Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • PATUuuuUuuUuU • 23 Şubat 2006 00:00 • #616482
    Yarışma iptal falan değil bugün özellikle kasdav Muzik yarışması organizasyonunu aradım ve direk olarak öğrendim ki yarışmada sade ve sadece SHOW VE DANS Yarışmasının kaldırıldığı bilgisini aldım... Eğer iddialarda bulnacaksanız doğru düzgün nedenlere dayandırıp bulunun lütfen kimseyi yalan yanlış iddialarla kaos ortamına sürüklemenin alemi yok...
  • radikal_17 • 23 Şubat 2006 00:00 • #616483
    yaa akıl var mantık var 9 senelik yarısma kaldırılırmı serhat bey okadar para kazanıyor bırakın bu isleri siz hazırlanmanıza bakın
  • jagstangCobain • 23 Şubat 2006 00:00 • #616484
    kadıköy ve üsküdar bölgesindeki okulların yarışmaya katılması milli eğitim il bakanlığı tarafından desteklenmediği için bu bölgelerdeki okullar yarışmaya katılamayacak.
  • just nac • 23 Şubat 2006 00:00 • #616485
    evet hakkımızla aldık bi sorunmu var
    biz o salonda dans ederken kaç bin kişi bizmle coştu
    eğer bahsettiğin okul haketseydi onlar kazanrdı
    demkki jüri bizi beğndi!
    biliyorum gerçekler biraz acı verici kabullenmekte zorluk çekilebilir.

eğer dans kategorisi olursa biz gene varız kabul edilsin ya da edilmesin hak ediyorsak gene kazanırız
  • Elerki • 24 Şubat 2006 00:00 • #616487
    Yarışma iptal falan değil bugün özellikle kasdav Muzik yarışması organizasyonunu aradım ve direk olarak öğrendim ki yarışmada sade ve sadece SHOW VE DANS Yarışmasının kaldırıldığı bilgisini aldım... Eğer iddialarda bulnacaksanız doğru düzgün nedenlere dayandırıp bulunun lütfen kimseyi yalan yanlış iddialarla kaos ortamına sürüklemenin alemi yok...
    23 Şubat 2006 Perşembe | Yazan: PATUuuuUuuUuU

Evet ya!Sakin!Bugün de aradım ben!SADECE SHOW DANS YARIŞMASI İPTAL OLMUŞ!BUNUNLA İLGİLİ M.E.B. VE KASDAV'DAN YAKIN ZAMANDA FAKS YOLLANACAKMIŞ OKULLARA.YARIŞMANIN MÜZİK DALLARINDA BİR İPTAL SÖZ KONUSU DEĞİLMİŞ,ÜSTÜNE BASARAK SÖYLEDİLER.
  • Noryth Aquanum • 24 Şubat 2006 00:00 • #616488
    Gelecek faksı dört gözle bekliyoruz , stüdyo çalışmalarına tam gaz devam...Patlayacaksa bile eğlencesine gitmiş oluruz. :9
  • fibula666 • 25 Şubat 2006 00:00 • #616490
    valla burda okuduğum kadarıyla önceki senelerden yarışmaya girmiş arkadaşlar var.
    bu yarışmada derece alırsak eğer,aldığımızla kalıcakmıyız?başka bir hediye söz konusumu?!
    ayrıca
    eğer biz gelirsek yarışmaya 1.lik için kimsenin şansı yok;)
    türkiyedeki daha dorusu izmirdeki en baba gruplarda çalıyoruz.hepimiz lise son sınıf öğrencisiyiz ama yıllardır müzikle uğraşan insanlarız.
    18 mart İstanbul ORTA KEMANCI
    hepiniz saat 22:00 de orda olun
    serdar öztop ve gates of eternity izleyin;)
    orda hayvan gbi bi gitarist var o bizim grupta işte;)
    gidin bi izleyin.şansınızı değerlendirin:)
  • kesh drummer • 25 Şubat 2006 00:00 • #616491
    çok biliyosunuz... yok lan yarışma filan müdürümüz bizzat söyledi..çoookk üzüldük aman
  • Orleanth • 25 Şubat 2006 00:00 • #616492
    12. mesajda sormuştum yine sorayım, gerçi cevaplayabilecek olan var mı bilmiyorum ama, jüri kimdir acaba? Veya bu sorudan vazgeçtim hâlâ müzik yarışmasının iptal edildiğini iddia edenler varken sanmıyorum ki bana bu seneki yarışmanın jürisinin kim olduğu söylensin. İstiyorum ki geçen senelerdeki jürilerde kimler vardı onları söyleyin. Evet evet bunu söyleyin bana. Hadi.
  • Glenn_Danzig • 25 Şubat 2006 00:00 • #616493
    eğer biz gelirsek yarışmaya 1.lik için kimsenin şansı yok;)

birincilik icin gelen cok va...ozellikle ilk kez katılacak olanlar...sonuc icin önce degil sonra konuşmak lazım...