flütcüyle ilgli yorumlar hakkında saygı cercevesi icinde olan herseye eyvallah.. sonucta neyle calinan bi sarkinin flütle calinmasi hicte kolay degil,
:D komik valla gülüyorum.. ben elma armut okudum ya :)
sölemedim sanırım yan flüt mezunuyum :) :) :)...
tüm okullarin ooretmenleri tarafndan gerek ses teknisyenleri olsun elemenin soundcheck'inde bile flütcüye tebrikler gelmesi snn hcbise blmediini kanitliyo. bütün okul yonetimleri (bizimki haric) flüte ödül verilmesini bekliodu zaten.
valla ses teknisyenleri eziyetimi şahsen paylaştı.. lakin çocuk soyunmuş etmiş şevki kırılmasın diye şey etmişlerdir..
+ o sese yan flüt sesi diyen öğretmen temel bilimler mezunu filandır ya da öğretmenliğinden şüphe ederim..
müzikten anlayan bir sürü insan şaşkınlıkla izledi...
gitarlarin sesi biraz daa acik olsaydi o flütün sesi o kadar gusel gelicektiki bu sayfada yerin olmicakti. bu sekilde konusmayi asla istemezdim,
2 solo enstrüman bir orkestrada olduğu zaman ya biri birinin harmonik ya da armonik sololarını çalar ki ahenk uyumu olsun..
yoksa enstrümanlar birbirini bastırır..
flüt çalan biri şarkının ortasında "hüüüüü" diye ağzından nefes almaz..
bu hale getiren sizsiniz.
flüdü ben çalmadım siz çalmaya çalışmaya çalıştınız..
artık oldu bitti davası yapılacak bişi kalmadı ama lütfen
olmayan müzik bilginizle alakasız kişiliklerin teselli düşüncelerini referans göstererek laf dalaşına girmeyin :)
iyi eğlenceler...
valla bu sayfaları geçmiş senelerden arkadaşlar tarık ya da bilgin okuyorsa ve dinleme şansları olduysa gerçekten o flütse biz ne çaldık diyorlardır...