Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Mr R • 8 Mart 2006 00:00 • #616636
    Evet o grup tu şimdi queen çalıyorlar keşke still loving you sonata artica coverı olsaydı olsun :D kasdav güzel bir şey. geçen sene senden benden bizden çaldık çok eğlendik alem fm özel öldülü diye dandik bişey aldık.. bu sene güzel sanatlarım katılamıyorum üzgünüm. 70 s 80s glam hardrock bol bol bekliyorum. çalın çalın.
  • Elerki • 8 Mart 2006 00:00 • #616637
    Teşekkür ederim. :) Yalnız abi 3 grup var diyorsun da bir an önce karar verin ya çünkü 11Mart C.tesi saat 18:00'de form teslimi bitiyormuş.Aman kaçırmayın! :) Bostancı GM'de görüşürüz.Bol şans!
  • PATUuuuUuuUuU • 8 Mart 2006 00:00 • #616638
    İEL den arkadaşıma katılıyorum... 3 gruptan çıkacak grup halen belli olmuş değil kıran kırana bir mücadele söz konusu...

İstanbul Erkek Lisesinden çıkması kesinleşen tek grup biziz şu an :) Çok rahatız o açıdan...

"KargaBurun - Till the dusk clears" adlı besteyle katılıyoruz başarılar bize :p ...

Bu arada "Jeff Loomis" siz geçen sene " baby one more time " şarkısını çalan grupmusunuz ?...
  • Necrobaş • 9 Mart 2006 00:00 • #616639
    canberk bu MR R cemil var ya o lan cocuk sen sussana niye konusuyosun marjinal cocuk seni kadıkoyun alayı dovucek butun black ciler peşinde bunu bil sen konusma adam kurban konserine gitarıyla gelen birisi sanki konserde çalacak adam glam miş olum neden bahsediyosun sen ?? hep böyle bi melankoli tiptesin kızların dikaktinimi cekmeye calısıosun anlamıyorum hani ben bi sexuelim marjinalim ilgi cekiim mi amacın bumu
  • Jeff Loomis • 9 Mart 2006 00:00 • #616640
    Ta kendisiyiz sevgili Patuuuuuuuu.
  • PATUuuuUuuUuU • 9 Mart 2006 00:00 • #616641
    Güzel çalmıştınız hakkaten ellerinize sağlık senin sesinde baya uymuştu şarkıya tanışmak isterim senle de...
  • City BASİST • 9 Mart 2006 00:00 • #616642
    özel fatoş abla lisesi;
    sologitar:mert lokmacıoğlu
    ritmgitar:görkem şengül
    bassgitar:erdem kapusuz
    dovul:yavuz usluca
    teşekkürler...
  • alp_mysterious • 9 Mart 2006 00:00 • #616644
    arkadaslar ben gecen sene mezun oldum ...eger cok sert bısey olmıcaksa solıcegınız sarkılar vokal sıkıntısı ceken arkadaslar adına yardımcı olmak ısterım ...anadolu yakasında olurlarsa dah ıı olur ..haberınız olsun yanı ..yınede sız bılırsınız:))) metal turevlerı uzak dursun
  • City BASİST • 9 Mart 2006 00:00 • #616646
    elektromanyak kolejlere jürinin torpil yaptığını söylüyor ki (başka yorumlarda)sound check liseler arsındaki müzik yarışmasını sonucuda 1. üsküdar mehmet rauf lisesi bence hak ettiler sonuncuda bir özel lise oldu.şimdi de yine şike,şike nereye varacak bu bende bilmiyorum:S
  • City BASİST • 9 Mart 2006 00:00 • #616647
    Yani elektromanyak kafa cortlatmış bu yarışmalar üzerinde...:)