Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • hollySMOKE • 29 Mart 2006 00:00 • #617188
    abicim nirwana çalan özel sezin miydi neydi tam hatırlamıyorum ama biz izmit 24 kasım and. değildi.yine de yaptınız yorumlar çok yanlış yapılan yorumlara birass dikkat lütfen.bu arada elerki yorumların için sağol biz de ney isterdik ama ney çalanımız yok napalım:)fakat yan flütçümüz çok iyi neyin eksikliini kapatıyo büyük ölçüde.bi de ben adapazarlı arkadaşların oldukça iyi oldunu belirtmek istiyorumm çaldıkları şarkı kolaydı ama back wokaller we solistin sesi oldukça iyidi çok temiz we hatasız çaldılar finalde görüşmek üzere herkese başarılar...
  • Pandemonium • 29 Mart 2006 00:00 • #617189
    hande yener mi?!!!!! benim niye aklıma gelmedi bu :) gittik bodom yaptık. arkadaşlar şaka bi yana da sert müzik yapanların finale kalamadığı açık. ama kimse bu sonuca bakıpta yapmaktan zevk aldığı müzikten vazgeçmesin derim. yola aynen devam. kalamamak o kadar da önemli değil. en iyinin seçildiği bi yarışma değil zaten. biz geçen sene kasdavda jüri özel ödülü ve soundcheck türkiye liseler arası müzik yarışmasında birincilik almış bi bi grup olarak bu sene finale kalamadık mesela. bunlar olabilecek şeyler.yani demek istediğim kimse elinden geldiğince kafaya takmasın bu yarışmayı. katılan tüm okulları da tebrik ediyorum. hande yener i de baya sağlam çaldılar ama :D;)hadi eyw.

mert,
    mehmet rauf lisesi _bas gitar
  • baklagil • 29 Mart 2006 00:00 • #617190
    Biz de Vefa lisesi olarak bestemiz -intihara meyilli oyuncak bebek- ile finallerdeyiz arkadaslar. Finale kalan tüm okulları tebrık edıyorum.8 Nisan da görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...
    Vefa lisesi bateristi-Gözde
  • Elerki • 29 Mart 2006 00:00 • #617191
    Flüt kötü gitmiş demedim tabii ki iyi olmuş! ;) bence çok başarılıydınız tekrar tebrik ediyorum!Finalde kuliste görüşürüz!
  • blackstonee • 29 Mart 2006 00:00 • #617192
    jüride keremcem ege çubukçu falan filan olursa hande yener çalanlar finale çıkar tabi..ne anlar o adamlar bodom dan....
    yazık ya iice yerlere düşmüş kasdav...
    seneye de artık küçük ibodan falan çalarlar jüride de hakkı bulut falan olur nasıl yakışır ama kasdava :))))
  • ppostmortemm • 30 Mart 2006 00:00 • #617193
    arkadaşlar saçma sapan bi karışıklık olmuş aman diyorum.. her yorum değerli yine de ne olursa olsun :D city basist kardeşim, ben aldım mesajını ama cevap yazılmıodu ;) neyse anlaştık biz.. teşekkür ederim yine belirtiim biz nirvana değil LIONS IN A CAGE çalan grubuz :D teşekkürler..

bu arada elerki arkadaşım çok teşekkür ediyoruz...

izmit 24 kasım anadolu lisesi
    vokal - saba
  • Elerki • 30 Mart 2006 00:00 • #617194
    Arkadaşlar finale kalan okulların gruplarındaki elemanlar olarak şu gazeteye karşı sembolik bir şeyler yapalım mı?Yani fikir atıyorum ama ne yapacağımızı ben de bilmiyorum! :D Ama tepki olarak gösterilebilecek bir şeyler olmalı.Yani herkes bileğine siyah kurdele takabilir misal sallıyorum..Buna benzer sembolik bir şeyler!Ayrıca sesimizi lütfen yorumlarımızla www.kasdav.info'da duyuralım!1000 mesajı geçince bir gazete bizimle birlikte harekete geçecekmiş ve Yeni Çağ gazetesine karşı verdiğimiz mücadelede bize yardımcı olacakmış!Bizim sosyal faaliyet hakkımızı kimse elimizden alamaz!Hele ki bu 'Taş Devri' gazetesinin çağ dışı yorumlarıyla!
  • SLayraCkEr • 30 Mart 2006 00:00 • #617195
    lions in a cage çalan arkadaşlar fena değillerdi
    ama genel kompoziyonu gözden geçirmeleri ve ufak düzenlemeler yapmaları gerek diye düşünüyorum..

şarkı bazı yerlerde düşüyor bazı yerlerdede ton tamamlanmıyor..
    sanırım elerkinin ney öneriside ordan geldi :)
    biraz daha emek verirseniz iddalı duruma gelirsiniz diye düşünüyorum..

güzel sanatlar liseleri olduğu için objektif yorum yapmakta zorlanıyor insan..
    sanıyorum elerki en iyi erkek vokalde yanılmıyorsam atso lisesi idi sahne kıyafeti ile çıkan bir eleman vardı güzel sanatlardan onla,
    eğer ufak eksiklerini tamamlarsa gamzede kayseri güzel sanatların beste grubunun vokali ile yarışacak :)

gerçi gene herkez bildiğini okur ama ne dielim.. iyi dielim iyi olsun..

+

www.kasdav.info daki kampanyaya destek bekliyoruz..
    nası olur bilmiyorum ama 1000 mesaj olursa olay ulusal basında gündeme taşınacak...lütfen sizde okulunuzda ve çevrenizde durularda bulunun..
  • minyatur • 30 Mart 2006 00:00 • #617196
    arkadaşlar bu da beyinsizlerin 03.02.2006 tarihli gazetesinin manşet haberiymiş:

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=8812

lütfen herkes www.kasdav.info adresine tepkilerini yazsın.. 1000 mesajı elfe edebilmek için tanıdığınız herkese bu bilgiyi ulaştırın.. yarışmayla ilgisi olsa da olmasa da..

Cihan
  • muratdem • 30 Mart 2006 00:00 • #617197
    arkadaşlar ben anladım bundan sonra pop gökhan özen hatta ibrahim tatlıses falan çalcaz.ok. juriye bak abi.ivrenç ya tek kelime.adam gibi rock metalden anlayan kimse yok