Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • kongaci • 10 Nisan 2006 00:00 • #617354
    Eveeeeettt.Ben Anıl TÜTÜNCÜOĞLU(teknik ekip) acısıyla tatlısıyla bir kasdav liselerarası müzik yarışmasınıda geride bıraktık...Teknik ekip olarak bütün okulları tebrik ediyoruz ödül alan ya da almayan.ekip olarak bütün yarışma boyunca sizin için elimizden geleni yapmaya çalıştık hepinizle birlikte vakit geçirmek bizim için büyük bir zevkti artık herkesin okullarına, sınavlarına geri dönme vakti geldi çattı sanırım :) bir sonraki sene görüşmek dileğiyle herkese başarılar bol müzikli günler diliyoruz........
  • kongaci • 10 Nisan 2006 00:00 • #617355
    Ayrıca alman lisesi solisti sanada teşekkür ederim ben tombul topsakallı abin:)ismimde anıl dı :) [email protected] dan ulaşabilirsin tebrikler...
  • d_i_l_a • 10 Nisan 2006 00:00 • #617356
    ya bence en iyi habire yahşi lisesiydi ama hak yerini bulmadı neyse diğer grupların hakkını yiyemem onlarda süperdi.am benim istediiim olmadı
  • ayas • 10 Nisan 2006 00:00 • #617357
    tam performansları izleyecek yer yok mu yaaaaaa???????
  • MiLDeM • 10 Nisan 2006 00:00 • #617358
    merhaba
    ben hyl davulcusuyum hyl adina yaziyorum
    green day - holiday caldik
    her ne kadar odlu alamasak da guzel bir final gunu gecirdik
    tabi ki begenmeyenler oldu, cekemeyenler oldu, elestirenler oldu yine de hepinize eyvallah sonuc olarak WWW.LISELERYARISIYOR.COM birincisi olduk oy veren herkes cok sagolsun dream tv'de gorusmek uzere:)

Vokal: Bari [Sezgin]
    Solo Gitar: Ferit [Kansiz]
    Ritm Gitar: Sertac [Foncu]
    Bass Gitar: Arda [üjbej]
    Davul: Ilker [Titrek]

ve canimizdan cok sevdigimiz erim'imiz...
  • ppostmortemm • 10 Nisan 2006 00:00 • #617359
    flütcüyle ilgli yorumlar hakkında saygı cercevesi icinde olan herseye eyvallah.. sonucta neyle calinan bi sarkinin flütle calinmasi hicte kolay degil, tüm okullarin ooretmenleri tarafndan gerek ses teknisyenleri olsun elemenin soundcheck'inde bile flütcüye tebrikler gelmesi snn hcbise blmediini kanitliyo. bütün okul yonetimleri (bizimki haric) flüte ödül verilmesini bekliodu zaten. gitarlarin sesi biraz daa acik olsaydi o flütün sesi o kadar gusel gelicektiki bu sayfada yerin olmicakti. bu sekilde konusmayi asla istemezdim, bu hale getiren sizsiniz.
  • SLayraCkEr • 10 Nisan 2006 00:00 • #617360
    flütcüyle ilgli yorumlar hakkında saygı cercevesi icinde olan herseye eyvallah.. sonucta neyle calinan bi sarkinin flütle calinmasi hicte kolay degil,

:D komik valla gülüyorum.. ben elma armut okudum ya :)
    sölemedim sanırım yan flüt mezunuyum :) :) :)...

tüm okullarin ooretmenleri tarafndan gerek ses teknisyenleri olsun elemenin soundcheck'inde bile flütcüye tebrikler gelmesi snn hcbise blmediini kanitliyo. bütün okul yonetimleri (bizimki haric) flüte ödül verilmesini bekliodu zaten.

valla ses teknisyenleri eziyetimi şahsen paylaştı.. lakin çocuk soyunmuş etmiş şevki kırılmasın diye şey etmişlerdir..
    + o sese yan flüt sesi diyen öğretmen temel bilimler mezunu filandır ya da öğretmenliğinden şüphe ederim..
    müzikten anlayan bir sürü insan şaşkınlıkla izledi...

