Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • merto • 19 Mart 2006 00:00 • #616861
    ya arkadaslar buraya kavga etmek içinmi geliyosnuz yoksa müzik muhabbeti içinmi..kıçı kırık bi yarışma yüzünden ağır laflar etmeyin birbirinize yaaaa..yapalım çalalım insan gibi ayrılalım surdan yapmayın ya ....neyse katılan okullara başarılar
  • Kill For You • 19 Mart 2006 00:00 • #616862
    ve son hafta hanımlar beyler kasdava son 4 gun......
  • WarBringer • 20 Mart 2006 00:00 • #616863
    kasdav 2005'de kenan evren anadolu lisesinin davulcusuydum. okuldan mezun olduğum için malasef bu sene sahneye farklı bir yönden bakmanın vereceği burukluk içerisindeyim. yarışmaya katılacak kimse telaşa kapılmasın olayın içinde para döndüğü konusunda çünkü ben böyle birşey görmedim. tabi ki kimse bilemez işin aslını ama hakedenlerle ödülleri alan gruplar arasında çok büyük bir oynama yoktu. bırakalım da bu da insani hata ya da zevk ve düşünce farklılıklarından kaynaklanıyor olsun. herkesin bir konuda aynı şeyi düşünüyor olması insan olmanın temeline aykırı zaten.
    bütün gruplara en içten başarı dileklerimi sunuyorum. bu sene gördüğüm kadarıyla daha çok sayıda metal çalan grup var ve bu beni sevindirdi açıkçası. geçen sene biz çok çekinmiştik çok sert birşey çalmaktan bize söylenenler yüzünden. ama geçen sene slayer çalan arkadaşların öldüller alması üzerine insanların kendi zevkleri doğrultusunda müzik yapmaya karşı görüşleri olumlu yönde gelişti sanırım.
    kenan evren anadolu lisesine gelirsek, demolarını dinledim ve tarafsız olarak baktığımda gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. eminim orda çok iyi çalan ve müzik ruhu içinde olan gruplar olacak ama kenan evren anadolu lisesinin ben şimdiden iddialı olduğunu söylemek istiyorum. solist gamze geçen sene 2. olmuştu bu sene 1.lik için çıkacaktır eminim sahneye. geçen seneye göre seçilen şarkı daha güzel ve kasdav'ın genel beğenilen şarkı formatına yakın diye düşünüyorum. sadece solist açısından değil her açıdan. (bu sene muse - time is running out, geçen sene acdc-you shook me all night long).
    il dışı okulların gelmesi ve okul sayısının artmasıyla eminim rekabet ve kalite artacak yarışmanın ve müziğin keyfi daha bir farklı olacaktır.
    death - voice of the soul benim dinlediğim en güzel şarkılardan bir tanesi ve söz olmadan insanı ağlatabilecek tek şarkıdır bence. bu şarkının çalınmasını isteyen arkadaşları tebrik ediyorum. her ne kadar death olsa da yarışma için sert kaçmayacak ve başarılı olacağına emin olduğum bir şarkı. cuma günü orda olup hem eski okulum kenan evreni hem death çalan arkadaşları hem de bütün genç müzisyenleri izleyeceğim.

(not: geçen sene de böyleydi. allah aşkına şurda kavga edip, tartışıp ya da birbirine laf sokup saçma işler yapmayalım. amaç müzikse amaç yarışmaysa bunları konuşalım. birşey yazarken yazmamızdaki amacı unutmayalım.)
  • hands • 20 Mart 2006 00:00 • #616864
    merhaba philosopher shah-mat hakkındaki yorumlarına karışmam çünkü ben geçen sene o grupda değildim ama iş bireye dönünce iş değişir paşa'yı 3 senedir mert'i 2 senedir tanırım ikisinide kardeşim gibi severim paşayla konuşup anlaşmışınız onada karışmam ama bu yeme konusuna gelince o iş zor işte biraz onları yiyebilmen için önce beni yemen lazım bende öyle yenilir yutulur bir cinsten değilim.biz kasdava bu sene eğlenmeye iyi bir şeyler çıkartmaya gidiyoruz kavga çıkartmaya değil bizde sevmeyiz kaba kuvveti ama lütfen bizi zor durumda bırakma rica ediyorum.kimseye ağır ithamlarda bulunma ahkam kesme anlaşıldı...ne senin başın ağrısın ne bizim.ayrıca bizim delikanlılığımız arkamızda değil yüreğimizde delikanlılık da kavgayla değil efendilikle olur efendi olalım delikanlılığımızdan taviz vermeyelim...mehmet rauf lisesi ritm gitaristi...
  • temple_bar • 20 Mart 2006 00:00 • #616865
    yaw. bütün millet nuri akın'ı destekliyo. 1. olacaklar falan diyolar. ne çalacak bunlar. bilen var mı?
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616866
    selamlar beyler ve de bayanlar
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616867
    buyuk gunun elemelerine 3 gun kaldı ne diyosunuz bu işe ruh hallerinizi bi alalım =))
  • neco___bas • 20 Mart 2006 00:00 • #616868
    arkadaşlar harbiden bütün gruplar hangi parçayı çalacağını yazsın!!!
    bu arada biz de PERTEVNİYAL olarak Metalica - Seek & Destroy çalıyoruz...
  • oceanspray • 20 Mart 2006 00:00 • #616869
    hüseyin avni sözen a.l. 24 mart..
  • Ernosto • 20 Mart 2006 00:00 • #616870
    hehe kardeşim aynı gun cıkıyoruz bizde hayrullah kefoglu olarak.Yanlız ben "hem özel hemde bursluyu merak ettim ya onlar ne zaman cıkıyo?:)) :))anlayan anlar demi=))