Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Quivalen • 25 Mart 2006 00:00 • #616979
    ya bu trendy kız derken bugunku yarısmacılardan mı

Saint joseph bassçısı efe (diyeyim de havam olsun bi de... ) =)
  • Kill For You • 25 Mart 2006 00:00 • #616981
    kefoglunu dinleyenlerden bi yorum alabilirmiyim merak ediyorum nasıldık sahnede calarken anlaşılmıyo biliyosunuz=)
  • -maJestY- • 25 Mart 2006 00:00 • #616982
    Ahah kartal anadolu süperdi ya Sponge Bob t-shirt'ü zaten direk +10puan :)) dinlemek çok isterdim ama kulisten çıkarmadılar... Pek fazla grup dinleyemedim ama Ghost Busters cover'ı ve Mehmet Rauf,Ataşehir filan aklımda kalanlar ama hepsi ayrı bi güzeldi bugün ve yarın çıkacak arkadaşlara başarılar...
  • hands • 25 Mart 2006 00:00 • #616983
    arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kasdav olmadan önceki gerginliği yorumlarınızda göremedim iyiki de göremedim harikasınız.ayrıca kuliste bizim ismimiz söylendiğinde arkada bekleyen tüm arkadaşlar bizi alkışladılar gerçekten harika bir duyguydu onların hepsine çok teşekkür ediyorum.finale kalmayı en öçok isteyen gruplardan biriyiz çünkü gerçekten çok zor bir parça çaldık ve de çok mantar gruplar vardı onlarada saygı duyuyorum ama finali hakettiğimizi düşünüyorum aksini düşünen varsa sebebiyle birlikte yazsın lütfen.tek tesellim nejat abinin benle konuşması inşallah kalemide dili gibi düşünüyordur.hepinize basarılar yarın çıkacak gruplar için...
  • hands • 25 Mart 2006 00:00 • #616984
    ayrıca katie'ye çok teşekkür ediyorum yorumundan dolayı bizi gerçek anlamda dinleyen ve de anlayan kişilerden biriymiş kendisi eyvallah katie...
  • suuus • 25 Mart 2006 00:00 • #616985
    geçen senelere göre sanki kasdav artık önceki keyifliliği yitiriyor ya da bana öyle geliyor.çünkü dün ben bunu anladım..
    bi ara yerlerde hırka arıyodum o sırada ihsan kurşunoğlu çıktı ve sölemeye başladıklarında hırka aramayı bıraktım sahneye kitlendim.gerçekten çok iileridi.. ayrıca keal da iidi bu kadarını beklemiyordum açıkcası..
    bu arada haydarpaşa and. tek. lisesine yetişemedim ama demodan dinlediimde gayet iilerdi orda da bu performansı gösterdiklerini ümit ediyorum..(kaan yürüyün bea kim tutar sizi =P)
    nese çıkmış veya çıkcak olan tüm okullara başarılar..
  • ppostmortemm • 25 Mart 2006 00:00 • #616986
    sahne alışımıza 5dk. kala bas gitarımızın kaybolması büyük bi şanssızlıktı. kulisteki herkese saygısından ve kardeşliğinden ötürü teşekkür ederiz. anlatıldığı gibi tek bir sorun bile yaşamadık... :D herkesi tebrik ediyor ve tekrar tekrar başarılar diliyoruz.

bu arda çorludan gelen grubun vokali için: bikaç aksilik nedeniyle çaldıktan sonra apar topar kaçmak zorunda kaldık, sizi dinleyemedik, herşey için çok teşekkür ederiz.. mutlaka haberleşelim..

İZMİT 24 KASIM ANADOLU LİSESİ,
    (lions in a cage)
  • foreverpunk • 25 Mart 2006 00:00 • #616987
    hepsini izlemedim cuma ama... kadıköy anadolu baya baya iyiydi..sahne performansı filan... bi de ataşehir lisesi sanırım, solistleri kızdı o da güzeldi.. santana çalan bi grup vardı o şarkıda neden ve nasıl ritm gitar olmaz anlamadım açıkçası.. show must go on u görmedim yaaa...
  • tunass • 25 Mart 2006 00:00 • #616988
    dans dans dansssss
  • feverish • 25 Mart 2006 00:00 • #616989
    Selam arkadaşlar ben kazım işmenin davulcusu..cok iyi gruplar vardı..ihsan kurşun oğlu baya iyiydi...bizde güzel çaldık ve finali hakettik diye düşünüyorum..herkese başarılar...