gitarlarin sesi biraz daa acik olsaydi o flütün sesi o kadar gusel gelicektiki bu sayfada yerin olmicakti. bu sekilde konusmayi asla istemezdim,

2 solo enstrüman bir orkestrada olduğu zaman ya biri birinin harmonik ya da armonik sololarını çalar ki ahenk uyumu olsun..
    yoksa enstrümanlar birbirini bastırır..
    flüt çalan biri şarkının ortasında "hüüüüü" diye ağzından nefes almaz..

bu hale getiren sizsiniz.

flüdü ben çalmadım siz çalmaya çalışmaya çalıştınız..
    artık oldu bitti davası yapılacak bişi kalmadı ama lütfen
    olmayan müzik bilginizle alakasız kişiliklerin teselli düşüncelerini referans göstererek laf dalaşına girmeyin :)

iyi eğlenceler...

valla bu sayfaları geçmiş senelerden arkadaşlar tarık ya da bilgin okuyorsa ve dinleme şansları olduysa gerçekten o flütse biz ne çaldık diyorlardır...
  • cruz • 10 Nisan 2006 00:00 • #617361
    Herkese selamlar...ben AHMET SANİ GEZİCİ LİSESİ solisti YİĞİT..!ya ses konusunda problem yasadık...maalesef bazı görewlilerin dikkatsizliği yüzünden klavyecimiz.Çalmak yerine düşmek üzere olan mikrofonu tuttu..Ödül alan almayan herkesi tebrik ediyoruz....WE HERKESİN iyi-kötü görüslerini istiyoruz...!Bizim için önemli daha ilk defa kasdawa katıldık..üstelik kendi bestemizle....!
  • hollySMOKE • 10 Nisan 2006 00:00 • #617362
    SLAYRACKER

ben o laf ettiin flüdü berbat dediin okulun basçısıyım adım can flütten mezunum diyosun harmoni bilgim var diyosun otum b.k um diyosun süperim diyosun hepsine ok.olabilir çok iyi olabilirsin süper olabilirsin falan filan...ama ben flüt yerine ıslık çalsın diye yorum yapan bi adama adam demem...öncelikle çeşitli egolarından artisliklerinden kurtulup öyle yorum yap...ıslık çalsın ne demek abi okuyunca deli oldum ya...ayıp ulan...kötüydü de çalamadı de kaçırdı de ne bilim böyle yorum yap ok ama yaptığın acayip saçma yorumlarını kendine sakla nolur.ayrıca o berbat dediğin flütçü de yaklaşık 10 senedir bu işle uğraşıyo yani en azından senin kadar bilgisi var....
  • hollySMOKE • 10 Nisan 2006 00:00 • #617363
    bu arada final gecesi de süperdi biz acayip eğlendik her ne kadar adam gibi ödül alamasak da iyiydi.ben kendi adıma tatmin oldum diyebilirim...tüm okullar hakettikleri ödülleri almışlardır heralde bu konuda yorum yapmak istemiyorum...bana göre alman lisesi ve göztepe çok çok iyiydi ayrıca onlara kulisteki dostça tavırlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.ancak kuliste tek bi sorun yaşadık.hangi okuldan olduunu bilmiyorum(o kendini biliyordur) ama bi tane kız bizim çaldığımız şarkıyla özellikle yan flütle dalga geçmeye çalıştı ona kıl oldum.onu da artıkm o kişinin küçük beyinliline veriyorum.herkes birbirine ve çaldığı şarkıya saygı duyması gerekirken o aptal bizle dalga geçmeye çalıştı.bu nasıl bi rekabet anlayışı bu nasıl bir kendini beğenmişliktir anlamadım doğrusu.orda hep beraber eğlenmek o güzel gecenin tadını çıkarmak varken böyle yapmak beni çok üzdü doğrusu...nese o kişiye dalga geçtiği o yan flütün uzunluğunu hatırlataraktan cümlelerime son vermek istiyorum
    tekrar tekrar bize o güzel geceyi yaşatan herkese ve orda çalıp emek veren her insana teşekkür ediyorum nice kasdalara....

İZMİT 24 kasım A.L bas gitarist(CAN)