Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617040
    basın kufuru gazeteye ıster yayınlasınlar ıster yayınlamasınlar.
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617041
    işte bunların hepsinin sahnede olması gerektiğini anlayamamış gereksiz insanlar.
    her türlü ideolojiyi anlayışı geçsek bile bunu bile anlayamayacak kadar geri bu yazıyı yazan insanlar.
    Bu bir yarışma oraya cıkıp şov yapmak da zorundasın hem göze hem kulağa hitap etmek zorundasın . Madem gençleri bu kadar çok düşünüyolar bunları namus meselesi olarak görüyolar; o zaman müziğe ilgili gençlerin önünü açmak onlara güzel bir deneyim yaşatmak için yapılan yarışmaları tek taraflı bakarak eleştirmek yerine önce lise cağındaki cocuklara nasıl zorla fuhuş yaptırıldığıyla ilgilensinler. MAdem bu kadar önemliyiz gözlerinde her yönden iyiliğimizi düşünsünler... Özel evler acıp beyin yıkamasınlar
  • chippiecm • 26 Mart 2006 00:00 • #617042
    baş ortmekle adam olunmuyo..kafa yapını gelistirceksin.. sov yapmk her müzik turunde mevcuttur ve gayet anlaşılır birseydir tum dunyada(turkiye haric bu durumda) mini etek giyip dans etmekle, istediğin evrensel müzik türünü secmekle ahlagı bozulmaz kimsenin..ahlaksızlıı boyutlandıran asıl kisilerle urassınlar genclerin onune cıkmasınlar.. demokrasiden bahsedenler bizim de yorumlarımızı kabul etsinler madem.. etmeseler de siz yazın okusunlar hc diilse
  • ECHE • 26 Mart 2006 00:00 • #617043
    valla bi kazım işmenli olarak kendi okulum fade to black gayet iidi...ayrıca kenan evren,göztepe ihsan kurşunoğlu lisesi,erkin koraydan söleyen okul ve green day holiday...diğer okulları hatırlamıyorum unuttum..
  • ifeelyou • 26 Mart 2006 00:00 • #617044
    enkin, demonuzu indirdim, zati canlı da dinlemiştim güzel olmuş, vokalin sesi de güzel.

cuma günü için,
    ne kadar negatif dursalarda holiday çalan arkadaşlardan iyi birşeyler bekliyordum, enstrümanların sesi kısık geldi güzel olmadı ve iyi çalamadılar.
    haydarpaşa anadoludaki elemanlar iyi çocuklar bizimle iletişimede geçtiler güzel çaldılar.
    aklımda kalanlardan ahmet sani gezici nin morlu solisti vardı, o da iyiydi.

biz kimsenin cesaret edemeyeceği birşey yaptık, ne kadar güzel oldu onu bilemicem..

haydarpaşa teknik okulları - Semih (klavye)
  • iFuck • 26 Mart 2006 00:00 • #617045
    Bence bizim grup iyiydi..pek hata yapmadık ama finale kalır mıyız bilemem..Adnan Menderes,Mef,Hüseyin Rahmi,Seven Nation Army söölien grup bi de göremediğim ki tane bayan vokal çok iyiydiler..Organizasyon bayaa b.klanıyor ama benim öyle çok memnun olmadığım tek şey kulislerin daha çok depoya benzemesi ve insanları zorla kuliste bekletmeleriydi..Sahne arkasındaki ve sahneyle ilgilenen abiler çok ilgiliydi..Umarım finale çıkarız ve daa iyi i performans gösterir ve bu heyecanı yine yaşarız..
  • iFuck • 26 Mart 2006 00:00 • #617046
    Bu arada ben SOSYAL BİLİMLER LİSESİ gitar ve vokali..:)
  • ECHE • 26 Mart 2006 00:00 • #617047
    arkadaşlar o gazeteyi takmayınnn adında hayır yok zatennn bırakın gitsin ne anlar bu milletr eğlenceden
  • irfunn • 26 Mart 2006 00:00 • #617048
    yaaa lions in a cage i dinleyen biri varsa lütfen iyi veya kötü bir yorum yapsin!ama sunu belirtiyim bir sürü sanssizlik oldu cikmamiza son 5 dakika kala bas gitarimiz kayboldu benim adaptörüm yamuldu!!we neden bilmioyorum sahnede ses gidip gidip geliyodu we bunun yüzünden hepimiz afalladik we hepimizin morali sifir oldu!!ama herseye ragmen güzeldi!lütfen birisi bi yorum yapsin
    izmit 24 kasim A.L(gitarist)
  • iFuck • 26 Mart 2006 00:00 • #617049
    ya çok oldu ama çaldığımız şarkııy da yaziim hatırlatma açısından NİRVANA-Tourette's