Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Quivalen • 26 Mart 2006 00:00 • #617070
    vov bayaa yorum olmus...
    bikaç şey eklemek istiyorum, alman lisesindeki arkadaşımıza çok üzüldüm o herifin ona öyle davranmasına hakkı yoktu ki biz cuma günü kulisten 1000 kere çıktık girdik o ayrı tabi...

ayrıca bantman adlı arkadaşımızın yaptığı "yapılan sarkılar cok basıt ve kolaydı" yorumunu komik, müzik ruhundan uzak ve amatör buluyorum, herkes progresif riffleri çalmak, soloları atmak veya karmakarışık death metal soloları atmak zorunda değil...

ve SLayraCkEr adlı arkadaşımız bizi ciddiye almıyormuş, biz de ciddiye almıyoruz madem öyle, sonuçta her grup bir emek harcadı oraya çıkmak için hazırlandı, onların hakkını yememek lazım...

Saint Joseph lisesi bass efe (kimse bizi hatırlamıyor ilginç =/ )
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617072
    evet dogru arkadasım yapılan sarkılar cok amatorceydı gecen sene olup bızlerı ve dıger eskı kalıtelı grupları dınleseydın anlardın elektrocum hıc hatasız 1 dakıka solo attı ve bu solo davıd gılmour a aıt.yanı anlıcagın cok kasan bıseydı.ama en azından tecrube oluyo
  • JaNsU • 26 Mart 2006 00:00 • #617073
    cumartesi günkü gruplarda dikkat çekici ve iyi bulduklarım alman lisesinin yorumu ve daçka'nın bestesi ve vokaliydi, umarım güzel sonuçlar elde ederler.
    bu arada "solonor", benim de kuliste yaşadığım ve düşündüğüm şeyleri bir güzel dile getirmiş. Kulisin kapısındaki bir tane "gülümseyen amca" dışında tek düzgün ve ilgili görevli yoktu zaten. çoban-koyun modunda ve kıvamında pek hoş dialoglar ortaya çıktı bu sayede.
    bu sene mef'i de kurtarırsa vokal kurtarır heralde, gitarın akordu büyük şanssızlık olmuş.

alman lisesi veya daçka'nın kaydı var mıdır acaba?? bir dinlesek?

KEAL-Cansu (klavye)
  • Quivalen • 26 Mart 2006 00:00 • #617074
    evet dogru arkadasım yapılan sarkılar cok amatorceydı gecen sene olup bızlerı ve dıger eskı kalıtelı grupları dınleseydın anlardın elektrocum hıc hatasız 1 dakıka solo attı ve bu solo davıd gılmour a aıt.yanı anlıcagın cok kasan bıseydı.ama en azından tecrube oluyo

bantman,
    şimdi burada sana VAAUV OLSKOOL BANDS! diye bir tezahüratta bulunmayacagım veya tartışmaya girmeyeceğim. cunku birincisi sizi izlemedim bilmiyorum, ikincisi de amatör beste diye bir şey yoktur... Emege saygılı olmak lazım tüm gruplara karşı. (begenip begenmemek ayrı.)

not: david gilmour a ait değildi bizim sololar ama Slash e aitti en azından gamlar blues gamları ve tapping vardı siz ne diyorsunuz.. ee Van Halen mı ? ... anlarsın muhtemelen =)
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617075
    valla ne yazık gordugun uzere herkez aynı kanıda cok kotu dıyor.ayrıca bende arkadaslara amatorce dıyorum cunku bu onlara bırer tecrube olucak.onlerınde daha cok yol var senın oldugu gıbı:))

3 5 dogal gam bılıp ben super bascıyım dıyemezsın.ben bu ıse 7 senemı verdım guzel kardesım
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617076
    tecrubelı olsaydınız bı bas solosu atardınız ben 2 dakıkalık bas solosu gırmıstım mıllet kopmustu:)))
  • detox • 26 Mart 2006 00:00 • #617078
    ya amma komik ha bantman arkadasım öv kendini eyvallah da karşı tarafı bilmeden tanımadan yorum yapman ilginç tabi, nerden biliyosun tecrübesiz oldugumuzu ya da kaç senedir çaldıgımızı??tecrübeli olmakta 2 dk bas solosu atmakla ölçülüyorsa ne diyim...burada orda cıktık gibi laf salatası yapmıycam,senin gibi komplekse de girmiycem,çok istersen yazarım konserleri ayriyetten
  • floydbarber • 26 Mart 2006 00:00 • #617079
    fade to black 4 dakikaya iyi uyarlanmıştı ama master of puppets için aynı şeyi söyleyemicem iyi ya da kötü katılan herkeze başarılar diliyorum
  • hands • 26 Mart 2006 00:00 • #617080
    ya sizin gazete olarak topunuzun A............
    tamam mı?birde adınız yeni çağ olacak rezalet asıl sizin bu yaptığınız asıl siz bir milleti din adı altında yobazlık yaparak nasıl asosyalleştirmeye çalışırsınız nasıl bir gençliğe bedava at gözlüğü dağıtırsınız.siz bir gece için gençleri bir araya getiren organizasyonlara laf edeceginize yıllardır ortada cirit atıp eli cebinde gezen fuhuş ve eroin mafyalarının,misyonerlerin ensesine yapışın bırakın yobazlığı.eğer duymak istediğiniz ne kadar müslüman olduğumuzsa alın abi ben elhamdürillah müslümanım tamam mı bunuda kimse sorgulayamaz ve de yargılayamaz...
  • bantman • 26 Mart 2006 00:00 • #617081
    yok sız benı ve dıgerlerını anlamıyosunuz.bız aslında sıze yardım etmeye calısıyoruz.benı bırakın ordakı herkez cok kotuler dedıgıne gore mılletın bı bıldıgı vardır demektır.daha ıyı calısın ulkemızdekı muzıgı daha ıyı yerlere tasıyın ama orası tam bır facıaydı