Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • City BASİST • 20 Mart 2006 00:00 • #616871
    Ö.F.Abla lisesi 25 mart günü son grup olarak çıkacağız(davulcumuz solak)------
    1.gitar,vokal:Mert Lokmacıoğlu
    2.gitar:Görkem Şengül
    bass:Erdem Kapusuz
    Davul:Yavuz Usluca

korn-pink floyd:another brick in the wall
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616872
    24 mart gunu ne zaman cıkacagımızı bilimiyorum.

vokal:A.Özgün DENİZ
    elektro gitar:Mertcan GUNAY
    bass:Orhan BALTALI
    davul:Can SAGDİNÇ
    klavye:Ayşegül AÇAR

BESTE:"Beraber ölürüz"

akustik:A.Özgün DENİZ
    elektro gitar:Can SAGDİNÇ
    elektro gitar:Mertcan GUNAY
    bass:Orhan BALTALI

YORUM:Death "Voice of the soul"
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616873
    ha hayrullah kefoglu anadolu lisesi bu arada =)))
  • neva • 20 Mart 2006 00:00 • #616874
    kadıköy ticaret lisesi mi kadıköy lisesi mi ne öyle bişey tam 600 bilet satmış diye duydum...öööhhh yani 1. olurlarsa şaşırmayınz..herkese başarılaaar...
  • rockNY • 20 Mart 2006 00:00 • #616875
    evet.biz de İzmir Özel Fatih olarak katılcaz.Zaferlerimi çalcaz.bu yarışmadaki herkese başarılar..
    Bu arada jüri ve elemeler:

24 MART - Objektif,Ege Çubukçu,Keremcem,Seden Gürel

25 MART - Anima,Burak Uçkun,Yaşar,Nev

26 MART - Kung Fu,Barış Akarsu,Ege,Gökhan Kırdar

Fatih lisesi bassçısı :D
  • eddievedder • 20 Mart 2006 00:00 • #616876
    [email protected] bu benim msn) kasdavdan adam çıkmaz hepsi özentiler başkalarının şarkısını söylüyenler icraat yapamayan adamlar kasdav a katılanlardan bi b.. olmaz- ferhat kurt

evet arkadasım ne kadar yaratıcı olduğun msn adresinden belli senin önün açık....
    yarışmaya gelince iki sene üstüste okulumla katılıp yorum, en iyi orkestra dalllarında dereceler aldığımız yarışma. Hakkındaki bütün şaibelere rağmen organizasyonsuzluğa rağmen gidip eğlenilesi bir yarışma. O zamanlar bize de yok şike var yok bilmem ne gibi geliyodu ama şimdi bakıyorum ve komik geliyor. Şike vardır ya da yoktur ama müzikle ilgilenen bütün arkadasların tecrübe etmesini öneriyorum.Gerçekten iyiyseniz de ödülünüzü alıyorsunuz zaten orda bizim zamanımızda iki gerçek kategori vardı diğerleri fasafiso.O zamanlar bok atıyoduk simdi o yarışmayı özlemle hatırlıyoruz keşke tekrar katılabilseydik diyoruz. Son olarak bu yarışmanın iddialı okullarından olan kendi okulum maltepe anadolu lisesinin iki senedir katılmamasını acı dolu gözlerle izliyorum. Katılanlara başarılar...
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616877
    zuhahahahahah puuhahahahahah muhahahahah aamıuasgndifgnadfnbadfb olum omursun yaa =))))))) zuhauhauuhaz
  • rockNY • 20 Mart 2006 00:00 • #616878
    biz de 26 sında çıkcaz.(İzmir Özel Fatih)
  • muratdem • 20 Mart 2006 00:00 • #616879
    ben önceden bişeyler yazmıştım ama çıkmamış heralde.
    ANKARA TINAZTEPE LİSESİ ADINA 25 MART ÇIKACAZ.HERKESE BAŞARILAR...
  • muratdem • 21 Mart 2006 00:00 • #616880
    arkadaşlar acaba orda bize distortion pedalı falan vereceklermi bilgisi olan varmı? eğer vemezlerse aranızdan 25'inde çıkacak biri varsa ve distortion pedalı varsa ödünç verebilirmi?