-
selam ben istanbul lisesinin geçen seneki gitaristiyim.. bi kaç şeye değineyim;
ortamda jak yok, jakınızı getirin..
monitörler bozulabilir dikkat edin :)
pedalınızı getirin
10 dakkalık soundcheckte şarkıyı çalmaya çalışmayın, ton ayarlarınızı iyi yapın
zor parça çalıyosanız (biz geçen sene change of seasons part 1 çalmıştık) allah klaylık versin (özellikle painkiller çalan gruba)
istanbul lisesine başarılar, hepsi aslan gibi gençler maşallah
-
berkeley.. hangi gün ya sizin grubunuz? painkiller dinlemek isterdim doğrusu.. kolay gelsin şimdiden..
bizden lions in a cage çıkar.. görüşmek üzere!
-
25.martta kasdavdayımm yankı insa lisesinin gitaristi oljakk ehueheue hernese pai siseee
-
o zaman arkadaşlar 25inde çıkcak olan birisinden kuliste distortion pedalı alabilirmiyim.lütfen yardımcı olun.ben kiralıyacak biyer bulamadım.şimdiden teşekkürler.ANKARA TINAZTEPE LİSESİ Korn'dan Got The Life çalcaz.Herkese başarılar.
-
diyelimki hiç bulamadık pedal.o zaman amfinin distortionundanmı çalcaz.daha doğrusu varmı?
-
ya bugun nasıldı ona göre gelccem diger günler birşey söyleyin ok kim geliyo mesela lütfen mail atın veya msn den tıklatın ya allah aşkına
[email protected]
-
Biraz önce kasdavdan geldim son 8 gruba filan yetişebildik aralarından gözüme çarpan gruplar ; Show Must Go On u çalan arkadaşlar (ki besteleri de hoştu bence) bir de time is running out fena değildi, onun dışında unuttuğum iyi gruplar da olabilir..
Besteler konusunda bir olay beni çok rahatsız etti ; yorum kısmında punk çalan, death çalan gruplar bile bestede romantik pop şarkıları çaldılar.. Bunun nedeni nedir ya ? Kolaya kaçmayın arkadaşlar sevdiğiniz türde beste yapın oraya çıkıp niye pop şarkısı çalıyorsunuz ki ?
-
Biz bugün çıktık zor bela diskalifiye olalım diye binbir türlü dolap çevrildi başka okullardan gelen bi grup insanın çıkardığı taşkınlık bizim üzerimize yüklendi,belki de elenmişizdir ama yinede güzel bi 5dk geçirdik...
Neyse herşeye rağmen çıktık çaldık sahnede bi terslik olmadı sağolsun görevli arkadaşlar çok ilgiliydi. Ayrıca isteyen zilini, twin pedalını vs. getirdi taktı çaldıktan sonra da götürdü.
Kulisler berbat sular damlıyor tepeden , 5m' odaya 25kişi sığmaya çalışıyorsunuz :) Ama yinede idare edilebilir, kuliste filan hertürlü yardımlaşma vs. oluyor eksiği olan arkadaşlara eminim yardım edenler olacaktır... Monitörler de sorunsuzdu ben davulcu olarak herkesi rahat duydum ses sisteminde pek problem yoktu...
Son olarak size tavsiyem bazı okullar bu yarışmayı fazla ciddiye alıp bazı okullara terbiyesizce hakaret etmeleri yuhalamaları vs. olabiliyor bunlara kulak asmayın. Hatta olayı abartıp bir bayan arkadaşa terbiyesizce laf atan arkadaşlar da vardı :(
Eğlenmenize bakın , herkese iyi şanslar...
Haydarpaşa And. Lisesi -Yiğit
-
ve çıktık sonunda be...
henüz sahneye çıkmaış arkadaşlara başarılar... o atmosfer gayet güzel... başıma gelmeyen şanssızlık kalmadı en kötüsü baş parmağımın su toplamasıydı,,acı içinde çaldım davulu...
(hay.ana.tek.lisesi-still waiting)
-
helal olsun diyorum öncelikle torquemada arkadaşıma... Çok güzel bi noktaya parmak basmış.. Bestelerin yüzde 90 nı aşk şarkısı olması... Birbirine sarılıp sallanan çiftleri tavlama adına mı yapılıyor bilmiyorum ama bi grupta çıkıp kendi tarzını yansıtsın sahneye.. Herneyse herkesin kendi seçimi ama bestelerin neredeyse hepsinin aşk şarkısı olup nereyedese hepsinin punk türünde olmasını aklım almıyor...