Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • akifguclu • 26 Mart 2006 00:00 • #617093
    finale kalanlar ne zaman açıklancak bir bilginiz var mı arkadaşlar ?

Adnan Menderes
  • SLayraCkEr • 26 Mart 2006 00:00 • #617094
    şu yeniçağı okuyup dellendim..
    küfredicem ama sesli ediyorum yazılı değil....

akp ye oy verenler bi taraflarına kına yaksınlar..
    örümcek beyinliler.
  • pinqq • 26 Mart 2006 00:00 • #617095
    arkadaşlar yarışmayı yarışmalıktan çıkarıp saçma sapan bir boyuta getirirseniz olacağı bu !! dua edin bu da iptal edilmesin... yarışmaya gelince : bence hiç umulmadık bi grup da birinci olabilr.. öyle basit basit doğal akorlarlaa; neymiş efendim super solo çalıomuş falann...bence müzikten anlayan da anlamayan da katılıyor.. (eline gitarı alan çıkmışş) böyle bir yarışmaya biraz müzik birikimi olan girmelii..(diye düşünüyorum ben) zaten jüri de bilgiliylee bilgisizi ayıtr edecektir..şu at gözlüklerinizi çıkarıp baksanız iyi olur..özellikle rock'dan başını kaldırmayanlar için bu lafım..herkes düşüncesinde özgürdür..benm görüşüm....herkese başarılar, umarım hakeden kazanır...
  • cmbz • 26 Mart 2006 00:00 • #617096
    cossseee adında bir arkadaş eski kafalıların yeni çağ gazetesinde şu yorumu yazmış. Sanırım şu an kaldırıldı ama burdan herkese duyurmak isterim. Arkadaşımızın gönlüne sağlık...

Siz ne kadar da geri kafalı insanlarsınız böyle. Sitenize yorum yazmaya bile gerek yok. Ama yinede söyliyeyim ki. Hepiniz işe yaramazlar ordususunuz. Gençleri yarıçıplak sahneye çıkardılar lafına hala kıçımla gülüyorum. O Türk bayrağını ve Türkiye haritasını kaldırın ordan. Çünkü siz Türklüğü pek öğrenememişsiniz. Hatta insan bile değilsiniz demek zorundayım. Bu bir yarışmadır. 9 Yıldır düzenleniyor ve düğzenlenecek. İptal diye ne kadar yırtınırsanız yırtının. Bu ülkenin gençleri sizin elinize kalmadı. 2 Ot beyinli İstemiyor diye kimse bir şeylerden vazgeçmez. Bu arada muhabiriniz o resmi yakalamak için çok uğraştı mı? Adamı nasıl bir amaç için yollamışsanız?? Biraz da farklı okullardan olmalarına rağmen omuz omuza müzik dinleyen grupların resimleriyle ilgilenseydiniz. Herşeye rağmen(Ne bok yerseniz yeyin) Bu yarışma yapılacak. Ben de bu yorumu niye yazdım bilmiyorum ki. İlk olarak o abaza muhabirinizi atın, daha sonrada eskimiş beyinlerinizi.
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617097
    arkadaşlar bence tadında bırakalım işi siyasete de sokmadan konuyu burada kapatalım. zaten şu anda bizi dinleyen de yok önemli olan dinledikleri anda olabildiğince gür bi şekilde tepkimizi bağıra bağıra söylemek...
    --------
    bu arada pinq e katılıyorum gerçekten fazla abartanlar da olmuş. gazetedeki anlamda söylemiyorum şov yapacağım derken jüriyi bile kendine güldürenler de yok değildi. Jüridekiler de sonuçta orada boş boş oturmuyorlar ne kadar az da önemseseler yinede düzgünce karar vereceklerdir.
  • Kill For You • 26 Mart 2006 00:00 • #617098
    ama beyler bilmiyomusunuz mini etek günah kızlar erkekler ayrı oturmalıydı(kufur yazıcam yazamıyorum) ulahn böyle bi dusuncemi olur bitarafına bişi yaptıklarımını sen git elalem öpüşürken fotosunu cek namahremi sen 70 milyonunun onune seriyosun ulahn bu gunah degilmi git mini etekli insanların resmini koy gazetene gunah degilmi bu senin dusuncene gore yenicagymış ulahn sizden olsa olsa tas devri olur agzına +&+^'^%' &bneleri
  • cmbz • 26 Mart 2006 00:00 • #617099
    EQOman Bencede haklısın. İşi siyasete götürmek gibi bir amacım yok. Fakat o kadar saçma yorumlar var ki. Hepsine bir cevap olarak yazılmış bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim. Hakkımızı nasıl arıyacağmızı ise biz değil onlar düşünsün...
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617100
    bu arada finallere cıkan gruplar nerede ne zaman nasıl duyuruluyor?
  • mRG- • 26 Mart 2006 00:00 • #617101
    bn cumartesi günkü elemyi izledim.aslında okadar da kötü değildi.aklımda kalan gruplar;mef,ümraniye özel sezin(şebnem ferah çalan grup baya iiydi) birde adlarını bilmiyorum ama 8. çıkan grup da güzeldi.siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bnce bu 3 grup iiydi.herkese final için başarılar.ses sistemi dediğiniz gibi rahatsız ediciydi malesef...
  • BuddyHoly • 26 Mart 2006 00:00 • #617102
    amuna goduumun iki salağının yarışmasındaki ödüllere mi kaldık?sanmam...