Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616379
    '-SLasH-' Bu yarışmada para dönüyorsa bizim gibi geçen sene düz lise olan 'Göztepe İhsan Kurşnoğlu Lisesi' ne finale kalır ne de finalde en iyi erkek vokal ve en iyi 3.beste ödülünü alırdı.Biz yarı finalde 50,finalde 80 bilet sattık para verebilecek bir özel okul da değiliz.Neden peki?Bırakın bunları ne olur!Zamanında canı yanan başlıyor bu tür şeylere.Tamam organizasyonda eksiklikler olabilir.Ama bu yarışma bir tekel artık!Milliyet yok!Ya da bluejean yarışmasının elemeyi cd'yle yaptığı ve finali de anlamsız bir şekilde CRR'e taşıdığını da unutmayalım!

Bunun haricinde geçen sene Scorpions - Still Loving You ile en iyi erkek vokal ve beste dalında da en iyi 3.beste ödülünü alan grubumuz bu sene yorum dalına 'Queen - The Show Must Go On'la katılıyor.Umarım beğeninizi kazanabiliriz.Beste dalında da katılıyoruz. -Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi Solisti-
  • fibula666 • 14 Şubat 2006 00:00 • #616380
    abi amon amarth çalsak olurmuuu???!!
  • fibula666 • 14 Şubat 2006 00:00 • #616381
    yaw amon amarth çalsak kızmazlar demi:P
  • rockdiscipline • 14 Şubat 2006 00:00 • #616382
    anlamadan işin içine iyice girmeden,saçma sapan para muhabbetleri yapmayın artık.doğru düzgün bilet satamadığımız halde kendi okulum kadir has anadolu lisesi geçtiğimiz yıl beste 2.liği ödülüne layık görülmüştür.çok az miktardaki bilet satışımız dışında okuldan organizasyon şirketine verilen tek bir kuruş olmadı.Başarısızlıklarınız kendiniz dışında gelişen şartlardan da doğmuş olsa ortaya bu denli ciddi bi iddia atıp hem organizatörü kötü durumda bırakmak,hem de derece yapan okulları küçümsemek hiç de adil bi davranış değil.bence bunun bir yarışma,müziğin de bir sanat olduğunu unutmadan tadını çıkarın.
  • k-efe • 14 Şubat 2006 00:00 • #616383
    ya ben bişe sorcam bu yarısmaya her okuldan bi grup katılmıyomu yaaa
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616384
    beste dalında ve yorum dalında ayrı gruplar katılabiliyor bir okulun ama ikisine de aynı grupla da katılınabiliyor.
  • perii • 14 Şubat 2006 00:00 • #616385
    evet bazı arkadaşlarımız bundan önce de yapılmış ve sadece lafta kalıp ilgi çekememiş kasdavla ilgili yorumlarını yapmaya devam etmektedir.okulumuzun eski dansçılarından olduğum için sadece dansla ilgili yazmak istiyorum zaten başarılarımız ortada!bundan önce göztepe ihsan kuşunoğlu lisesi olarak İLK KEZ dans dalında katılarak ki o zamanlar anadolu bile değildik en iyi şov dans kategorisinde 2.olduk!bu da emeğe verilen değerin kanıtıdır.Organizasyon yersiz eleştirilmemeli bence;çünkü türkiye de yapılabilecek en güzel şeyleri yapmak için çaba sarfedilmektedir.bir kaç arkadaşın sadece başarısız kalmışlıkları yüzünden
    yaptığı bu eleştiriler gereksiz!belki organizasyon da çoğu noktada yetersiz kalınıyor olabilir ama bizzat kulisinde de bulunmuş olaraktan orada herkesin görevini yaptığını düşünüyorum.sonuçta bir güvenlik görevlisi oraya konser izlemeye ya da eğlenceye gelmiyor,işini yapmaya geliyor.Ne gibi bir düşüncesi olabilir ki aklında?biraz kabiliyet meselesi var şartlar anlatıldığı kadar kötü değil isteyene,davranmasını bilene çok güzel muameleyi yapıyolar,size kalmış adamına göre biraz da bu işler!ayrıca pon pon kızlar olarak eleştirilenlerin arasından biri şuan bir tv kanalında düzenlenen türkiyedeki en iyisi dans hocalarının da bulunduğu bir dans yarışmasında çok başarılı bir şekilde emeğiyle dans etmektedir ve daha da bunun gibi başarılı arkadaşlar sıradadır.Lütfen bu eleştirileri kendinize saklayın ortada emeğe saygı var.Eğer bunun tersini düşünenler veya yarışmayı son derece başarısız bulanlar varsa rica ediyorum kendileri belli bir noktaya gelsinler de bize başarılı bir organizasyon nasıl olur göstersinler!bu yıl tüm kategorilerde yarışmaya katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum!
  • -SLasH- • 14 Şubat 2006 00:00 • #616386
    " Ödüller daha çok bilet satabilen liselere verilirken taktiksel olarak arada bir kaç istisna bırakılmıştır. " yazmışım farkındaysanız. Biraz daha dikkatli okuyaydınız keşke.. Ayrıca herhangi bir okula özel olarak bir lafım yoktur.
    Yarışmanın ne olduğu ortada. Düzgün akort yapmadan sahneye çıkan, jackına basıp düşüren sonrada çalarmış gibi yapmaya devam eden birtakım "düşük"lerle yarışabilirsin. CRR de olsaydın keşke. Onlar gerçek emektarlar. Ha ileride onların da gözünü para bürür yarışma KASDAV'a dönüşür mü dönüşmezmi garantisini veremem tabi hiçbirini tanımıyorum.
  • Elerki • 14 Şubat 2006 00:00 • #616387
    Hala bizim emeklerimizi hiçe sayabiliyorsun!Ben hak edenin aldığına inanıyorum.Sen inanmayabilirsin.Bence göz var kulak var nizam var...Organizasyonun bir benzeri yok CRR'dakilere gerçek emektar deyip bizi hiçe sayamazsın saymamalısın diye düşünüyorum.Hak etmediğimizi asla düşünmüyorum.Bence azıcık saygı.Bak kimseye emek vermedi diyen yok ki ama sen diyorsun diyebiliyorsun işte...Neyse uzamasın artık...Yorumun için teşekkür ederim ama hala bu yarışmaya bu kadar çok okul hiç yılmadan katılıyorsa bir düşün derim...niye katılıyorlar?
  • _MoRweN_ • 14 Şubat 2006 00:00 • #616388
    Slash, yorum super.. +100000