-
arkadaşlar öncelikle kartal anadolu ile ilgili iyi kötü her yorum için teşekkürler iyi yorumlar bizi yüceltir kötülerden ise ders çıkarırz bu laf hertrlu yalan =) o günden biraz bahsetmek istiyorum soundcheck te gitarlarn sesini aldılar we acaip bi moral bozukluğu oldu o moralle çıktık we soledk tişörtüme gelince açık konuşiim kız arkım için giydim çok seviyo çünkü =) neyse kasdaw da çalan herkese başarılar jüriyede allah kolaylık wersn
-
bişi unuttum diyorum bnde ben kartal anadolu lisesi vokalisti haydarpaşa selamlar=)
-
ya birde spiker paso levis.com.tr de oylayın falan dedi girdim hiç bişi yok
-
Bu seneki organizasyon gerçekten rezildi.. geçen sene ağzı yanan organizatörler bu sefer olayı abarttılar.. herkesi deli gibi aramalar falan çok abartıydı bence.. bir sürü seyirci dışarıda kaldı.. gösterinin yarısında giren arkadaşlarımı biliyorum.. bunun dışında ses sistemi konusunda söyleyecek söz bulamıyorum çünkü gerçekten kimin ne çaldığı seyirciler tarafından doğru dürüst anlaşılmadı.. ama grup performansı olarak rage söyleyen kız, elerki ve tabi ki Time is running out la Kenan Evren Anadolu Lisesi süperlerdi =))
Bütün aksaklıklara rağmen gösterdikleri iyi performanstan ötürü bütün gruplara tebrikler ve bugün yarışacak olanlara da başarılar..
KEAL deki arkadaşlarımıza daha özel tebirkler tabi =P
Gamze, Engin, Oğuzhan, Cansu, Burak, Hazel ve Nergis=))
Cihan
-
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=9954
arkadaslar bende baktım bu kadar orumceklesmis beyinler hala var malesef :( yorum yazdım habere fakat onaylancagını dusunmuyorum sadece haberi oven yorumları onaylanıyor habercilik bu degildir... teşekkürler
-
fatoş abla lisesi çıktı fakat en sonuncuydu bekliyemedim bi soundceheckde o kadar gördüm yani bilmiyorum ama dün sahneye cıktılar :)
-
fatoş abla lisesi çıktı fakat en sonuncuydu bekliyemedim bi soundceheckde o kadar gördüm yani bilmiyorum ama dün sahneye cıktılar :)
-
bu arada burdan adapazarından gelen arkadaşları da kutluyorum
25 inde 5. sırada cıktılar özellikle bayan solistleri cok iyiydi enstrüman calan arkadaşlar da gerçekten cok senkronizeydi ve sesler cok cleandi
tebrikler
-
Herkesin ortak fikri olan Kasdav rezilliğine bnde katılıyorum.Hem organizasyon,hem cikan gruplar(bazıları hariç-KEAL gibi)kasdavın kısaca içine ettiler.Ayrıca finale cikacak grupları belirlemek içinde müzisyen olmaya gerek yok.Yarışmann olduğunu duyan herkes eline gitarını almış gelmiş,tek amaçları calamasalrda o atmosferde bulunmak.Bnce böyle devam ederse seneye kasdav filan olmaz,olsa da kimsenn umrunda olmaz!!!!!!!!!!!!!! Yardımlarından dolayı sevgili kardesim Cihan'a,bizi yanlız bırakmayan ateşli KEAL taraftarına,tek kelimeyle mükkemmel calan grup arkadaslarıma sonsuz teşekurlerimi iletmeyi bi borç bilirim.........(KEAL bateristi Burak)
-
Sonuçların ne zaman belli olacağını bilen var mı?