Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • SLayraCkEr • 29 Mart 2006 00:00 • #617178
    ya o değil böyle düzgün çalsalar veya gaz bişi çalsalar çalsınlar yani..
    davulcu yok şu yok bu yok şu kötü bu kötü ve acaip kıl bi şarkı..

neyse finaldede aynı olurlarsa zaten baya bi komik olucak..
  • merto • 29 Mart 2006 00:00 • #617179
    ya o değil böyle düzgün çalsalar veya gaz bişi çalsalar çalsınlar yani..
    davulcu yok şu yok bu yok şu kötü bu kötü ve acaip kıl bi şarkı..

neyse finaldede aynı olurlarsa zaten baya bi komik olucak..
    29 Mart 2006 Çarşamba | Yazan: SLayraCkEr

ne abi anlamadım??
  • tears_of_angeL • 29 Mart 2006 00:00 • #617180
    ya cuma günü çıkan bazı liseLerin finaLe kalmaLarına çoğu kişi gibi bnde çok şaşırdım. kesinlikle onlardan daha iyi gruplar vardı ama içinde keremcem ve ege çubukçu olan bir jüriden daha iyi bir karar beklenemezdi.
  • ppostmortemm • 29 Mart 2006 00:00 • #617181
    Öncelikle finale kalan tüm grupları tebrik ediyorum..

Yarışma hakkında söylenen torpil konusu bizi ciddi derecede şaşırttı. bu kasdava katıldığımız ilk senemiz. hatta bu yarışmadan da haberdar bile değildik istanbullu olmayışımızdan ötürü. okul yönetiminin bile "s.trin kendi başınıza gidin çalın" tepkisi verdiği bu yarışmada finale kalmış bir grup olarak şike ve ya torpil kavramklarını (kendi açımızdan) anlaymıyorum.

ikinci olarak yeniçağ gazetesi yorumlarıyla ilgili.. ne bekliyoruz ki? herşeyi gitgide geriye hatta çok daha öncesine çevirmek istemiyorlar mı? biz izmit gibi bi kişinin bile kısa etekle sokakta yürüyemediği bu mekanda böyle şeylere okadar alışkınız ki duymadan geçiyoruz artık.. çünkü istedikleri bunu engellemek değil, aksine sinirlendirip üstlerine gidilmesini sağlamak, kendilerini güçlendirmek.. bırakın sinek gibi vızıldamaya devam etsinler!

üçüncüsü city BASIST arkadaşım gözlemlerin, yorumun ve ilgin için öncelikle teşekkür ederim. ama şunu da bildirmek isterim ki davulcumuz daha 90 doğumlu ve ilk sahne deneyimini BGM de yaşayan tazecik bi adamdı. eli ayağına dolanırken o sahneye adım atması bile bence onun için büyük başarıdır. iyi çalmıştır ya da çalamamıştır ben bu konuda yorum yapcak herkese sonsuz saygı duyuyorum. sadece keşke bunu aşağılayıcı bir şekilde söylemeseydin. insanlar birşeyler yapabilmek adına onca emek sarfedip uğraşıyorlar. ve bu "finale kalma" olayıyla da inanılmaz derecede müziğe bağlanıyorlar. lütfen onların hayallerini bu şekilde yıkmaya kalkma. ayrıca tekrar belirtiyim eğer torpil tarzı birşey olduğunu düşündüysen lütfen düşünme çünkü okul bile "sttr" çektiği halde biz bu yarışmaya katıldık. yine de ilgin için tekrar tekrar teşekkür ederim.

dördüncüsü ise az da olsa yapılmış tüm (iyi-kötü) yorumlara; destek veren-vermeyen, 25 mart günü bize kuliste candan davranan davranmayan her grup üyesine teker teker teşekkür ederiz.

8 Nisan günü görüşmek dileğiyle tüm gruplara başarılar...
    İZMİT 24 Kasım Anadolu Lisesi
    (Lions in a cage - pentagram)

vocal - saba
  • Elerki • 29 Mart 2006 00:00 • #617182
    lions in the cage söyleyen grup hangi liseydi bilmiyorum ama c.tesi izledim ve bir kaç pürüz haricinde bence çok başarılıydınız!ney yerine flüt kullanılmış ney olsaydı daha da güzel olabilirdi :) herkese başarılar!
  • twilost • 29 Mart 2006 00:00 • #617183
    Bizim okulun(iel) bestede finale kalamaması çok kötü....finale çıkcağına kesin gözüyle bakıodu çoğu kişi... neyse finalde dinleyecez finale kalan besteleri....
  • merto • 29 Mart 2006 00:00 • #617184
    : ppostmortemm

abicim torpil olsada olmasada sizin davulcu ritmi kaçırdı şarkıda ve 4dakka boyunca sürdü bu olay....adamın cok yeni başladığı ve yalnış yaptığı açık açık belliydi..kendin dedin cok yeni falan diye madem bukadar yeniyseniz(tabi bu durumda oraya gidip çalmak büyük cesaret kutlarım sizi)kendinizi bukadar savunmanıza gerek yok..davulcunuz kötü olduğu için city basist torpil demiştir ve hakkaten öyleydi yani (zaten akıllı olsanız nrvanadan çalmazdınız orda o davulcuyla) ...azda olsa kalite yapan liseler de vardı onların haklarının yenildiği ap açık ortada herifler yaptılar hakkını verdiler yani..ama sizi tekrar tebrik ederim neolursa olsun 70e yakın okuldan seçildiniz napalım demekki böyle olması gerekiyomuş..size finalde başarılar arkadasım..yalnız davulcuyu biraz çalıştırın olurmu :)hadi eyvallah
  • mRG- • 29 Mart 2006 00:00 • #617185
    ümraniye özel sezin=şebnem ferah-Okaynus çalmışlardı.ki bayada iiydi.ama finale kalamamaları beni şaşırttı.cumartesi günkü iyi gruplardan biriydiler.
  • hollySMOKE • 29 Mart 2006 00:00 • #617186
    merto we city basist selam ben 24 kasım and. lisesi basçısıyım.ilk önce yorumlarınız çok saçma kusura bakmayın.birincisi biz nirvana çalmadık pentagramdan lions in the cage çaldık.ikincisi her ne olursa olsun bu şekilde yorum yapmamanız lazım.herkes haddini bilmeli ona göre dawranmalı.şarkımızda ufak tefek hatalar dışında pek de bi sorun yoktu siz heralde okulları karıştırdınız.ama yine de böyle yorumlar sinirlerimi bozdu.biz iyi kötü her türlü yoruma açığız.ama adam gibi yorumlara.....ayrıca şunu da eklemek istiyorum biz oraya dört kez stüdyo yapıp geldik okulumuz bize hiç yardımcı olmadı yol paramızı we stüdyo paralarımızı bile cebimizden werdik.ayrıca sahne öncesi inanılmaz sorunlar yaşadık we bunlara rağmen finaldeyiz sen ne dersen de ne kadar yırtınırsan yırtın biz finaldeyiz...lütfen bi dahakine düzgün yorumlar yap bizi eleştirceksen de adam gibi eleştir lütfen.
  • City BASİST • 29 Mart 2006 00:00 • #617187
    nırvana çalan okul kimdi acaba bilen varmı?