-
Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi olarak dün gece tarihimizin en büyük müzik başarısını kazandırdık okulumuza ve kendimize.En iyi beste dalı 1.liği,en iyi yorum 2.liği,en iyi enstruman (Davul - Yalçın Hafızoğlu) 2.liği ve en iyi erkek solist 2.liğini aldık!Ben bütün okulların hakkını aldığını düşünüyorum.Herkese çok teşekkür ediyorum kendim ve grubum adına!
-
Bu arada bugün stars of tomorrow'da Türkiyeyi temsil edecek 3 okuldan biri olduk ve bu bizim için ayrı bir gurur!İstanbul Lisesi'ne ve Kenan Evren'e de bugün bizimle birlikte elinizden gelen desteği yapmanızı bekliyoruz!Herkese tekrar teşekkür ederiz!
-
idareyle olan problemimiz sebebiyle finalden çekilmiştirk arkadaşlar dereceye giren arkadaşlara tebrikler... KAL
-
emeğe saygısı olan idarecilere sahip olduğunuz için çok şanslısınız ;)
-
Selamlar herkese ,
Ödül alan her okulu tebrik ediyorum , herşey iyi güzel , ancak ben de Türkiye'yi Funda Arar söyleyerek temsil etme fikrini sevmedim. Tabi ki Funda Arar çalan gruba veya müziğin kalitesine kötü demiyorum , kimse yanlış anlamasın , ancak bugünkü yarışmada ülkemizi temsil etmeye daha uygun grupların olduğuna inanıyorum , neyse..
Alman Liseli olmam da büyük bir etken , ancak yorum dalında Alman Lisesinin ilk 3 e girebilmesi pek olanaksız değildi sanırım , ama olmadı , pek üzülemiyorum , çünkü malum , İn Flames çaldık .. bu sonuçlara da sevinmeliyiz (en iyi 2. sahne performansı , en iyi 2. orkestra ve en iyi solist 3.lüğü)
Herkese tekrar tebrikler ;
Alman Lisesi Bass Gitaristi
-
Başta Kenan Evren Anadolu Lisesi olmak üzere, ödül alan tüm okulları tebrik ederim. Her ödül tam olarak yerini bulmuş denebilir. Her fırsatta söylemiştim; Göztepe İhsan Kurşunoğlu, harika bir beste yapmışsınız. K.E.A.L de aldığı tüm ödülleri sonuna kadar hak ediyor. Yüzlerce eleştiriden sonra herbirine bir ödülle cevap vermek güzel bir duygu olsa gerek.
Jüri de gerçekten kaliteliydi. Verdikleri kararlarla da bunu belli ettiler. Funda Arar olayına gelince. Türkiyeyi temsil etmek için yanlış parça. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi çalan gruba bir sözüm yok. Fakat şimdi hangi parçayla olursa olsun gruplarımızı desteklemekten başka alternatifimiz var mı? O yüzden bırakın, Funda Arar olsun bizim olsun...;)
Her senenin bu kadar kaliteli olması dileğiyle...
-
arkadaşlar, ben nds öğrencisiyim, dün çok eğlenceli anlar yaşadık, gruplar gerçekten çok başarılıydı ve juriler haklarını kesinlikle teslim ettiler, hepsine kocamaaaaan alkışlar buradan... Biz de en iyi seyirci ve chica dergisi en trendy erkek ödüllerini aldık gerçi seyirciler olarak müzik namına ödül alamadığımız için üzüldük ama seneye artık =) KEAL'i ve GS'yi çok beğendim ve tabii ki de NDS'mizi ama sanırım birazcık da olsa fransızca şarkı söylemenin azizliğine uğradık... 150. yılımızda en azından okulumuza ödül getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve tekrar başta ödül alan okulları ve NDS'yi yürekten kutluyorum... Seneye görüşmek üzere...
not: Bazı şuursuzların okul performansları sırasında sergilediği dengesiz tavırlar olmasa ahh...(küfürler, kendi çaplarında alayalar, hareketler...)
-
selam arkadaşlar. uzun bir yazı yazmak isterdim, ama çok özet geçicem. :) güzel bir gece geçirdim. hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Aldığımız ödüller:
Erkek vokal 3. sü(bu ben oluyorum. :))
Orkestra 2. si
Sahne Performansı 2. si
Şahsi fikrimce, yorumda ödül alıp bugün türkiyeyi temsil etmemiz gerekirdi, ama artık daha fazla kurcalıyıp olay çıkartmak istemiyorum. Zaten Nev'in ödüllerden sonra kulise gelip, bizi bulup, teker teker öpüp, tebrik ederek; "sırf sizin için geldim kulise, burası türkiye, siz kalplerin birincisisiniz, daha fazla ödül kazandırabilmek için size elimden geleni yaptım, çünkü hakediyordunuz." demesi bile en büyük ödül oldu benim için. Ayrıca, sahneye çıktığımızda insanların tepkisinin bu kadar iyi olması, özellikle, (hocamız buna en çok şaşırmış çünkü genelde bu yokmuş) sahneye çıktığımızda, istisnasız herkesin dinlemiş olması ve bize katılması, sanki gerçek bir death metal konserindeymiş gibi hissettirmesi, indiğimizde ise sadece beni bile yaklaşık 50-60 kişinin tebrik etmesi bana yetti. :)
Hepinize ilginiz için tekrar teşekkür eder, ödül alan tüm okulları kutlarım arkadaşlar.
-
arkadaşlar, bu arada ön grup olarak bugün, ödül alan grupları çağırmışlar. orda olucaz. bekleriz hepinizi. :)
-
ha bir de, dün end productions ve ekibi iyi iş çıkardılar, eleştirdiğimiz gibi kutlamak da gerekir. ;)
özellikle tombul top sakallı bi abi vardı (kesin öm ile küfür etcek bana ama :D), baya kral bi adamdı, saygılar abi. :)