Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Ba To Ahn • 26 Mart 2006 00:00 • #617010
    ARkadaşlar öncelikle herkese tebriklerimi iletiyorum..En başta olmak üzere ben ateşehir lisesin gösterdiği performansı çok beyendim.BesteLeride çok güzeldi özellikle Rage süperdi ve söleyen de kızdı valla ne diyim helal olsun azına sağlık..Ayrıca Haydarpaşa anadolu lisesi çok iyiydi ve estarabimin davulcusunu çok beyendim sizleri finalde tekrar görmek isteriz...
  • Arkadys Wendy • 26 Mart 2006 00:00 • #617011
    Kadıköy Anadolu süperdi Malatyal'yı kutluyorum buradan(Tümer;))
    Ayrıca Ataşehir Lisesi'ni beğendim.Konya çimento güzel sanatlar lisesi mi neydi o yaa:) Kız pembe takım elbiseyle gelmişti=) türk sanat müziği söylediler kız zaten assolist havalarındaydı..Ayrıca Funda Arar söyleyenler de kötüydü.Seyirciler Keremcem diyince çğlıklar atıyorlardı:s Yani genellikle marjinal tipler gelecek dediğimiz bir organizasyonda tiki doluydu.Metal parçalarda kulaklarını tıkıyorlardı zaten!?

Ayrıca güvenlik önlemleri olarak aramalar çok saçmaydı.Çoğu kişinin parfüm,deodorant vs. ne varsa aldılar.Biz içeri çakmak da sigara da soktuk hatta içtik=) ama tam içerken tüm ışklar bize döndü adam söndürttü sigarayı:) Suların alındığını bildiğimden içerden su aldık ama salona yiyecek içecekle girmek yasak deyip suyu sokmadlar!! Biz de arkadaşın çantasında soktuk:)
    Güzel bi kasdavdı fakat seyircisi genel olarak kaliteli değildi.Orada çalan müzikleri hayatında ilk defa duyan insanlar topluluğuydu diyebilirim(Funda Arar söyleyenleri geçtim tabe:P bu arada istisnaları unutmuyorum.Hepsi değil genel bölümü)..
  • muratdem • 26 Mart 2006 00:00 • #617012
    ANKARA TINAZTEPE LİSESİ olarak cumartesi KORN-GOT THE LİFE çaldık.nasıldı bilmiyorum.yorum yazarsanız sevinirim.daha ankaraya yeni geldik.yani sırf bu 4 dakika için birçok şeye kalkıştık.inşallah değer.herkese başarılar
  • muratdem • 26 Mart 2006 00:00 • #617013
    arkadaşlar finale kaç okul kalacak biliyomusunuz.yani kontejyan kaç?

ANKARA TINAZTEPE LİSESİ Gitaristi
  • slash_sezer • 26 Mart 2006 00:00 • #617014
    ya arkadaşlar bu zoom 707 lerde bi sorun mu var!tam solo geldi seek & destroy da ses gelmiyo!dedim heralde bana gelmiyo ama izleyicilere geliodur!onlara da gelmemiş!bizim solo yalan oldu!bi vatandaş daha yazmış zoom 707 ler sorun yaptı diye!
  • temple_bar • 26 Mart 2006 00:00 • #617015
    slash_sezer! sizi dinledim ben. solo gerçekten duyulmadı. hatta parçayı dinlerken yanımdaki arkadaşım dedi ki 'iyi dinle bak solo geliyo' dedi. baktık ses yok. :D
    biz de sizden 1 önce çıktık. master of puppets çaldık. umarım beğenmişsinizdir.
    arkadaşlar lütfen MASTER OF PUPPETS hakkında yorum yazın.
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617016
    bu bnm zoom 707 lerle yaşadığım 10. sorun heralde...
    gayette gereksiz bi proccessor şimdi keşke para vermeseymişim diyorum... bence sen de en kısa zamanda elinden cıkarıp çeşitli analoglara yönel.
    zaten bi wah bi delay in reverb bi tanede tercihine göre mega dist / overdrive işini görür yine tercihen EQ da alınabilr ama şu 707 lerden her türlü şey iyidir
  • slash_sezer • 26 Mart 2006 00:00 • #617017
    abi ben de normalde digitech rp50 var.ben dedim tonları daha iidir falan diye zoom 707 kiraladım.ya keşke rp50 yle çıksaydım sahneye...hala üzülüyorum varya gitti güzelim solo:(
  • EQOman • 26 Mart 2006 00:00 • #617018
    neyse ya takma o kadarda cok sağlık olsun yani...
    bak bnm sololar duyuldu adam farklı dist acınca ne oldu? bu sefer cok yüksek olduu içn vokal battı falan filan...
    neyse bilmiyorum dinledin mi bizi
    esk anad. lisesi - born to be wild
  • slash_sezer • 26 Mart 2006 00:00 • #617019
    kaçıncı çıktınız biz 15. dik.ondan sonraysa dinlememişimdir.