Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • ThePhilosopher • 8 Nisan 2006 00:00 • #617314
    hands e katılıyorum kesinlikle oraya sadece finale kalanlarınkini koymak sacma olmuş bu arada JANSU bilet teslim gününde haydarpaşa anonsun komigime gitmişti o yüzden komik dedim
  • ruzgar89 • 8 Nisan 2006 00:00 • #617315
    selam.fınal bugun .bence alman lısıesı superdı onlar kazanabılrıveya habıre yahsı lısesı de olabılır hady eyw
  • hands • 8 Nisan 2006 00:00 • #617316
    eyw...
  • SLayraCkEr • 8 Nisan 2006 00:00 • #617317
    @hands...

buraya yazacağım yorum mehmet raufu kapsamıyor şayet birinin kıt görüşlülüğü ve kendini neye dayanarak (!) bu kadar abartıp övüşünü bilmediğim bi tavrı yüzünden okulu karalamak doğru olmaz..

yani çıktım bodom çaldım finale kalamadım diosun tepkilisin gençsin heyecanlısın ama çevrendekileri neden olumsuz etkilyirosun?
    şuan bi internet cafedeyim sabah bostancıda genel provaları dinledim.. snn yaptığın çirkin yorumu iletti biri bana...
    "erotik dans"... sen ya erotik dans görmemişsin, ya da cidden çok heyecanlı bi gençsin..
    hea bu arada senelerdirde iyi bi bodom dinleyicisiyim..
    siz bodom çalarken ah be Bed Of Razors böyle mi yapılır diye söleniodum kendi kendime.. çok kötü değildi ama iyi hiç değildi..
    y
    iyi olsan kalırdın zaten finale...
    bu elemelerde gördüğüm tek torpil fatih davutpaşa lisesine uygulanmış..
    birde bugün uygulanırsa galatasaray lisesine uygulanır ki Candan Erçetin sabahın köründe gelmiş teknik ekibi esir almış başlarına dikilmiş hiçbir okulun iletemediği istekleri iletip anında uygulatıyordu..
    en uzun provayıda onlar aldı..

erotik yorum olayını hiç yakıştıramadım ki erotik dans erotik kıyafetle olur.. izlemediğin burdan belli kenan evreni..
    onları çalıştıran aytunç bentürk te bir müzik akademisi sahibi, 2005 dünya salsa şampiyonu olan snn yaşından daha fazla zamandır dans eden bi insan.. heralde erotik dans nedir biliyordur..

kızdım yani sabah sabah.. çocuk konuşmuş sallamayın dedim moral vermeye çalıştım ama müzisyenim diye geçiniyorsun AYIP !
  • merto • 8 Nisan 2006 00:00 • #617318
    noldu arkadaslar ya kim kazandı??
  • Artemis10 • 9 Nisan 2006 00:00 • #617319
    ben goztepe yi acaiip cok beyendim harika bi vokal!!! galatasaray lisesi de fena değildi... birde NDS
  • Bican • 9 Nisan 2006 00:00 • #617320
    İşte kasdavın bütün ödül silip süpüren okulu:::::KKEEENNAAAANN EEVVVRREEENN AAANNNAAADDOOLLLUU LLLİİSSEESSİİ:D:D:D:D yeesss be!!!!!!!!!!!!!!!! degil 2 degil 3 tane tam tamına daha ne olsun!EN iyi sahne performansı 111111-en iyi orkestra 22222222-ve de son olarak en büyük ödül en iyi yorum dalı birinci KKEEEAALLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bican • 9 Nisan 2006 00:00 • #617321
    Kusra bakmayın sevinçten adam gibi 2 cümle bile yazamadim:D
  • wolcano • 9 Nisan 2006 00:00 • #617322
    Hoş Bir Geceydi Herkes hakkettiği ödülleri kazandı özellikle kayserinin klavye saksafoncusunu istanbul lisesinin vokalini çok beğendim birde tabi en iyi bayan solist dalında birinci olan kızımızın sesi de müthişti herkes elinden geleni yapmış iyi kötü bir emek verilmiş haklı haksız herkes ödülünü almış artık üzerine konuşmaya gerek yok ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil edecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum yarışmaya katılan tüm müzisyen adayı arkadaşlarada bundan sonraki hayatlarında başarı ve bol müzikli günler diliyorum

K.A.M.L
  • Berilll • 9 Nisan 2006 00:00 • #617323
    yaaa 1. olduk yaaaa.KENAN EWREN ANADOLU LİSESİİİ 1. OLDUUU!!
    ama abi cidden süperdik.bn en başından beri güweniyodum okuluma.herkesi tebrik ediyorummm =))