Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • SLayraCkEr • 31 Mart 2006 00:00 • #617218
    Selam..

Arkadaşlar videolara daha hızlı ve tam çözünürlüklerinde ulaşmak için www.kasdav.info da sayfanın en üstündeki videolar linkine tıklamanız ve okulunuzu seçmeniz yeterli..

+

bu yeniçağ olayını lütfen elinden geldiğince herkez çevresinde işinde okulunda sözle maille mesajla duyursun.. durum gerçekten ciddi ve kötü...

iyi eğlenceler..
  • dipsiz kuyu • 31 Mart 2006 00:00 • #617219
    İlk başta bende yapılan gazete haberini şiddetle kınıyorum, bu kafa yapısına sahip insanların aramızda olması gerçekten çok ürkütücü ve bu konuya kesinlikle tepkisiz kalınmamalı.Bu konuda tepkisini dile getiren ve bu konuda çaba gösteren herkese de teşekkür etmek istiyorum tuğçeyi de eli kolu bağlı oturmayıp bu olayı radyoya taşıdığı içinde tebrik ediyorum yapılan haber gerçekten gözardı edilmemesi gereken bir konu.Elemelerde de haksızlık olduğu çok bariz..özellikle cuma günü sert müzik yapan
    okulların elenmesi çok yazık.bahçeşehir lisesi finale kalamamış,
    çok şaşırdım ayrıca ghost bustersı da finalde tekrar görmek çok hoş olucaktı..kader utansın:P
  • SLayraCkEr • 31 Mart 2006 00:00 • #617220
    zaten davutpaşa lisesini gördükçe moralim bozuluyor..
  • schism • 31 Mart 2006 00:00 • #617221
    bu ne ya 3-5 okul hrci grsini slla
    keal , gziantp ,ihsn krsnoglu iiydi
    ama fatoş abla yı mrk ediyorum bn ftş ablaaa
  • temple_bar • 31 Mart 2006 00:00 • #617222
    Solonor sizi tebrik ederim. süperdiniz...
  • the hue • 31 Mart 2006 00:00 • #617223
    okulum habire yahşi,kenan evren anadolu lisesi,göztepe ihsan kuşçuoğlu ,alman lisesi ve her ne kadar elenselerde gönlümün birinicsi mehmet rauf lisesinde ki tüm arkadaşları kutluyorum sakın bu gazete saçmalıklarıyla falan moralinizi bozmayın müzisyen insanalra laf edeceklerine tv de ki mafya dizilerini vizyondaki mafya filmlerini kaldırıp okullara iyi örnek olsunlar biz orada birbirmizi öldürmüyoruz eğleniyoruz.SAkın üzülmeyin farkımız var ki esas Türk gençliği olarak sanata katkıda bulunuyoruz terör örgütlerine ya da mafyalara ya da silah tacirlerine değil....mutlu kalın
  • EarendiL • 31 Mart 2006 00:00 • #617224
    atsehir lisesi olarak rage against the machine-killing in the name of caldık birde beste vardı,gercekten saglam da caldık salonun tepkisi de guzeldi ama finale kalamadık,zaten cuma gunku juriden fazla bişey beklemiyoduk ama bu kadar da sacma bi secim olcaanı tahmin edemedik trt1 assolisti edasında pembe dopiyesiyle sahneye cıkan solistle,dugun tadında calınan bi funda arar sarkısı falan vardı finalistlerin icinde(daha var sayamadıgım bunlar en fenaları),yinede finali hakeden gruplarda cıktı ihsan kursunoglu,galatasaray falan daha vardı bi kac tane okul hatırlayamadıgım finalist arkadaslara başarılar,hakeden okullar 1. olamasa bile takmasınlar zaten ilk elemede nası bi yarısma oldugunu anladık

birde arkadaslar su opeth calan hangi okul birde hangi sarkısı merak ettim solerseniz sevinirim

atasehir lisesi davulcusu EarendiL
  • double cross • 31 Mart 2006 00:00 • #617225
    Eğitimde "Şov Dans" Rezaleti

Televizyonlardaki seviyesizlik, Milli Eğitim Bakanlığı onayı sayesinde okullara da girdi. Liseli gençlerimiz “Şov Dans” adlı yarışma için yarı çıplak giysilerle sahneye çıkacak

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 28 Aralık 2005 tarihli onayıyla, şov dans yarışmasının Türkiye genelinde liselere duyurulmasının ve katılımın sağlanmasının uygun olduğu bildiriliyor.

İstanbul’da başladı

Türk Eğitim-Sen Bursa 2.Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, İstanbul Kadıköy Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen “liselerarası müzik ve şov dans yarışmasına” Milli Eğitim Bakanlığı APK Daire Başkanlığı’nın onay vermesine sert tepki gösterdi.

Tüm yurda yaydılar

TürkoĞlu, “Türk Eğitim-Sen Şubesi olarak, Ermeni mezalimi ile ilgili sergi için liseli öğrencilerimize ‘ders saatlerinin dışında’ ibaresiyle izin veren Bakanlığın, şov dans yarışmasına ‘zaman sınırsız’ demesi hangi mantığa hizmettir?” diye sordu.

Evet arkadaşlar tepkiler üzerine yeniçağ isimli tuvalet kağıdı gazete haberini hafif yumuşatarak değiştirmiş gördüğünüz gibi. Ha gayret, iyi gidiyoruz.
  • __Katie__ • 31 Mart 2006 00:00 • #617226
    Arkada$lar;
    Finale kalan tüm okulların videolarını izledim.
    Her okul kendine göre gayet iyi bence.
    Ayrıca her grubun kendine has bir tarzı var diye du$unuyorum.
    Finale kalan bütün okullara ba$arılar diliyorum.
    Finale kalamayan arkada$larımız lütfen üzülmesinler.
    Cunku finale kalamamanız,iyi olmadıgınız anlamına gelmez.
    Buarada "Yenicağ"gazetesini protesto etmeye tam gaz devam edelim arkada$lar.
    Herkese yorumları icin cok te$ekkür ediyorum :)

-Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti-

_Katie_
  • Orleanth • 1 Nisan 2006 00:00 • #617227
    Selamlar,
    Finale kalan grupların videolarını tek tek izledim, gerçekten haketmiş herkes bir şekilde, kimi müziğiyle, kimi şovuyla, kimi kareografisiyle, kimisi de yaratıcılığıyla.
    Keyifli bir final geçireceğimize inanıyorum, sıralamalara girilmese bile. Bence herkes bu fırsattan keyif almaya baksın. :)
    Herkese başarılar,
    Alman Lisesi Yorum Grubu Ritm Gitaristi