-
sainte pulcherie olarak bu sene yine katılıcaz
bu sene beste dalında da katılıcaz
pöti kare grubun ismi..
umarım iyi olur herkese başarılar falan..
-
eyvallah Glenn_danzig kardeş.bekleyip duruyoruz 10 gündür.çok geç kaldılar,cevap gelsinde bizde ona göre çalışalım.Bir de arkadaşlar yarışmanın hangi gün olucağı belli mi?Yani cumartesi tamamen biticek mi yoksa pazara sarkan okullar olur mu?
-
arkadaşlar davulcu ek aksesuarlar getirebiliyor mu?(farklı crash zilleri,kontra pedal zili vb)Yarışma anında kullanmamız sorun yaratır mı?
-
Evet isteyen kişi ek aksesuarını getirebilir ama dikkat,kurulum sırasında uzatmamaya dikkat edin.Eleyici etken oluyor.bir dakikadan fazlaya taşırmamaya çalışın kurulumları. :) onun haricinde ARKADAŞLAR KORKACAK BİR ŞEY YOK.BU GÜN DE ARADIM.BİR BAKANLIK İZNİ GEREKİYORMUŞ VE BUGÜN ORGANİZATÖR KURULUŞA GELMİŞ İZİN.BU HAFTA İÇERİSİNDE DÜZELTME FAKSLARI OKULLARA GELECEKMİŞ ARADIK TEKRAR KONUŞTUK.ZATEN BİR GÜN PAYLAYACAKLAR BENİ!HER GÜN ARIYORUM! :D herekse başarılar tekrarr!!!
-
Elerki'nin sölediği gibi getirebilirsin istediğini, ziller filan sorun olmaz da eğer twin pedal getirceksen mesela (geçen sene twin yoktu belki bu sene koyarlar bilemicem) bizim okuldan katılan baterist kendi twin pedalını getirmişti, takması filan da uzun süreceği için ilk veya son çıkmaları istenmişti bizimkiler de son çıkmayı seçmişti..
-
sağolun beyler,valla yarışmaya katılmaktan çok sizin gibi müzisyen arkadaşlarla tanışacağıma seviniyorum.Diğer insanlar gibi,kıskançlık yapıp bilgilerinizi paylaşmamazlık yapmıyosunuz.Elerki seninle ayrıca tanışmak isterim.Herkese yardımcı olmaya çalışıyosun,umarım iyi niyetinin karşılığını alırsın.
-
biz başka okuldan katılacaktık ama kısmet olmadı , eleman bulamadık ama çıksaydık garanti ediyorum beste dalında 1. iydik..
-
ya bu sene gercekten sacmalamıslar elemeler 3 gün final persembe günü ne kadar saçma ya. okuldaki millet nasıl gelicek elemelerin bir günü hafta icine geliyor birde ferhat arkadasımız biraz megolomanyak sanırım kendini övüyorda
-
Final Cumartesi oluyor arkadaşlar.Özür dilerim haberi eklerken yanlış yazmışım.Ama sağolsun Garaj Bekçisi düzeltti 6 Nisan'ı 8 Nisan olarak. :) Perşembe değil,Cumartesi.
-
beste ve yorum dalında katılıyoruz(hkl), başarılar herkese