-
gecensene yarişmada jüri olarak yaşar ,athena dan hakan
bı de hatırladığım kadarıyla melıs sökmen wardı
-
Üsküdar Haydarpaşa Lisesi olan okulum sanırım bu yarışmaya katılıyor( M.E.B tarafından bir engel söz konusu değil )
Daha önceden mükemmel çalan okulların derece alamadığı çok kötü çalan okullardan beklenmedik dereceler çıktığı arada sırada da hak edenlerin de derece aldığı bu yarışmayı ben o kadar ciddiye almıyorum...
Colgate Güzeli , HeyGirl özel ödülü alıp da "haha 1ci olduk verdik elinize" diyen / deme düşüncesinde olan arkadaşlara da acıyorum... Geçen senelerde de olduğu gibi ciddiye almamak gerekir, eğlenmenize bakın...
-
naz nev'de vardı!!!!!!
-
1. lere levis ten pantolon veriliyooo.....
ama hiç gusel diiller :D
-
CittyBas ben görüşümü söyledim özgüven kazanmak için de Kasdav'a çıkmaya gerek yok bundan emin olabilirsin... 3Riff'lik parça ile 1ci olup sonra da "jüri bizi seçtiine göre bi bildii vardır biz süper olmasak 1ci olmazdık" diyen bi topluluğu ciddiye alamıyorum ne yazıkki...
Eğlencesine gidilir/katılınılır sonuncu olunur gelinir (şansa bala 1ci olunursa da ne mutlu) eğlenilir,tecrübe kazanılır güzeldir hoştur... Neyse gereksiz uzamasın katılan arkadaşlara başarılar...
-
ya burdaki insanların birbirleriyle sürtüşmelerine bir anlam veremiyorum.sonuçta hepimiz müzikle uğraşan insanlarız.bence birbirimize saygı duymalıyız.biz bu yarışmaya hiç katılmadık bilmiyoruz neler döndüğünü,belkide hiçbişey dönmüyordur.yani burda birbirimize laf sokarak değil orda birbirimizle tanışıp kaynaşıp iyi arkadaşlıklar kurduktan sonra bişeyler kazanırız diye düşünüyorum ben;)gerek yok tartışmalara;)
-
ya bu sadece istanbuldaki okulların katılabileceği bir yarışmamı yoksa izmir de olur mu birde nasıl katılınıyor demo mu gönderiyoruz beste mi cover mı
-
Kasdava katılmasını istenen okulların yönetimine çekilen faxlar doğrultusunda katılabiliyorsunuz. Bu arada arkadaşlar 3 başvuru kağıdı yollanıyor. Onların amacı şöyle...
İlk kağıt kasdava katılıp katılmadığınızı bildiren bir kağıt (son gönderim 15 şubat)
İkincisi kasdavdan katıldığınızı bildirmeniz üzerine size yollanan sözleşme kabulü kağıdı.(son gönderim 24 şubat)
Üçüncü ve son kağıt ise kasdavda okulun yarışacak olan grupların şarkı ve grup bilgisini içeren bir kağıt olacak.(Son gönderim 11 Mart)
-
Bu son gönderim tarihlerinin yaşanan "sözde iptal" karambolünden sonra esnetilebileceğini tahmin ediyorum.
Bu arada şu Türkiye çapında olayına biri açıklık getirebilir mi gerçekten merak ediyorum.
-
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Ben ve grubum kasdava çıkıcağız. Çalacağımız parça eğer 4dk sınırını aşarsa diskalifiye filan söz konusu olur mu? Çalacağımız parça 4dk 30sn falan sürüyo. Bir sorun çıkar mı sizce. Cevaplarınızı bekliyorum.......