Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • _MoRweN_ • 14 Şubat 2006 00:00 • #616389
    "..ama hala bu yarışmaya bu kadar çok okul hiç yılmadan katılıyorsa bir düşün derim...niye katılıyorlar? .." demişsin.

özentılıkten olmasın..?
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616390
    iyi sen özenti de.. :) bir şeyler başarıyoruz biz.. özentilik ne demek haberin var mı bilmiyorum ama azıcık mantıklı düşünün ya hehe :) neyse ben Kasdav'a gelin ve izleyin en azından diyorum.Kimsenin kimseye özenti demeye hakkı yok hele ki biri karşısındakinin görüşüne saygı gösteriyor ve kendi görüşünü ortaya koyuyorsa.Biz başardık tekrar başaracağız diyorum.Uzatmayın artık.Burda yermek için falan uğraşmayın.Beğenmeyen girmez kardeşim.Benim 4. senem solist olarak 2. senem ve bir kere olsun da itiraz edeceğim bir şey olmadı bu yarışmada. :) Katılan her okula başarılar!
  • _MoRweN_ • 14 Şubat 2006 00:00 • #616391
    hayır işin komık tarafı sen yorumunu yaptıktan tamam bıtsın deyıp bzm konuşmamızı duymak ıstemıyorsun.. :) bu bızım ya da benım göruşum.. evet cok yeteneklı ınsanlar gelıyorlar calıyorlar bızım gözumuzde 1. oluyorlar bence bu yetmelı zaten o kişiye.. evrıme de selamlarımı ılet yakın arkadaşım, morwén de anlar.. kolay gelsın sıze..
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616392
    Bu arada final 8 Nisan Cumartesi günü olacak!Yanlış yazmışım tekrar özür diliyorum!
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616394
    hayır işin komık tarafı sen yorumunu yaptıktan tamam bıtsın deyıp bzm konuşmamızı duymak ıstemıyorsun.. :) bu bızım ya da benım göruşum.. evet cok yeteneklı ınsanlar gelıyorlar calıyorlar bızım gözumuzde 1. oluyorlar bence bu yetmelı zaten o kişiye.. evrıme de selamlarımı ılet yakın arkadaşım, morwén de anlar.. kolay gelsın sıze..
    14 Şubat 2006 Salı | Yazan: _MoRweN_
    hah hele şükür birleştik bir yerde! :) teşekkür ederim ama emek göstermediğimiz,gerçekten emek vermediğimizi birinin söylemesi acayip insanı rahatsız ediyor.Teşekkür ederim.Bu arada tamam o konuda haklısın ama sonuçta bir yerde durdurulmalı bu tartışma. :D Her yerde iyi birileri iyi bir şeyler ortaya çıkıyor ama lütfen bize emek vermiyorsunuz demeyin!Haksız kazanıyorsunuz diye bir genelleme de yapmayın.Tekrar teşekkür ediyorum!
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616396
    Bu arada ayrıntı isteyen arkadaşlar okullarına form gelmiş olmalı lütfen kontrol edin şartlar vb. herşey yazıyor.
