Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • rip van winkle • 25 Mart 2006 00:00 • #616990
    nejat yavaşoğulları john lennon temalı parçamızı dinlerken mest oldu demiyim de böyle gözleri ışıdı resmen (burdan çıkarılcak sonuç: tümer jüriye oynadı paso kesti suratlarına baktı)... show must go on'u da izleyemedim =( ama soundcheckte şarkıyı hissettirdiler bana şahsen böyle düşünüyorum tebrikler ederim yorumlara bakılırsa baya kaliteli performans sergilemişler... seyircimize gelince.. tatsız olaylar olduysa bile finalde tekrarlanmicanın garantisini verebilirim ;) diğer yarışmacı arkadaşlara saygılarımı sunar başarılar dilerim... KAL
  • City BASİST • 25 Mart 2006 00:00 • #616991
    bu gün hayatımızın dönüm noktası olarak çıktım sahneye bizi yuhlayanlarada çok sağolun.sağolun ki bizi dahada hırslandırıyorsunuzzz.

yarışma boyunca,hatta 1 ay önceye kadar bir arkadaşım var elerkiye çok teşekkür ediyorum sağol elerki herşey için sağol 8 nisanda görüşmek üzere;)))))))).Herkeze başarılar...
  • Kill For You • 26 Mart 2006 00:00 • #616992
    biz bayaaa kotuymuşuz yaa bi tek yorum bile yok :(
  • jaimerais • 26 Mart 2006 00:00 • #616993
    kimse yazmamış ama pazar(26) kasdav'da notre dame de sion'da var , adını hatırlayamadığım fransızca parçayla... şimdiden başarılar çıkacak gruplara ve finale kalacaklara...( nds'ye özellikle =)))
  • Grego • 26 Mart 2006 00:00 • #616994
    ya bi aklımda kaloan haydarpaşaydı.. Çok iyilerdi.. iron maiden çaldılar. zor bi şarkı ama baya iidi.. finale çıkmassa şike var derim.. gerçi gitarda iniş sırasında ufak bi sorun oldu.. ama herkeste oldu böyle küçük hatalar herkese başarılar..
  • odguc • 26 Mart 2006 00:00 • #616995
    veee cümlelerin noktaya kavuşamadığı an...
    boğazında düğümlenen herşey..
    tohumunu ekmek ve sonrasında mahsüllerini toplamak..
    Elerkiciğim sen bu işi çok ama çok iyi biliyorsun.
    Hep sesinle,hep o eşsiz kalbinle,hep kemanınla hep ama hep sahnede...
    Bunları söylemek için seni sahnede bir kere izlemek bile yeterli aslında...
    Tebrikler Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi...

ve tebrikler sahnede kalpleri atan herkesee:))
  • SwornToSatan • 26 Mart 2006 00:00 • #616996
    yaa arkadaslar haydarpasa teknık nasıldı yaa sum41 still waiting cover ı.. cunku butun yakınlarımız cok ıyııydı dıyor ama lutfen ıyı ve kotu elestrılerınızı yapın kı kendımızı bılelim..
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #616997
    bugün steppenwolf da iki gitar da da ses de sorun yaşadık
    soundcheck te hiç bir sorun cıkarmayan gitarlarımız ses vermemeye başladı ilginci bnmkindede lead de de ses gelmemiş olmasıydı neyseki bi şekilde halledildi ama girişteki eksikliği örtmeye yetmedi soundcheck tekinin yarısı kadar bile calamadık .galiba ikimizde de aynı olan zoom 707 dandik proccessorlerden kaynaklanıyordu.
    bu arada jürideki biriki eleman cok enerjikti nev in de sanırım boynu tutulmuştur boynunu bükerek yamuk yamuk bakmaktan adam paso yamuk tuttu kafayı
  • DaVE_MuRRay • 26 Mart 2006 00:00 • #616998
    Bugünkü ses sistemi aşırı kötüydü bilmiyorum farkeden var mıdır ama distortionların hepsinin tonları çatlak geliyordu.Adam gibi distortion duyamadık animanın vokali(Ceylan) sanırım çığlıklarıyla kolonları bozdu çünkü sahnedeyken çığlık attığında kolonlarda çızırtı gelmeye başladı...Juri umarım bunu göz önünde bulundurur
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #616999
    dave murray katılıyorum çünkü alttaki başlıkta da belirrtiğim gibi soundchec te de aynı ekipman ile sahneye cıktık ve en ufak bir sorun yaşamadık ama sahne aldığımızda tele vurduğum zaman cok kısa bi ses gelip kesildi falan. yni daha once başıma gelmeyen bi sorundu. Bu yüzden malesef şarkıya girmeden neredeyse 40 sn. kadar bekledik ve bi sessizlik oldu umarım - puan almayız
    esk anad.
    born to be wild