-
Ben iki kez ilk ve son olmak üzere BGM de sahneye çıktım. Fazla yorum yapmaya gerek yok çok uzamış arkadaşlar. Kimse yazmamış iki senedir orda zil yoktu zil. Kaldı ki performansların hemen hepsi rock türevli. Serhat beyefendi sadece tünele gidip iki tane zil kiralayacak ya çok zor bişey olmasa gerek... Ödüller mödüller çok yalan işler arkadaşlar bunlar, bu konuda slash in yazdıklarına katılıyorum çünkü geçen iki yıl ordaydım ve söylenenlerin hepsini gördüm. O kafamıza çöken kuliste biz de vardık. Yazmaya kalksak çok uzun olur çok komik şeyler oluyor oralarda. 15 yaşında çocuk elinde bi küçük johnny walker red label' ıyla provalarda sonra kulisde dileniyordu gerçi berkay bey aldı galiba şişeyi de... Soundcheck sırasında da canım çok yandığı için ona da değinmek isterim. Sahnenin kafeterya tarafında duran bi tonmaister rütbeli herif var yapıcağı iş zor olabilir ama bi monitöre soundcheck esnasında ses vermemek ne demek ya! Sonra da vermemişim derse ve siz provalarda iki parçaya da girememişseniz o günün orada bitmesi muhtemeldir. Ya ilk sene benim tonumu beğenmemişlerdi bu check etmeler sırasında da azar yemiştim. Bi de nasıl olur da bir iki okul fix menü gibi her sene her sene pay alır sonuçlardan? Taktiksel hamlelere de aldanmayın sahiden. Neyse uzamış diyip uzattım ben de. Yani ilk kez katılan arkadaşlara lafım; çok hayal kurmayın sahnenin tadını çıkarın...
-
"Ya bence hayal kurmayın orası berbat "demekle olmuyor bu iş. Kurmayın demek çok kolay bişey ama uygulaması bir hayli zor. Gel gör ki "Hayal kurmayın, yarışmadan pek birşey beklemeyin, biz tecrübe ettik sorunlar oluyor moraliniz bozuluyor zaten şike var çok bilet satan kapıyor en trenndy ödülünü " falan diyen arkadaşların hepsinin zamanında, heyecanlan altlarına işediğini görebiliyorum yazılanlardan. Yani hangi baba yiğit grup oraya çıkmışta okulda sonuçları bekleyen ya da kendi okul arkadaşları onlardan birşeyler beklerken "laylaylom" çalmış eğlenmişte inmiş o sahneden... Böyle birşey mümkün değil çünkü sizi destekleyen ve sizden birşeyler uman seyirci ve arkadaşlarınız olduğu sürece siz gidip o kişilere "kardeş dandik bu yarışma öyle çok bilet satana veriyorlar ödülü, şike var şu var bu var" diyemessiniz. Neden ?! Sallamazlarda çünkü. Gözlerinde artık başarısız bir grup profili çizilmiştir ödül alamamakla vs. Bu nedenle kasdavın öğrenciler üzerinde baskısı çok fazla yoksa biz 100 tane konserde çaldık hepsinde de eğlenerek çaldık sahneye bornozla çıktık falan ama kasdavda bunlar tırs gelir tırıs gider abicim illa ki olacak heyecan beklenti istek vs...
-
ee yazın bakalım millet hangi okul hangi şarkıyla katılıyor:)?????
-
Herkeze başarılar dilerim Fatoş Abla lisesi BASSİSTİ:ERDEM
-
Haydarpasa Teknik Okulları
Sum41 - Still waiting
Vokal lead guitar - Ben kaan acurol
Ritm guitar - Mehmetcan Poyraz
bass guitar - Canberk Cakmak
DAvul - Omer Demir
Klavye - Semih Küskü
herkeze basarılar dileriz kasdavda gorusmek dilegiyle bu arada necrosamash yannıslıkla iptal ettim msn iletini bida ha atarsam sevinirim
-
İPTAL YOK ARKADAŞLAR!BİR ARAYIN DA SORUN OLAYIN GERÇEĞİNİ ÖĞRENİN NE OLUR YA! 0212 253 42 72 BUGÜN DE ARADIM VE HİÇ BİR İLDE HİÇ BİR BÖLGEDE MÜZİK KATEGORİSİNİN İPTAL OLMADIĞI TEKRAR SÖYLENDİ!ESKİ KARMAŞA ZAMANININ FAKSLARI GEÇ GELİYOR OLABİLİR,LÜTFEN ARAYIN ÖĞRENİN ARTIK.HER GÜN ARAYIP ÖĞRENİYORUM BURAYA YAZIYORUM AMA YOK YANİ!.. :/
-
izmit 24 Kasım Anadolu lisesi MISS ANN THROPE herkese başarılar diler arkadaşlar, yarışmada görüşmek dileğiyle..
-
ya arkadaşlar benim sorularım olacaktı.biz mersinden M.a.ö.a.l olarak bu yarışmaya katılcaz inş. sorum şu; ordaki davul nasıl? ziller neler? kendi zillerimizi götürebilir miyiz? bir de ben solağım davulu orda çevir falan zaman alır ona karşı bi önlem var mı?varsa nedir?
-
Biz Beyoğlu İtalyan Lisesinden Lost olarak katılıyoruz
Iced Earth-Watching Over Me
Gitar-Emre Tuncel
Davul-Can Kırış
Bas-Barış Güler
Vokal-Tuna Dinç
Ayrıca beste dalında da benim yaptığım Düşler isimli çalışmamızla orada olacağız
-
Arkadaş solak davula göre önceden forma yazıosun sahneye çıktığın zaman ayarlanıyor o görevlilerce davul ise standart 1 crash 1 ride 1 hihat yok eğer splash china vs. kullancam diyorsan sehpalarıyla birlikte sen getireceksin başarılar
K.A.M.L