-
Herkese selamlar olsun,
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu sadece bir
YARIŞMA. Lütfen abartmayın. İnsanlar oraya eğlenmek
için gidiyor. Gözünüzü hırs bürümesin. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Bence asıl önemli olan şey orada çevre edinmek, eğlenmek vs.....Ayrıca -SLasH-'ın yazdığı bir çok şeye katılıyorum. Kasdav artık öyle bir yarışma olduki sanki savaş meydanına benzedi. Birbiriyle kan davalı liseli öğrencilerin savaştığı bi yer oldu adeta.... Lütfen unutmayın bu sadece bir yarışma. O gece gidin ve eğlenin he bir de sahneye cıkıyor iseniz o kadar insanın karşısında şarkı söylemeninve ardından alkışlanmanın tadına varın derim.
Herkese başarılar ve bol eğlenceler...
-
bu yıl bizde avcılar50.yıl insa lisesi olarak katılıcazz herkes gıbı.inşallah bu yılda hak eden kazanır.bız herzamankı gıbı orda olucazz.gecen yıl dede korkut bılegının hakkıyla kazandı tebriklerrrr.. nese bu kadar yorum yeter sanırım.ayın 25 ınde ordayızzz.
-
geçen seneki başka yarışmadan biliyorum arkadaşlar ankarada oldu sanırsam sonuncu olan gruba herkes yorum yaptı herkes aşşaladı adamlar cok üzülmüş..arkadaşlar burdaki yarışmada öyle olmasın gözünüzü seviym heriflerle konuşuom biz girmeiz diyolar haklılar da...korkmuş herifler nieyse....aman bu konuya dikkat edelim..kim sonuncu weya birinci olurda olsun boşwerin .yarışma bittikten sonra hala tartışmaya gerek yok.adamları gördükçe bende üzülüyorum yemin ederim...herkese başarılarrrrr
-
DİKKAT ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ!!!!!!
Evet arkadaslar bidiginiz uzere kasdav liseler arası muzik yarısmasının bu seneki programında kadikoy ve uskudar bolgesi okullarının katılması Milli egitim il mudurlugunce SAKINCALI bulunmus.Neden oldugu hakkında en ufak bı bılgım bıle yok.
Hem zaten isteselerde insanları gercekten tatmınkarlıgını doyuracak (zihinsel olarak) bi kanıtsamaya vardıramazlar.
Çunku muzık yarısmasına -özelliklede LİSELER ARASI bir-muzik yarısmasına liselerin katılamaması ve/veya katılmaması hiç bir mastıga doyurucu bir cevap vermez.Madenki bir karar veriyorsanız -ki verdiginiz karar lise yonetmeligi ve ogrenciler hakkında(dolaylı olarak)- mantıgınıda o zaman acıklamak bence abese iştigal etmez sanırım.Ha gerek duymuyosanız o baska tabi ;)Ama bu olayın altında bunun cok otesinde bişeyler varsa o tabi DAHA DAHA baska tabi.İnsanların eglence,motivasyon,onore edici faaliyet vs, gibi sosyalitelerini kısıtlayarak hedef aldıgınız kurum ya da kurulusları degil direkt olarak umumu cezalandırmıs olursunuz ve bununda bir caydiriciligi olmaz tabi sorun buysa.Fakat bole bir mantıkla devam edilirse (ki bunu herhangi bi soyut kurum olarak dusunun bu bir DOKUNDURMA VEYA SATASMA DEGİLDİR) asıl işi olan yonden sapma olur ki buda hiç profesyonel ve bulunulan makamı hak ettirecek bi davranıs degildir taktir edersinizki.Bole bir durumda insanların kesinlikle ne bir saygı nede bir sevgi gosterisi ve/veya hissiyatı duyulması ve sergilenmesi soz konusu bile olamaz.Madenki insanlardan ya da genclikten bir seyler bekliyosunuz o zaman onlar gibi dusunun ve degişen kultur devinimine ayak uydurun.Toplumlar tabiri caizse gomleklerini bu sekilde degiştirirler ve eski derilerini isteselerde istemeselerde bu sekilede atarlar.