Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • minyatur • 26 Mart 2006 00:00 • #617060
    Arkadaşlar bu arada ekleyelim.. KEAL grubu Fiddle Faddle 31 Mart Cuma günü kadıköy Paralel Bar' da bir parti veriyor..İlgilenenleri bekleriz.. Ayrıntılı bilgi için

[email protected] adresine mail atabilirsiniz..

Cihan
  • Koloni • 26 Mart 2006 00:00 • #617061
    "9 senedir yapılmakda olan bu yarısmada bugune kadar kımsenın ne namusuna,ne serefıne bı zarar gelmıstır. Muzigi sapıklık olarak nitelendiren bu zihniyet,apacık bir sapıklık icerisindedir,art niyet pesindedir,kendindekini baskasına yansıtma egilimdedir.Tarafsız Yeni Cag gazetesi her yorumu okuyucularıyla paylasacaktır."
    seklinde bir yorum yaptım siteye ama coktan uzay boslugunda kayboldu bile...
  • coldblackss • 26 Mart 2006 00:00 • #617062
    Beyler ben mensucat santral anadolu lisesinden bir grup üyesi. Çaldığımız şarkı arapsaçı. Ve cuma günü çıktık. Şarkı ve performansımız hakkındaki düşünceleriniz nelerdir???
  • minyatur • 26 Mart 2006 00:00 • #617063
    coldblackss sizde dikkatimi çeken sadece vokaldi.. birazcık o ön plana çıktı.. onun dışında bas kötüydü diyebilirim.. ama bu yorumlar ne kadar doğru olur bilemem çünkü bulunduğum yerden ancak bu kadarını duyabildim=) malum ses sistemi...

Cihan
  • WarBringer • 26 Mart 2006 00:00 • #617064
    bu sene kasdavla ilgili en büyük mutluluklarımdan biri de juride bulunan erkin koraydı. böylesine büyük bir müzik ustası mı desem artık kelime seçemiyorum, aramızda bulunduğu için heyecanlandım yarışmacı olmamama rağmen. erkin koray parçaları yorumlayan arkadaşları tebrik ediyorum seçimlerinden dolayı ve çok dikkat edemesem de dinlediğim kadarıyla oldukça başarılılardı.

Fatih_Lead, kendimi yeterince ifade edemedim demek ki. şarkı seçiminiz çok iyiydi. zor da bir şarkı. herşeye rağmen kutlarım. kuliste gördüğüm davulcunuza da söyledim bunu. şarkının önemli bir ölçüde dakika sorunu olduğu da gerçek. yine ellerinize sağlık diyorum. fakat o geçiş bölümündeki ("no one but me can save myself, but it's too late" öncesinde giren gitardan bahsediyorum) gitarlar olmamıştı. solonuz falan güzeldi. baya bir hızlandırmanıza rağmen olmuştu diyebilirim.

gazetedeki haberle ilgili yorumlarım zaten herkesle aynı doğrultuda. kesinlikle geri kafalılık ve bu gazeteden de beklediğim bir haber doğrusu. fakat yine de yapılan bazı yanlışlar var geçen sene de belirttiğim. en trendy, en kışkırtıcı cart curt ödülleri. çok afedersiniz bunun müzikle bağlantısı nedir? orda gerçekten o ödülü almak uğruna kendi üstüne yakışmayacak derecede giyinen arkadaşlarımız oluyor. bu tür şeylerin önüne geçilmesi gerekiyor. tabi ki sahneye sokağa çıkar gibi çıkılmaz. fakat bunun da bay-bayan farketmeksizin insanların yaşıyla orantılı olması çok daha güzel olurdu kanımca.

ve tabi ki insanların normal giyiniş tarzları üzerinde bir yorum yapılamaz kişi nasıl isterse öyle giyinmeli sınırlara kadar. fakat dediğim gibi bunlar üzerine olan ödüller, bazı öğrencilerimizi olayı tam anlayamamasından dolayı, üzerlerine yakışmayanı giymeye yöneltiyor.
  • neva • 26 Mart 2006 00:00 • #617065
    ilk elemede ordaydım..erken çktığımız üzere çok beğenilen kenan evreni ve ihsan kurşunoğlunu izleyemedim..umarım finale kalırlar o zman izlerim,izlediklerim arasından ilk çıkan bodom çalan arkadaşları beğendm gayet iyi çaldılar,kazım işmen lisesi fade to black i gerçeğe oldukça yakın çaldılar ayrıca 6 dklık bi şarkıyı 4 dkya indirmek de başarı..solist arkadaş da artistti hani..:)),kartal anadolu solistleri dışında iyiydi,ataşehir lisesinden melis sahnede çok iyiydi hepimizi coşturdu,sum 41 çalan elemalar her ne kadar iyi çaldıysalar da solist arkadaşın böğürtek bir halde söylemesi garibime gitti,haydarpaşa anadolu lisesini beğendim özellikle sahne duruşları güzeldi,kadıköy anadolu lisesinin şarkı seçimi yanlıştı bana kalırsa solistlerinin sesi iiydi ama..yalnız bu sene bariz bir şekilde göze çarpan geçen seneye göre müzik ve grup kalitesinin düşmesiydi..herkese final için iyi şanslar
  • bob dylan • 26 Mart 2006 00:00 • #617066
    KOMEDİ SHOW
    yarişmanın amacı en iyi muzik yarişması bi de katılmaya cesaret eden gruplara bakın rezalet.bence bırakın yarişimaya katılan grupları yarişmaya katılan ve Erkin korayın yanına oturmaya cesaret edebilen diğer juri üyeleri Ege çubukçu Keremcem sizin ne haddinize orada oturmak.ama onlarında suçu yok onları orada oturtanlar kasdav buraya kadarmış seneye bu ilgiyi göremıyeceksınız.çunku hersene gitgide berbatlaşiyo..zaten muzikten anlıyan arkadaşlar gereken yuhlamayı yaptılar bunlara.muzik dinlemeye gittiğimi sanmıştım ama malesef 2 grup dişinda(onlarda tesellım)adam akıllı muzik dişindakı herseyı dinledik. ve Gelen tiplerden hiç bahsetmedım bile.kısacası berbat..
  • neva • 26 Mart 2006 00:00 • #617067
    bu arada yeniçağ saçmalığındaki haberi okudum ve yaşadığım ülkeye lanet ettim bence herkes okusun ve yorum yazsın elimizdeki müzik adına olan tek yarışmanın da elimzden gtmesi yakındır;www.yenicaggazetesi.com.tr
  • akifguclu • 26 Mart 2006 00:00 • #617068
    Avcılar insa lisesi de çok iyi çaldı gerçekten beklemiyordum bu kadarını açıkçası tebrikler..
  • Arkadys Wendy • 26 Mart 2006 00:00 • #617069
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954

Gençleri dinsizleştiriyorlar demiş biri ama seyirciler arasnda türbanlılar da vardı.Kendi kızları da geliyor kasdava.Ben de yorum yaptm ama o kadar tarafsızlar ki benim yorumumu bunlar dinsiz,bre zındklar,rezillik vs. kelimeleri içermediği için kabul etmeyeceklerdir herhalde:)