Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Jeff Loomis • 30 Mart 2006 00:00 • #617198
    Her eleme günü için farklı bir jüri zaten yarışmanın başından beri olup pek mantıklı olmayan bir olaydı arkadaşlar. Şahsen ben bunu bilerek girmiştim yarışmaya.

Neyse ki finale yorum grubumuz kalmayı başarabildi. (İstanbul Lisesi) En iyi erkek vokal dalında ödül için iddialı görünüyolar, bir de cuma günü the show must go on çalan İhsan .... Lisesi vardı (adını hatırlayamıyorum şimdi) onların vokali de iyiydi gerçi o gün pek hakkını vererek söylediğini düşünmüyorum. Bu iki vokal arasında güzel çekişme olur gibime geliyor.
  • SwornToSatan • 30 Mart 2006 00:00 • #617199
    onur ben canberk yaa kaanla karıstırdın:)
  • hollySMOKE • 30 Mart 2006 00:00 • #617200
    slayracker sağol yorumların için dikkate alıcaz.dediklerin çok doru şarkıda ufak tefek hatalar yaptık özellikle iniş çıkışlar fazla oldu.ama sahneye çıkmadan önce başımıza gelenleri bilsen bitarafınla gülersin.çok büyük bi şokla çıktık sahneye.ney olayı da olsa iyi olurdu ama yok işte napalım:)
    bu arada elerki kuliste mutlaka görüşelim sen galatasaray lisesinin volaliydin değil mi?
  • temple_bar • 30 Mart 2006 00:00 • #617201
    Ben MASTER OF PUPPETS çalan grubun gitarcısı + vokaliyim. Ses sistemi tek kelime rezaletti. Clean guitar'da ses sıfırdı. Hiç duymadım. Distortion da çok kısıktı. Güzelim şarkı rezil oldu. Milletin hatasını biz çekiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi jürinin rock'la, metal'le alakaları yok. Aslında bizde de hata var. Sound check yapmadan direk şarlıya başladık. Sanırım aynı problemi seek and destroy çalan arkadaşlar da yaşadı. Ama ne diyebilirim ki. Sanırım finalleri hak eden bazı okullara yazık oldu...
  • FeRo • 30 Mart 2006 00:00 • #617202
    arkdaslar bız pazar gunu cktık rasmustan ın the shadows caldık..beyaz unıformalarla cıktık sahneye hatta....elendık ama o atmosfer gercekten guseldı...fınale kalan arkadaslara basarılar dılıyormm.... Z.K.A.D.M.L Davulcusu FERHAT
  • kongaci • 30 Mart 2006 00:00 • #617203
    Arkadaşlar merhaba ben teknik ekipten Anıl TÜTÜNCÜOĞLU öncelikle finale kalan yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum ve finalde başarılar diliyorum..ayrıca bazı arkadaşlar ekiple ilggili olumlu yorumlar yapmış onlarada bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.bazı arkadaşlarda ses sisteminin kötülüğünden bahsetmiş soundcheckler alınırken gerekli açıklamayı yaptığımı hatırlıyorum soundcheck e parçanızı son defa çalmak için çıkmmıosunuz arkadaşlar monitörlerden seslerinizi en iyi şekilde duymak için çalıyorsunuz inanın bana gelip dışarıya hiç ses gelmiyor diyenler oldu.yarışma sırasında zaten dış monitörler iyi bir şekilde ayarlanmaya çalışılıyor.bir isteği olanlar varsada teknik ekibimizden bir kişiden istenmesi rica olunur elimizden geleni yapmaya çalışacağız.finallerde herşeyin daha iyi gideceğine inanıyorum çünkü artık okullar neyin ne olması gerektiğini anladılar ve son ricam lütfen sahnenin yanına çağırdığımda provalarda akordlarınızı bitirmiş olun arkadaşlar böylece sorunlarınızı daha çabuk çözebiliriz..tekrar finale kalan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum cumartesi görüşmek üzere hadi inletin bostancıyı ;)
  • Elerki • 30 Mart 2006 00:00 • #617204
    Ben Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi solistiyim..Galatasaray'ın solisti değilim. :) Finale kalan arkadaşlara başarılar diliyorum!Güzel bir final olacak!Herkese bol şans! :)
  • Solonor • 30 Mart 2006 00:00 • #617205
    elerki, vokalin çok sağlam gerçekten tebrik ederim, çok az detone olmuşun, ama bilirim bi vokal olarak (brutal harici vokal yaptığım da bir sürü grubum oldu) hastayken şarkı söylemenin zorluğunu, eminim ki finalde çok daha iyi olucaksın. Başarılar..
    PS:Bence mercury den biraz daha farklı hareket etmelisin sahnede.. Kolay gelsin.
  • Elerki • 30 Mart 2006 00:00 • #617206
    teşekkür ederim! ama taklit değil orada yaptığım şey içimden gelen.zaten eğer geçen seneyi izlediyseniz ben yine aynı hareketleri yapıyorum :D kareografi sıfır zaten o an aklıma ne gelirse sözler ne söylüyorsa ona göre davranmaya çalışıyorum :) ama yine de sağol da taklite kaçmaya çalışsam bocalardım iyice biliyorum kendimi :D neyse dikkate alacağım tabi ki! :) daha iyisini göstermek için elimden geleni yapacağım grubum da bunu hak ediyor ve tabi ki bu şarkı da! Bu arada hollySMOKE'a da teşekkür ederim!Kuliste görüşürüz!
  • falceau • 30 Mart 2006 00:00 • #617207
    finale kalan tüm arkadaşlara tebriklerimi sunarım
    lakin neden sert çalınca direk gözden düşer ki bi grup?? yani krallar gibi in flames i opeth i bodom u death i calabilme tecrübesine ve becerisine sahip gruplar neden elenirler ki?