-
benm buraya ya da sana cewap yazarak bişileri kanıtlamama gerek yok ama senin gibilere de cewap yazmak zorunlu oluyo kadıköyü yemiş bitirmiş insan. dergi meselesine gelince ben öyle bişe demedim diemem demem. bu soad , cure olayından bahsediyorum. röportajda dimmu dan , finntroll dan bahsettim ama herelde dediim şeyleri anlayamadı güzel habercimiz. muhabbette geçen cure we yarışmada çaldıımız şarkıya bakıp onları geçirmiş direk. ayrıca bi cradle hayranıyım. gothic death yaptıını da iyi biliyorum. merak etme.yine aydınlattıın için sağol. sen beni ne kadar tanıosun ki hakkımda bu kadar yorum yapabiliosn. ama merak etme tanışırz zaten.sen kadıköyü yiyip bitirdiysen ben esatpaşayı yiyip bitirdim.
-
KADIKOY ANADOLU MESLEK LİSESİ NEZMN CIKICAKKKK BİRİ CEVAP VERSİN BIRAKIN KAVGAYI BEN DOVECEM SİZİ:)
-
izmit 24 kasım anadolu: 25 mart cumartesi..
vokal: saba
ritm gitar: irfan
solo gitar: can
davul: mutlu
yan flüt: utku
bas gitar : can
hepinize başarılar tekrar.. 25inde görüşmek dileğiyle..
-
thepakistani
güzel arkadasım ilk once mehmet rauf lisesilerden ozur dilerim fakat bu özürüm mertcan inal ve paşa için gecerli degildir cunku burda bana yapılan bi terbiyesizlik var eger forumu en alttan yukarı dogru okumaya calısırsan anlarsın kimse burda çeteleşmiyor tck larına gore 4 kişi ve fazlası çeteye giriyorki burda ben tek kişiyim kimse beni kendi işi için ayagına cagıramaz benimle işi olan bana gelir kimse bana terbiyesizlikte bulunamaz ki bunu ilk once sözlü şekilde çözmeye calısırım olmassa kaba kuvveteki hic sevmedigim bir yontemdir cunku kimsenin canı yansın istemem ben kimseyi tehdit veya kıskırtımıyorum ama her insanında oldugu gibi benimde bi sabrım var fakat bana lan lı yiyiosa erkekligime ve şahsıma yonelik hakaretlerde bulunurlarsa iş o zaman degişir bu dediklerim benim için gecerli degildir yani ben tanrıyım demiyorum herkes in herkes için uyması gereken kurallardır ben cırcır bocegi degilim emege saygım vardır ben zaten gruba bi tepkim yok ya beni nerenizle dinlioyosunuz tepkim soad a mertcan ve paşa ya varmı lan vatanseverim soykırım düşüncesi barındıran tüm ermenilerdende nefret ediyorum onu o gruba destek verip orjin cd sini alandanda o grubun sarkısını calandanda onun sarkısını söyleyendende nefret ediyorum hadi bakalım... öss icin ufak bilgi olarak sagol yanlısımı düzelttigin için
İyi olan kazansın bakalım
Bu arada kimseye zor zamanında arkamı donmem yardımcı olurum burnum havada degildir öyle ben 1 numarayım ben dunyanın en iyi gitaristiyim demiyorum ben gitarist bile degilim bass gitaristim eleman yoklugundan elektro calıyorum
-
esatpaşa nere karstamı? ya sen bana gozdagımı vermeye calısıyorsun eger öyleyse unutma haydarpasa anadolu degil meslek lisesi tinercilerin mekanı ona gore bana öyle fikirtepe cocuguyum ayagına yatma!!senide yerim unutma!!
-
pardon gene bir ayibini duzeltmek istiyorum izninle..daha sen yoktun, ben yoktum, mertcan yoktu, pasa yoktu...bu sehirde herkesin bir rum, bir ermeni komsusu vardi...bence cok ciddi bir irkcilik senin yaptigin, sen de ermeni olarak dogabilirdin...muzik fasizmi yapman da insanlari tanimadan acimasizca elestirmen de son derece dogal bu durumda tabi ki...
acil olarak american history x i izlemeni tavsiye ediyorum. Izle bakalim irkcilik senin icin ne ifade edecek..
gene de ozur diledigin icin cok tesekkurler, lutfen hicbirsekilde gerginlik olmasin..sizler konusarak yuzyuze anlasabilir olmalisiniz..cahil insanlar fiziksel guc kullanir, yetenegine ve zekasina guvenen adam boyle bir hata yapmaz..
hadi goreyim sizi, herkese sevgiler
muzik kazansin
-
ben dedimki
iyi okursan ermeni soykırımı düşüncesi barındıran ermenilerden nefret ediyorum dedim ben tüm ermenileri katmadım ki benim ermeni arkadaslarımda var lütfen yanlış anlaşılmasın yapılan haksızlıklar karsında elim kolum baglı durmaktan nefret edioyorum birde tabi ki konusarak cozmek en iyi yol konuslarak cözülmiyecek olay yok ama benide hafife almayın!!
-
lanet olası forumda ilk defa katıldıgım biri thepakistani ah birde yazılarımı duzgun okusa :P
-
ulan varya msne ekledim seni engelledin..konusmak istiyorum abi senle derdin ne ya cok merak ettim??????
nefret ediyorum senin gibi adamlardan?
aç su engeli de konusalım bi derdin ne?
-
bizim yan flüt çalan arkadaş aynı zamada wokal yapıyo.8 kişiyiz yeni.9 değil