-
herseyden önce sunu söylemeliyim ki gecen seneye oranla daha kalitesiz bir kasdavdı gerek secilen şarkılar olsun gerekse sahne performanslarıyla olsun gecen seneki kadar elenemedim..
gecede gercekten iyi olan sadce 2 okul vardı bunlardan birincisi göztepe ihsan kursunoğluydu.Zaten göztepenin solistiyle diğer solistler arasında kalite farkı çok fazla elerki oradaki en profosynel vokaldi.bestelerine gelince gercekten harikaydı kendilerini zaten stüdyoda da dinlemiştim çok beğenmiştim bütün fantastik duygularımı canlandırdı o bestenin ödül almasını hatta 1. olmasını çok isterim göztepeyi kutluyorum.
2. iyi okul ise kenan evren lisesiydi gamzeyi gecen sene de dinlemiştim ve beenmiştim time is running out a da sesi iyi gitmişş ama besteleri için aynı seyi söyleyemicem yorum kadar beğenmedim acıkcası
bu iki okulun kesin finale kalacağı görüşündeyim ve umarım öyle olur dün orda çalan herkesi tebrik ediyorum..çalacak olanlara da başarılar dilerim
-
valla kefoglu lisesi olarak kulisten paso bi kaçtık ama farketmediler sanırım pek=) o ne biçim bi iştir yaaa kuliste bekle birde biz en son grubuz yapılan işe bak
-
Çalana kadar kuliste beklemek zorunlu mu ?!? çok saçma ya :)
Arkadaşlar ya pazar günü çıkacak olan gruplardan zil ayaklığı getirebilcek ve paylaşabilcek bir davulcu var mı ? Ziller var ama ayaklık yok şu an bende..
-
Göztepe-İhsan Kurşunoğlu Lisesi ve Kenan Evren Anadolu Lisesine, gerçekten tebrikler. Özellikle İhsan Kurşunoğlunun betesi mükemmeldi. Kesin olarak finalde gördüğüm bu iki okul haricinde sahneye çıkan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum...
-
cmbz çok sağol yorumun için! The Show MUst Go On'u hastalığımdan dolayı hakkını veremeden söylediğimin farkındayım ama finale kalırsak elimden geleni yapacağım iğnelerle,antibiotiklerle duruyorum 5 gündür.Onun haricinde özel mesaj atıyorsun ama ben sana atamıyorum çünkü atabilmem için bir şık yok ya eş-dost listende olmadığımdan ya da dışardan mesaj alma olayının engellenmesini istediğinden. :) tekrar sağol.Sahneye çıkmış ve çıkacak olan tüm okullara bol şans!
-
Hiç öyle düşünme. Bence hakkını sonuna kadar verdin. Ben ve eminim ki ordaki çok kişi kendimizi konserdeymiş gibi hissettik. Bir de üstüne hastaydım diyorsan, albümünü çıkarmanın zamanı gelmiştir.
-
bazı elestirilerde "death calıyosunuz sonra niye pop yapıyosunuz,neden ask besteleri yapıyosunuz?"denmis,öncelikle hayır pop yaptıgımız yaptıgımız yok,alternatif rock,soft rockda rock'ın bir parcasıdır.Ayrıca bir daha beste yaparken dikkat ederiz,bize bi seyler yazdıran duygularımızı degilde sizin isteklerinizi goz onunde bulundururz:) yok boyle bi sey...
biz grup olarak death de dinliyoruz,anthemada ya da megadeath de ama icraatlerimiz daha sakin sarkılar olabiliyor farkettiyseniz deathin en yavas sarkısını caldık,hayır yorumda brut yapsak,bestede yumusasak tamam eyvallah...
tarzımızı yansıtamadıgımız fıkrıne katılmıyorum,ayrıca ınsanları bellı tarzların veya kalıpların icine sokulup"oyle niye yaptınız,boyle niye yapmadınız,siz bu degılsınız"gibi ithamlara maruz bırakılmasına karsıyım,yorumlarınıza tesekkurler...
AÖD(Kefoglu lisesi;gitar-vokal,akustik)
-
bantman yorumun ıcın tesekkurler.. gercekten cok hazrlandık ama benım vokalın sesı de kısıktı.8 . okul oarak cıktık ve sadece benım soledgım bı yer vardı.. ama malesef kımse duymamıs nese saglık olsun.
-
genel olarak güzeldi.. hatta biriki yuhalama dışında ortam da iyiydi.. farklı tatlar vardı yarışmada, bahçeşehir lisesinin solistini gerçekten tebrik ediyorum, ayrıca kabataş erkek lisesinin ghost bustersı da iyi coşturdu herkesi, türk ezgileri falan katmışlar ilginç olmuş valla.. beste de ihsan kurşunoğlu yorumda da olduğu gibi çok başarılıydı, finalde herkesten daha iyi performanslar görücez gibi bu gazla....
-
geçen seneki gibi olmasada yine iyiydi ama birde dışarda olan o tatsız olayr olmasaydı iyiyi olurdu polis milleti topladı nerdeyse...ya bi de neden hep kötü oluyo kasdav önccesi geçen senede öleydi neyse favorim erkek vokallerde elerki...dicek bişe yok bu adama ama kendi okulumuda gözardı edemem ahmet sani gezici lisesi olar katıldık ve solistimizin sesi gerçekten çok iyi(pankart açan şahıs) bu arada bi site mi ne varmış videoları izleyebiliyormuşuz galiba bi bilgisi olan varsa bişeler yazsın yaw