-
necrobaşşşşş..... :) kardeşim farkındayım çok umutlusun çok idelistsin...konuşmalarına göre önceden o yarışma atmosferini gördün...ama biraz objektif ol seyirci ve çalanlar liseli teen tayfa olmuyomu?? birde öyle bi durum vardı ki herkez en sert rokçuyum diyodu ama biz sevemedim karagözlüm çalarken bütün salon hep bir ağızdan bütün şarkıya eşlik ettiler hemde bütün sözleri biliyolardı...var bunda bi iş...sonuçta oraya izlemeye gelen adam eğlenmeye ve desteklemeye geliyo..çok şey beklememek lazım dimi kardeşim... öyle poşet mi torba mı ne diyosan git migrosa boş poşet verirler sana.... abi herkezde bi gerginlik bir tartışma bi abi herkez eğlencesine baksın çok süper olanlar katılmasın ilerde ünlü bi grup olunca bostancıda konser versinler...dimi kardeşim hadi kib... :)
-
"Biz şöyle iddialıyız , bizim gitaristin bedenine Chuck Schuldiner'in ruhu reenkarne olmuş" veya "Ooo liseli tayfa toplanmış , eğlenin bakiim ekuemuhe" muhabbetleri başlatmayınız.Ortalık kızışmasın yok yere.Kim neymiş görülecek işte o gün.
Şu 24 Şubat biraz daha öne çekilse keşke , faks bekliyoruz hala...
-
umarım yanlıs anlamamısındır sadece saka amaclı yazdım hani cix tipler der ya teenage oha falan oldum gibisinden birde ben yazını konuyla biraz alakasız gordum o yuzden bu arada keske kasdav gunu icime chuck schuldiner girsede bi painkiller veya bite the pain veya the philospher veya symbolic calsam ah ah chuck unutmadık seni :)
-
aslında yarısma gunu soundcheckte basta bi bite the pain nin basını calam diyorum nasıl olur güzel olur degilmi?
-
pötikare vardi gecen sene bu yilda olucaklar sanirim vokali sevgilim ve sevgilim oldugu icin söylemiyorum cok rahatlatici bi ses tonu var. umarim uygun sarkiyi secer okullari bu yil cunki uygun sarki secildiginde cok guzel seyler yapabileceklerine inaniyorum
-
1. kim olursa olsun ama unutmayın ki türkiye metade hep bu ismi duyacak(FERHAT KURT)
-
[email protected] bu benim msn) kasdavdan adam çıkmaz hepsi özentiler başkalarının şarkısını söylüyenler icraat yapamayan adamlar kasdav a katılanlardan bi b.. olmaz- ferhat kurt-
-
aabi anlamadım ben şimdi yaa??!!başvuru tarihi bitti mi??hani şu yarışma iptali ile ilgili faksın yanlış olduğu hakkında faks gelcekti?????acil cevap lütfeNN!!!!???????
-
Ya arkadaşlar.bu kasdavdaki görevliler 17 şubattan beri bize faks çekeceklerini söylüyorlar.Ama hala bi faks gelmedi.Bizi mi oyalıyolar yoksa faks alan okullar var mı?Cevap verirseniz çok sevinicem,şimdiden sağolun.
-
bizede gelmedi daha duzeltme faksı