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616397
    Kendimi beğendiğimi kim söylüyor.Biz finale kalalım ve bakalım ne olacak. :) Zamanında Freddy Mercury'nin söylediği iki şarkı yorumlandı oldukça da iyi yorumlanıp ödül aldı.Ayrıca kendime azıcık güvenmezsen iddialı olmazsan nasıl geliştreceksin kendni? :) kimse Freddy Mercury gibi söyleyemez!KABUL!İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 'Yarı Zamanlı' Müzikal Bölümü 2.Sınıf öğrencisiyim.Bu cesareti göstermeye az da olsa hakkım var diye düşünüyorum.Biz çıkıp söyleyeceğiz ödül alacağız ya da almayacağız umrumda mı sanıyorsun?2sene bir özel ödülde kalmışız 3.sünde yine katılmışız iyi iki ödül almışız.Cesaretsiz olmaz bu işler arkadaşlar.Neden katılayım ödül almak umrumda olsa 1.olduğumdan sonraki sene tkrar katılayım öss ve yds'ye rağmen? :) Herkese başarılar tekrar!Herkesin yorumlayacağı şarkıyı merak ediyoruz yazarsanız seviniriz. :)
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616398
    Arkadaşlar fazla yazmışım sanırım.Neyse eğer kendimize gerektiğinden çok güvendiğimizi düşündürdüysem özür dilerim.Çıkacağız söyleyeceğiz işte bitti gitti.Olabildiğince mütevazı olmaya çalıştım 'havalı' lafını yiyeceğimi hiç düşünmeden ama okuyunca eğer böyle birşey seziliyorsa özür dilerim yanlış ifadeler kullandığımdandır.O zaman şöyle diyeyim daha doğru olacak: Queen - The Show Must Go On deneyecğiz bu sene! :) Herkese başarılar!
  • kralçıplak • 14 Şubat 2006 00:00 • #616399
    ne kadar saçma bir konuyu tartıştığınızın farkında mısınız? Etik değerlerin hiçe sayıldığın bir organizasyonu nasıl olur da insanlar hala savunabiliyor anlamıyorum.Organizatör Serhat beyin pazarcı mantığıyla çevirdiği bu çarkları nasıl görmüyosunuz.fazla bilet alan okulların finale kalmasını ve böylece finalde de seyirciden gelecek paraları cebe indiriyor işte adam. Size ödül vermiş olmaları geri kalan bütün ödüllerin hepsinin hakedenlere verildiğini kanıtlarmış gibi konuşmayınız.
    bir kere bütün para işlerini yürüten bir insan nasıl gider de jüri başkanı olabilir? Bu adamın objektif olmasının imkan ihtimali var mıdır? Hem bilet satıyor, hem juri başkanı ?!?!?!?!?(Emeğe saygı diye bağıranlar bi zahmet bu durumu açıklasınlar.Ama kendilerinin aldıkları ödüllleri ve okudukları konservatuarları konuşmalarına katmadan yapsınlar açıklamaları lütfen)
    organizasyon eksiklikleri, kulis vs gibi rezilliklere girmiyeceğim zira anlatmakla bitmez.Fakat başka bi insanoğlu çıkıp ben dansçı ponpon kızdım, o insanlara nasıl davranılması gerektiğini bildim bana da iyi davrandılar demiş. yahu lütfen biraz mantıklı olunuz. Orda o görevli bir dansçı kıza tabi ki herhangi bir erkek müzisyenden daha fazla ilgi, alaka, nezaket gösterecektir. Eğer yarışmanın kalitesini tartışıyorsak, bu görevliler -ki lazım oldukları zaman asla yerlerinde olmadılar- herkese aynı ilgiyi ve nezaketi göstermelidir.
    Bir de emeğe saygı falan diyenler çok olmuş. Valla en fazla etek açana bütün ödülleri dağıtan, işi okullar arası gurur meselesi haline getirip parayı vuran, bunun için de gece gündüz çalışan bütün Kasdav yetkililerine sonsuz saygılarımı sunuyorum.
  • Elerki • 15 Şubat 2006 00:00 • #616400
    Neden olmasın? tanımıyoruz ki?nerden bilebiliriz?sadece tahmin yürütebiliriz..Neyse tamam organizasyon neyse ne.Bazen kendimizi savunmak için yazmamız gerekiyor konservatuardı carttı curttu sataşma olunca.Tekrar özür dilerim onu yazmamda en ufak bir ego olayım yoktu sadece savunmak amaçlı yazdım..haddimi biliyorum amaçlı..Neyse organizasyon konusunda herkes istediğini düşünür tabi katılan katılır :) bence organizasyonu tartışmamalı daha..düşünceleri değiştiremeyiz buradan ne kadar bağırsak da :) ama herkes bir emek sarfediyor tek istediğimiz bunun kabul edilmesi burun kıvrılmaması