-
Rammstein çalan okul hangi okuldu arkadaşlar bilen varmı??? Kulisteydim Keine Lust u duyunca baya sevindim. orkestra çok iyiydi fakat vokalinin bence biraz daha çalışması gerekiyordu kulisden duyduğum kadarıyla.
-
kenan evren : muse - time is running out
göztepe ihsan kurşunoğlu : queen - show must go on
kadıköy anadolu lisesi : oasis - don't look back in anger
arkadaşlar diğerlerini bilen varsa copy paste yaparak arttıralım yavaş yavaş hangi okullar ne çalıyormuş ortaya çıksın.
-
kartal anadolu rammstein çaldı..
Cihan
-
Finale kalan okullar:
Adapazarı Özel Enka Lisesi Yorum
Ahmet Sani Gezici Lisesi Beste
Antalya Atso Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Yorum Beste
Bakırköy Lisesi Yorum
F.M.G. Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Yorum Beste
Fatih Davutpaşa Lisesi Yorum
Galatasaray Lisesi Yorum
Öze lGaziantep Kolej Vakfı Lisesi Yorum
Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi Yorum Beste
H.E.V. Okulları Özel Kemerköy Lisesi Yorum
Habire Yahşi Lisesi Yorum
İstanbul Lisesi Yorum
İzmir Amerikan Koleji Yorum Beste
İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi Yorum
Kadıköy Anadolu Lisesi Yorum
Kenan Evren Anadolu Lisesi Yorum
Konya Çimento Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Yorum
MEF Lisesi Yorum Beste
Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Yorum
Alman Lisesi Yorum
Darüşşafaka Lisesi Beste
Sankt Georg Avusturya Lisesi Beste
Şişli Anadolu Lisesi Beste
Vefa Anadolu Lisesi Beste
-
Cuma günü sert muzik calan okulların hepsi elenmiş galiba.Neyse finale kalan arkadaslara başarılar.Zaten önemli olan katılmaktı:))
Öze lGaziantep Kolej Vakfı Lisesi Soundchecke Katılan okulmuydu bu arada onu bi ögrenmem lazım??
-
Öze lGaziantep Kolej Vakfı Lisesi Soundchecke Katılan okulmuydu bu arada onu bi ögrenmem lazım??
evet.geçen sene en az şüri özel ödülü alması gereken lise.
-
Cuma günü sert müzik çalan okulların hepsi elenmiş olması çok normal o popçu jüriyle anca bu kadar.
Kadıköy anadolu ve Kenan evren zaten bekleniyordu,
Ahmet Sani'nin çıkması da güzel olmuş ama,
Konya Çimento Anadolu lisesi çıkana kadar onlardan daha
iyi çalan birsürü okul vardı.
haydarpaşa teknik okulları- semih(klavye)
-
Metal müzik yapan gruplar çok iyi çalıyodu.Fakat seslerini mahvedene kadar söylüyolar.Antalya Güzel Sanatlar , Konya Güzel Sanatlar ve Kadıköy Anadolu Lisesini çok beğendim.Ayrıca sonlara doğru bir grup çıktı hangi okul hatırlamıyorum iki şarkı söylediler. Onlar da çok iyiyidi:)))
-
arkadaşlar ben konya çimento anadolu güzel sanatlar lisesi basçısıyım bizim okulla ilgili bayağı bi eleştiri yazmışsınız tabi herkes kendi görüşünü sölemekte özgür ama bi kaç yanlış bişeyi düzeltmek istiyorum.bu yarışma sadece rock yarışması degil her tür müzik yapabiliriz.ayrıca biz farklı bi tarz ortaya çıkarmaya çalıştık.tabi ki finale kalan okullar da kendi tarzlarına göre iyiydi.finale kalan okullara başarılar diliyorum....
-
YENİCAG GAZETESİNİN YORUMUNA :
Kendini ''Yazar'' Sıfatını yapıştırmış bu insanın ne yuzle bu yazıyı yazdıgını merak ediyorum açıkcası.
Bi genç kızı bu şeklilde zor duruma sokacak VE Yaptıgı olayın sonucu dusunemeyecek kadar bilinçsiz,dusuncesiz bir olaya sebebiyet vermesi HANGİ AHLAKA SIGIYOR ? Nasıl bir GAzTE YÖNETİMİ bunun yazılmasına,bilinçsiz ve ahlaksızca yapılan bu olaya destek çıkıyor.?!
Turkiyeyi yaboazlastırmaya çalışan bu zihniyete nasıl bir çözum bulunacaksa bulunmalı artık.Bence bu genc KIZ VE AİLESİ BU ''yazar''
sıfatını yapıştırmış şahsiyete YUKLU bir zatminat davası açmalı.Vede bu adı karalanmış gazteye.
Artık aşmalı kendini insanlar.