Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • kesh drummer • 19 Şubat 2006 00:00 • #616444
    sağolsun değerli müdürümüz son noktayı koyddu kasdaw bir ölçü değildir kasdawı unutun eyvallah hocam yaa....
  • rastha • 19 Şubat 2006 00:00 • #616446
    abii ulke genelınde nasıl olcak 38256908427634 tane lısemı olcak=)
  • odguc • 19 Şubat 2006 00:00 • #616448
    Elerkiciğim,sen,kemanın ve o eşsiz sesin..
    Sahnede noktayı koyacak yine sensin:))
  • Elerki • 20 Şubat 2006 00:00 • #616449
    Arkadaşlar tekrarlıyorum.Yarışma iptal olmamış sadece dans yarışmasıyla ilgili bir sorun varmış.Dans dalında katılacak arkadaşlar lütfen dilekçe yollayın yapacak hiç bir şey yok bizim okulun dans grubu dilekçe yolluyor.Olmadı daha geniş bilgiyi faksta yazan ofis numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.Müzik dalında hiçbir sorun yok,iptal söz konusu değilmiş.
  • Glenn_Danzig • 20 Şubat 2006 00:00 • #616450
    bugun okula milli egitimin yarışmaya izin vermedigine dair yazı geldigini soyledi muzik hocası aslı va mı bu olayın ??
  • City BASİST • 20 Şubat 2006 00:00 • #616451
    bugun okula milli egitimin yarışmaya izin vermedigine dair yazı geldigini soyledi muzik hocası aslı va mı bu olayın ??
    20 Şubat 2006 Pazartesi | Yazan: Glenn_Danzig
    ------------------------------------------------------------------
    YALANNNNNNNNNNN:D
  • tunass • 20 Şubat 2006 00:00 • #616452
    aynı sekilde bizede bi yazı geldi
    ama muzık degil sadece dans için gecerli bu
    duzeltilmesi için cabalıyo birileri ama ne derece etkili olur bilmiyorum.
    bu kabul edilez bişey
    ilk once izin verip yarısmaya 1.5 ay kala iptal ettik demek ...
    ... ciddi bişiler yapılası gerekiyor
    danstan katılıcak olanlar hak vericeklerdir
    bi koreografiyi duzeneip herseyiyle 4.4luk yapana kadr tekrar edip
    kostumler için ayrı zaman ve masrflar
    bunun için bişey yapılması gerekiyo !
  • baranthalas • 20 Şubat 2006 00:00 • #616453
    dansın iptal edilmesinin sebebi milli eğitim bakanının dansı çok müstehcen bulmasıymış. televizyonlardaki yarışmalarda (reklam: oy verin lan eylüle) kıyafetlerin (bkz: tayt) çok müstehcen olduğunu düşünen milli eğitim bakanı düz mantık yaparak kasdav da dansı çıkarttırmış. yani organizasyona bok atmak bu durumda çözüm değil. ha eleştirilcek çok fazla yanı var kasdav ın. 4 sene katıldım kasdav a her sene aynıydı. geçen sene de izleyici ve mezun olduğum okulun müzik grubuna yardım etmek için gittim geçen sene daha betedi bizimkine göre.

her sene şike iddiası ortaya atılıyor. ama şikeden öte jestler yapılıyor. üni. kasdav da muğladan gelen bi grup vardı bütün ödülleri onlara verdiler. rhcp ve bi besteyle katılmışlardı. bizde slipknot - heretic anthem çaldık jüri lahmacun yiyodu biz çalarken :) yani jüri diye çıkanlar müzikten pek anlamayan insanlar. o yüzden müzikten öte sahnede nasıl durulduğuna ve grup çıktığı zaman arkadan gelen seyirci sesine bakıyorlar genelde.

kasdav okullar arası yapılan en büyük organizasyon. o yüzden bunu iyi değerlendirin. profesyonel değil, kötü şartlar altında çıkılıyor yarışmaya ama önemli olan o sahneye çıkıp eğlenmek. 4 senedir babayı alıyoruz biz ama acaip eğleniyoruz. hatta sahnede çalarken espiri bile yapıyoruz kendi aramızda. sanırım biz çok cıvığız o yüzden bizi sallamıyorlar pek :D

daha gençsiniz güzelsiniz körpesiniz bu kadar gaza gelmeyin..
  • tunass • 20 Şubat 2006 00:00 • #616454
    aynen barann
    bende yarısamıycagıma degilde o ortama gidemicegim için uzuluyorum
    orası bambaska .......
  • Eek-Thecat • 20 Şubat 2006 00:00 • #616455
    Geçen sene Dream Theater'dan Another Day i söyleyen arkadaşda bu sene Bhomian Rhapsody yi söylicek diye söylentiler arasında yayılmaya devam ediyor...