Şimdi umarım yaptıgım bu konusma ilgili yerlere ulasır ve gonderilmek istenen mesaj alınır.Biz sadece KADİKÖY bolgesindeki bir okulda okudugum çin bu yarısmadan mahrum kalmak istemiyoruz.Eger yazdıgım yazıda herhangi bir kişiyi herhangi bir sekilde herhangi bir sozcukten dolayı;kırıcı,hakaret edercesine ya da asalayıcı bir seyler yazdıysam af edin lutfen saygılarımla
MERTCAN GUNAY
-
Mertcan!Arkadaşım biz Göztepe İ.K.Anadolu Lisesi olarak Kadıköy bölgesi lisesi diye geçiyoruz ve biz katılabiliyoruz.Buradan bir çok kez müzik dalındaki yarışmanın iptali olmadığını ve bölgelere bakılmaksızın herkesin katılabilir durumda olduklarını söylemeye çalıştım.Bir çok kez organizatör kuruluşu aradım ve herhangi bir iptal yok şov dans yarışması haricinde.Okul müdürleri ya da öğretmenleriniz gelen yanlış faksları bahane ederek böyle bir şey uyduruyorlardır büyük olasılıkla.Hakkınızı arayın.Zaten bir hafta içinde yeni fakslar okullara gönderilmeye başlanıyormuş.Okullarınızın yönetimi sadece bu kısıtlamayı getiriyor ya da bazı müdürler anlaşmış böyle bir kararı yürütüyor olabilir.Bence organizasyon kuruluşunu arayın öğrenin.Ben her gün buraya yazıp paniği engellemeye çalışıyorum ama artık isteyen rahatça kendisi arayıp öğrensin.Telefon numarasını verebilirim,isteyen biri olursa mesaj atsın ki gerek yok bütün fakslarda yazmakta zaten numara.İşin peşini bırakmayın iptal ya da belli bölgelerin katılmasının yasaklanması gibi bir olayın söz konusu olmadığını arayıp öğrenebilirsiniz.Her kafadan bir ses çıkmasın lütfen,arayıp öğrenebilirsiniz artık benim buraya yazmam yetmiyor çünkü..
-
BEYLER BAYANLAR BU ARADA BENİM GİBİ DUSUNEN ARKADASLAR VARSA SESİZ KALMASINLAR.ÇÜNKÜ SUSMAK COZUM OLMAYACAK HİÇ BİR ZAMAN.O YUZDEN DUSUNDUKLERİNİZİ UYGUN Bİ DİLLE YAZIYA DOKELİM.
-
Ernosto, Elerki'nin mesajı okusan diyorum.. Adamlar Kadıköy'den katılıyormuş işte daha ne, siz de katılırsınız merak etme he tabi belki okul idaresi katılmak istemiyordur da size bu şekilde lanse etmişlerdir bilemicem..
-
ya okudum da olay farkı abi ayni bole bişeyi yasaklamaları cok sacma (okul idaresi acısından)ki hayrullah kefoglu lisesinden katılmaya calısıyoruz ve butun şi biz hallaetik yanı faksı bile biz cekecektık ama...boloe bi olayla karsılastık şimdi onun savasını veriyoruz yanı bunu yazdım cunku deneyimi olan arkadaslar varsa bi yol gostersinler diye
-
arkadaşlar jüri belli oldu mu? Olmadıysa kimin olacağı hakkında duyumlarınız var mı?Arkadaşlar en önemlisi 25 mart cumartesi bütün okullar çıkacak mı yoksa pazara sarkan okullar olabilir mi?
-
Abi her sene jüri değişiyor ve bizim de ancak broşürler basıldığında haberimiz olabiliyor. :) Elemelerin 3 günün üçüne de kura ile okullar paylaştırılıyor yani geçen sene iki günlük elemede de öyle olmuştu.Ve yine öyle olacaktır tahminimce. :)