...!!!!