Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Noryth Aquanum • 16 Şubat 2006 00:00 • #616411
    Kadir Has Anadolu Lisesi olarak yorum ve bestede katılıyoruz.
    Europe - Rock The Night çalıcaz.
    Katılan okullara başarılar.

Bir de az bilet çok bilet falan filan ilgilendirmiyor beni.O kalabalığın önünde sahneye çıkıp bir şeyler çalmak yeter. :9 Uykularım kaçıyo lan ehe bildiğin gibi değil.
  • JaNsU • 16 Şubat 2006 00:00 • #616412
    son katılım tarihi 24 şubat olarak biliyorum.
    fakat bu kasdav yarışması artık "serhat bey"in yarışması we end productions'ın geleceğin pop şarkıcılarını bulma, onlara kol kanat germe eylemine döndü. ayrıca insanların gereksiz hırs yapmaları vs gbi şeyler işin tadını kaçırmaya devam edicek bu sene de tahminimce. ödül alıcak bazı yarışmacılar bile bellidir mesela şimdiden. o yüzden kimse hakkettiği ödülü falan beklemesin, çok iyi okullara yazık olucak gene. "çalalım, eelenelim..." diye gidilmesi tavsiye olunur...
  • amylee_burns • 16 Şubat 2006 00:00 • #616413
    abi bişe sorcam bi tane bile başka okuldan biri katılamıyomu!?
    neyse ayarlamaya çalışcam
  • EQOman • 16 Şubat 2006 00:00 • #616414
    organizasyon web sitesi adresi olan yok mu elinde?
    gerçi bulsak da bizim okuldan katılmamız imkansıza yakın
    ne diyeyim ki memur zihniyeti
  • -SLasH- • 16 Şubat 2006 00:00 • #616415
    9. cu su düzenleniyo şu ana kadar yaklaşık 135 bin bilet sattı
    ama web sitesi yok. boşversene sen
    sitenin domainine 30$ hostuna 30$ yapanın cebine 150 ytl
    batar yani serhat parası yok biliyosun.
  • st_maglor • 16 Şubat 2006 00:00 • #616416
    @Slash: HAHAHAH!!!parasız serhatın zengin olmasına,evinin önüne bi araba daha çekmesine(yeni alıcağı evin tabi:) 1buçuk ay kaldı çünkü:)

emeklere bişi demiyorum kendi okulumdan biliyorum bişiler çıkarabilmek için didiniyolar stüdyoya bilmem nereye gidiyorlar o da yetmez gibi müzik hocasıyla ortak nokta bulmaya çalışıyolar(ki bu o kadını tanısanız bu sürecin en zor işi olduğunu anlarsınız!) herneyse sonuçta onlarca insan bi emek veriyolar ama emekleri direk asalak bi organizmanın cebini doldurmaktan başka bi boka yaramıyo sanırım...ben konser çıksa da eğlensek düşüncesinde olduum için muhtemeln giderim heralde her ne kadar o aralar Opeth azımıza sıçcak olsa da!:)

okuluma başarılar diliyorum Europe söyliceklermiş bu yıl umarım alınlarının akıyla çıkarlar...gönül ister ki "kaliteli ve para kaygısı olmayan" bi etkinlikte beraber olsak ama asalak masalak kafa çalışıyomu serhatta?evet çalışıyo!!
  • alew3097 • 16 Şubat 2006 00:00 • #616417
    böyle bi yarısmada hakeden kazansın demek zor sanrm :)
    biz de bu sene okul olarak ilk kez katılıyoruz umarım basarılı oluruz ya da en azından izleyicilerde iyi bir tad bırakırız..
  • pengelens • 17 Şubat 2006 00:00 • #616419
    lisede 5. senem.. şu ana kadar blackmetal olmamış.. bu sene girip bi değişiklilik yapalım bari...
  • EQOman • 17 Şubat 2006 00:00 • #616420
    arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bugün okuldan görüş formu yollanması gerekiyordu
    bundan sonra sadece formu gönderenlere başvuru formu gönderilecek geçmiş ola
  • nail55 • 17 Şubat 2006 00:00 • #616421
    EQOman kardeşim nası yani katılacakalrınıbugüne kadar bildirmeyen okullar yarışamayacakmı birde bu yarışmaya önce demo falan gönderiliyormu yani ön eleme nasıl yapılıyor