-
korn un bascısımı uzhhahuzhauhhahahah rezil herif ya onun kadar rezil i herif yoktur herhalde dunyada martin mendez gorse artık basın sapıyla ne yapar ona bilmem......neyse elerki sana katılıyorum ;);)
-
o nasıl oluyo beah :)))) :?
-
Jüri hakkında bilgisi olan varmı?
-
selamlar.. kadir has anadolu lisesi adına yazıyorum okulumuz bu sene kasdava yorum ve beste dalında katılacaktı hersey hazırdı fakat end pro yu aradığımızda şoka girdik çünkü bizim müzikçi arayıp yarışmadan çekildiğimizi söyleyerek kayıdımzı sildirmiş bu nasıl bi öğretmen nasıl bi eğitmen ya? bizim okulda zaten sosyal hiçbir sey bulamazsınız bişi yapmaya kalkarsanız da engel olurlar bizden istedikleri sadce ders çalişmak okulun puanını yüksek tutmak grup olarak müzik hocasından bıktıkk sizi destekleyen müzik öğretmenlerinizn kıymetini bilin bizim gibi ot beyinlilerle uğraşmıyosunuz nese bunun kimse için bi önemi yok aslında ben sadece yazmak istedimm bıktık artık..umarım en iyi olan kazanır herkese bol şans..
-
gözüme uyku girmiyor vallahi mert içim dışım the wall oldu :s
-
peah!! o ne ya gece yolcuları bi tane adam gibi grup çıkartamıyolar mı!! yazık en azından yarışan gruplara saygısızlık....!!
-
selam arkadaslar.yaw saka maka kasdava 1 hafta kaldı.herkese basarılar,yemeyin birbirinizi sonuçta yarışma ok.Mehmet Rauf ritm gitaristi.bütün müslümcüleri bekliyoruz bir bostancı müslüm dinleyecek:):)
-
herkes çıkacağı günü yazabilir mi? biz 25'inde çıkacaz.
-
Biz HAYRULLAH KEFOGLU LİSESİ olarak 24 Mart gunu sahne alacaz kasdav organizasyonunda
-
bizimki de 25'inde. Ahmet Sani Gezici Lisesi.=)