Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • kongaci • 2 Nisan 2006 00:00 • #617259
    Arkadaşlar herkese merhaba.son 10 msg dır bir torpil konusu konuşuluyor.2001 kasdav 4. liselerarası müzik yarışmasında haydarpaşa anadolu lisesiyle sahneye çıkmıştık coverımız metallica-the call of ktulu bestemiz ise klavyecimize ait olan bulutların kamçısı adlı parça idi okuldan izlemeye gelen sadece 10 kişii vardı. ve gerçekten şarkılar bileklerin hakkıyla çalınarak en iyi yorum en iyi beste ve en iyi sahne performansı ödülleri alınmıştır ..burada anlatmak istediğim gerçekten yarışmacılar iyi çalarsa onlara hakkı veriliyordur.bence artık jüriyi vs.bunlar eleştirilmesin herkes işinde en iyi olmaya baksın ege çubukçular seden güreller beğenilmiosa ilerde onlardan daha iyi olmak için uğraşılsın.hepinize müzik hayatınızda başarılar dilerim kolay gelsin...
  • Arkadys Wendy • 2 Nisan 2006 00:00 • #617260
    Madem Kasdav'ı yarşmadan saymıyorum diyorsunuz.Peki o zaman neden katldınız??Hiç katılmasaydınız.Ayrıca finale kalan gruplardan birkaç tanesi hariç hepsi hak eden ve gerçekten güzel çalan gruplar.Finale kalamadınız diye bu kadar sinirlenmeye gerek yok arkadaşlar..Madem yarışmadan saymıyorsunuz o zaman sinirlenmeyin de seçilemedik diye.
  • oneofus • 2 Nisan 2006 00:00 • #617261
    bi arkadaşımız one of us'ın basitliğinden bahsetmiş.gitarı yeni öğrenmiş biri one of us'ı çalabilir ya da yoldan geçen biri söyleyebilir diyosun.yaptığımız yorumu dinledin mi bilmiyorum.o şarkıyı olduğu gibi alıp söylemedik,bi yerler kattık ya da çıkardık,cover olayına girdik hafif,6 dklık şarkıyı 4 dkya indirdik.ve en önemlisi şarkı 4 sesli seslendiriliyor.yani sadece soliste yüklenmedik.3 tane vokal var,bu da şarkıya 3 farklı ses daa katıyo.sandığın kadar basit olmadını bilmen gerekir.şarkıyı sölerken diğer sesleri duyup kafanın karışmaması ne demek bilmiyosun sanırım.o yüzden fazla konuşmaya gerek yok.
  • SwornToSatan • 2 Nisan 2006 00:00 • #617262
    ahanda tekrar verıyorum haydarpasa teknk lısesı No Mercy _ still waiting (sum41 cover) dınlemek ısteyen lınkden ındırsın. yorum yaparsanızda sevnırım. http://www.hemenpaylas.com/download/324556/no_mercy-_still_waiting.mp3.html

bıde coverfestle ılglı bılgısı olanlar anlatabılrmı lutfen.???
  • EarendiL • 2 Nisan 2006 00:00 • #617263
    kaydınızı dinledim,davul dısında hersey gayet guzel bence vokal bass falan guzel olmus.Yalnız davul alakasız gibi geldi bana senkron uymamıs ayrıca vokali cok begendim saygılar:D
  • -maJestY- • 2 Nisan 2006 00:00 • #617264
    @denge ben sizi beğenmiştim videonuz da güzel olmuş ne mutlu en azından videonuz filan var hatıra olur :)) Canlı dinlerken vokalin çıkışları biraz kulağımı rahatsız etmişti ama gitarlar filan güzeldi.

Bence finalde olmaması gereken 3-4Okul var. Diğer çoğunluk da Avril,Greenday den kurtarmış ; gerçi vokali vasat üstü olan genelde finalde... Bizim vokal iyi değildi ama bilmiyorum Childhood's End i o kadar da kötü çalmadık hadi finale kalamadık bari hakaret eder gibi Klavyeden dumtıs dumstıs senkronize olmayan davulları gürültü yapan orkestrasıyla Davutpaşa Lisesi !!! En çok koyan bu oldu açıkçası.

Favorim Davutpaşa yürü be kim tutar ahah =)
  • Ginoobili • 2 Nisan 2006 00:00 • #617265
    Bence kasdav adil bir yarışma değil. Müziğe değil sahnedeki şova puan veriyolar neden derseniz geçen sene kazanan okul dansçılarla kazanmıştı bu sene yine dansçıları kullanan kenan evren lisesi finalde bence bu tür şovlardan çok elinizdeki müzik aletlerini iyi kullanmaya bakalım.
  • Ginoobili • 2 Nisan 2006 00:00 • #617266
    Birde özgür arkadaşım şu bebeği çalan arkadaşlar emeğe saygısızlık olmasın ama solist yüzünden kaybetmiş gibi duruyosunuz.
  • enkin • 2 Nisan 2006 00:00 • #617267
    ginoobili arkadaşa

31 mart cuma akşamı paralel barda fiddle faddle (kenan evren anadolu lisesi) sahne aldı eğer geldiysen enstrumanlarımızı nasıl kullanıyoruz nasıl bir set up ımız var hepsini görürdün canlı performansımızı da dinlerdin ... sanırım sen dansçı kız arkadaşlarıma bakmaktan nasıl çalıyoruz görememişsin. umarım kasdav finalinde daha dikkatli olursun ... bu kadar kolay olmamalı emeğe b.k atmak
  • enkin • 2 Nisan 2006 00:00 • #617268
    kendimi tanıtmamışım

kenan evren anadolu lisesi gitaristi engin