-
kadıköy anadolu adına, yapılan yorumlar için arkadaşlara teşekkür ediyorum. seyircilerimiz tatsızlık yarattılarsa onlar adına da özür diliyorum. kuliste hiçbişeyden haberimiz olmadı maalesef.
-
ouu masis bey iyi dilekleriniz de olmasa...
geçen seneki kasdavı arıyorum arkadaslar... daha keyifliydi sanki hm?
"iyi olan kazansın" aeuhauhe=Ppp...
-
arkadaşlar merhaba ben su bodom çalan grubun ritmcisiyim yuhalanmışız galiba.sunu söylemek istiyorum biz orda ilk sırada çıkmamızın bedelini ödedik yani ses düzeni berbattı ama içinizde anlayan varsa enstrüman bakımından hiç birimiz kötü çalmadık bu nedenle bütün arkadaşlarımı kutluyorum klavyemiz çok iyiydi aslında harika klavye soloları vardı ama yine yine ve yine ses düzeni.seyircilere gitmedi ses balki ama galiba jüriye gitmiş çünkü kulis kapısında nejat abiyle karsılaştım(bulutsuzluk özlemi solisti)bana aferin süperdin sen dedi bende grup nasıldı diye sordum oda hepiniz harikaydınız dedi bizce bizim yani mehmet rauf lisesinin finale çıkması %30larda ama inşallah çıkarız.birde unutmadan hangi okul bilmiyorum ama bi okul vokali kızdı repe benzer bi şarkı söyledi sesi süperdi bir bostancıyı inletti onu tebrik ediyorum beni yerimden kaldıran tek vokaldi kendisi hangi okul oldugunu söylerse çok memnun olurum harikaydı çünkü.hadi eyvallah...
-
birde arkadaşlar orada teknik olarak en zor şarkının bizimki olduğuna inanıyorum gerçekten zordu.öyle okullar vardı ki çok beleş şarkılar çaldı funda arar,estarabim falan ya birde bu gündüz gece her sene çalınıyo çalmayın artık şu şarkıyı.ben bunları yapanlara bu kadar söyleniyorum ama eminim bunlar finale kalır çünkü çok kötü bir seyircisi vardı oranın adamla funda arada bile metal işareti yaptılar hatta bazı ameleler o işaretin nasıl yapıldığını bilmeden bozkurt işareti yaptılar yani kimse seyircilere aldanmasın.bu arada bizi beğenen çıkmadı galiba arkadaşlar. dogaldır:):):)
-
Hands;
Ben sizin gruptan birinin buraya yazmasını bekliyordum.Cunku bence gerçekten "süperdiniz"."Bed Of Razors" benim en sevdiğim $arkılardan biridir ve onu Kasdav'da calmak büyük cesaret ister.Siz de bu cesareti gösterdiniz ve en iyi $ekilde $arkıyı caldınız.Cok tebrik ediyorum sizi :)
-Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti-
_Katie_
-
merhaba..ben 24 mart cuma akşamı yarı finale katılan tüm müzisyen arkadaşları tebrik ediyorum.performanslarından dolayı sizleri kutluyor finale kalacak olan arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum.çok güzel bir ortamdı.elerkiyi,yalçını,evrimi.anılı,okanı ve elifi yani benim canlarımı başarılarından dolayı kutluyorum..kolay gelsin arkadaşlar..göztepe.İ.K.a.LİSESİ MÜZİK .ÖĞRETMENİ.
-
arkadaslar sum41 calan oklun basscısıyım ve bıseyı belırtmek ısterım.. oklun adından da bellı oldugu gıbı teknık okul ve muslumden baska muzık bılmeyen elemanların ıcınden cıktık.. en azından voklaın olmamaısı ve bu sarkıyı ancak bu seklde brutel yaptık .. ve sadece bı kaac kısılerr dısında tepkı guzeldı.. sonucta cesurca davrandık.. begnenler ıcın tesekkurler ve elestrılere acıgız saarkıyla ılgılı yorum yaparsanız sevıınırız..
-
Yarışmadaki grupların sıra listesi açıklanmadan önce bizimkilere demiştimki.ilk 3 grup teknik arızalardan son 5 grupta dikkat dagılmasından elenecektir demiştim.Sıra bir acıklandı ki 1. cıkıyoruz.Gerçekten aglamamak için kendimi zor tuttum.Bu kadar emek ve bu kadar para boşa gidecekti.hemde teknik arızalar yuzunden...
Gerçekten bunu bilerek sahneye cıktım.Yinede elimden geleni yaptım.Yani o soloları ve vokal için yırttım kendimi.Ama olmadı napalım.gördünüz ses sistemini :(
Ama yinede ordaki en iyi gitarist olduguma inanıyorum ben.finale cıkarsak eger (ki bu ihtimal %5) en iyi gitarist odulunu alırdım valla:)
neyse arkadaslar kendinize iyi bakın.finaldeki gruplara basarılar.
bu arada unutmadan da Kaan sizin grup cok iyiydi ya.birde Atasehir lisesinin vokali vardı bi hatun harbiden superdi kutlarım:)
Mehmet Rauf lisesi /Lead Gitar ve Vokali
-
bu sene tamamen rezillikti ses duzeni cok kotuydu cıkan grupların hepsı cok kucuk ve heyecanlılardı gercı bu onlara bı tecrube olur cogu muzısyenın ve vokalın elı ayagı tıtrıyordu.yapılan sarkılar cok basıt ve kolaydı ben sahsen kasdavın ılk gununden boyle bırsey beklemıyordum.haydarpasa anadolu teknık ve show must go on yapan arkadaslar kesın fınaldeler ıyı calıstıkları ve heyecanlarını bastırabıldıklerı bellı oluyordu.sakın dıgerlerı yanlıs anlamasın bu sıze ıyı bı tecrube olur ve umarım ılerkı senelerde ıyı ısler basarabılırınız ama cok calısmanız gereklı
-
unutmadan kickin zincir koptugu icin davulu ters ayakla calan sonerimi alnından öpüyorum:)..
diger arkadaslarım vew grup adına da pek diyecek bişi de yok zaten...elinden geleni yaptılar