-
şu kenan evrenin kaydını dinledimde..
dicek bişi bulamadım valla mükemmel :) ki bakın senelerdir yorumlarıma kolay kolay beğenebilen biri değilim valla :D
-
-
şuan trafik biraz youn.. azıcık durulunca rahat rahat indirebilirsiniz :)
-
Arkadaşlar KEAL in parçasıyla ilgili ufak bir düzeltme yapalım.. SLayraCkEr arkadaşımız linki öyle yazmış.. siz parçayı ordan indirebiliyorsunuz.. fakat şarkının adı TIME IS RUNNING "OUT" .. ona göre yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyim dedim=))
Bu arada yorumların için teşekkürler SLayraCkEr
Cihan
-
bu gereksiz gazetede yazılan habear korkunç bişey.
gozardı edilmemesi gereken bişey ama ne yapılabilir diye düşünüyoruz sadece.
ben bi okulun dansçılarındanım.
dansın iptal edilmesiyle büyük bi şok zaten yaşamıştık ... ama bunun içine müziginde girmesi
ve hatta ogrencilerin okullar tarafından zorla yarı cıplak çıkarılması gibi bi boyuta ulaşması
o yarısmaya katılan biri olarak onurumu kırıyo...
bu gidişle bu yıl sonuncusu yapılyo olucak olan bu yarısmayı bi şekilde bu ger kafalıların elinden kurtarmamız gerekiyo diye düşünüyorum ...
ama sizin gibi sadece düşünüyorum ...
-
Bu gazetenin yapmaya calı$tıgı nedir,biri anlatabilir mi bana ya?
Erken yatmı$tım,uyuyordum.Yakın bir dostum arayıp uyandırdı ve bu rezilliği bana anlattı.Resimlerden birinde de benim oldugumu sanmı$,sac rengimden dolayı benzetmi$ ba$ka bir solist arkada$ımla.Ama hic önemli değil!O resimdeki ben olmamama rağmen,cuma gunu yarı$an okullardan birinin solisti olmasına rağmen ben o kızı savunmadan,kollamadan duramam burda!Nasıl bir ülkede ya$ıyoruz,nasıl bir geri kafalılıktır ve ayıptır bu anlamıyorum...Bu resimlerini cekip koydukları yarı$macı arkada$ların da bir ailesi var!Bu ne du$uncesizliktir,bu ne terbiyesizliktir!Kız etek giymi$ diye resmi cekilip bu kadar kotu yorumlara maruz kalabilir mi ya...Bu insanlar neyin pe$inde,ne yapmaya calı$ıyorlar böyle?Dans kategorisini zaten iptal ettiler yetmedi mi???Bir sürü okulun emekleri,dans hazırlıkları bo$a gitti!Yapılır mı bu ya?Bu ülke onlara mı kalıcak gelecekte?Hayır,bize kalıcak.Bu ülkeyi bizler yöneticez,bizler onlardan bayrağı alacağız.Ama yıllardır yapılan ve son derece kaliteli olan "KASDAV LİSELER ARASI MÜZİK YARI$MASI"nı bu derece kötüleyip,kendimizi müziğimizle ifade etmemize bile daha $imdiden,bu kadar acımasızca engel olurlarsa biz o bayrağı nasıl bu baskıyla ta$ıyabilicez?Bunun cevabını bana kim vericek...?
-Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti-
_Katie_
-
başta erdoğan varken daha çok çekicez arkadaşlar öyle gözüküyor=Pama yasaklanmış olmasına rağmen geçen seneye göre daha çok okul katılmış olmasıda bi mesajdır bence
-
Lafı geçmişken tekrar hatırlatalım.. KEAL grubu Fiddle Faddle 31 Mart Cuma günü kadıköy Paralel Bar'da sahne alıyor.. Biletler için kadıköy Pick-Up Müzik'e başvurabilirsiniz.. ( Eski laylaylom'un karşısı )
Onun dışında ayrıntılı bilgi için
[email protected] adresine mail atabilirsiniz..
Fiddle Faddle iletişim:
[email protected]
Cihan
-
ya ben daha yeni geldimde kasdavdan kafada pek iyi değil :)
kusura bakmayın özür valla çok özür...
http://www.alternatip.com/Fiddle_Faddle_-_Time_is_running_out.mp3
ve
http://www.alternatip.com/Fiddle_Faddle_-_Time_is_running_out.mp3.gz
burdan indirebilirsiniz ;) affet beni KEAL
-
arkadaslar bu arada okulunun dans grubu olan varsa bana mesaj atsın
okulumuzun bu yıl 3. su duzenlenicek dans yarısması var
bizim emegimiz bosa gitti yarısmaya katılamadık en azından size baska bi fırsat olur
yarısma 28 nisanda olucak kultur lisesi yapıyo
geniş bilgi isteyen mesaj atsın ...
korkmayın
nasıl oldu bilmiyoruz ama milli egitim bakanı bizim yarısmamıza izin verdi ... sagolsunlar ...