-
sınır 4 dakıka
04:01 oldumu güle güllee
-
Üsküdar Lisesi olarak bizim okul geçen sene jüri özel ödülü almasına rağmen bu sene katılmıyoruz.Okul yönetiminin aldığı karar doğrultusunda katılmıyoruz.Belki iyi ki de katılmıyoruz.Para için BGM'ye 5000 kişiyi sıkıştırıp,seyirci tarafında ışıkları kapatmak hangi mantığa sığar,herkes yerlerde ......... (yazmıyorum)
ve sadece öğrenciler gelmiyor bu yarışmayı izlemeye,aileler de geliyor.Etik bütün değerlerinde hiçe sayıldığı yarışma,bi boka yaramaz aletlerle gençlerin hayallerini sömürüyorlar resmen.birisinin buna dur demesi lzm.
-
Arkadaşlar bırakın bu şike olaylarını hırsınıza hakim olun bu yarışma ne birşeyn bşlangıcı nede sonu olur çalışırsanız elbet başarırsınız gçen sene katıldık finalde elimiz boş döndük ama çok eğlendik size tavsiyem bu organizasyona yarışma olarak değil eğlence olarak bakın ve bostancıda 5000 kişi önünde çalmanın vereceği zevki yaşayıp kendinizi birazcık şanslı hissedin herkese bol eğlenceler orda olucam
K.A.M.L
-
İlk once Berk Tok a Yani berk abiye kesinlikle katılıyorum kendisini yakından tanıyorum. Gecen sene Haydarapasa TEknik okulları olarak Korn - Another Brick In The Wall çalmıştık. Bastayımdım sahneye kurudugmuz duvar yuzunden zaman kaybettik tam 12 saniye:) fakat bu 12 saniye elenmemize yetmişti. Gecen sene ilk defa katılmıştık çünkü adı üstünde meslek lisesi pek birşey beklenmez katılan tek meslek lisesi biziz heralde aslında meslek te değil grubun tüm elemanları anadolu teknik lisesi bölümünde nese konu bu degil gecen sene deneme amaclı diyebiliriz pink floyd cover ı falan filan neyse size bi ip ucu verecegim calıcagımız sarkı punk ve gruptaki tüm elemanlar black metalci :D aklınızda bulunsun artık gerisini siz düşünün heleki elektroda ben varken :D aslında punk calmak istemezdik ama zaman meselesi yemin ediyorum fax ı en son gun çektik sabahtan kendimizi denemek için stüdyo burdan tesekkür ediyorum sevgiili ahmet abiye Zeus (eski mayday) sabhaın bi körü bize stüdyoyu actı saat 4 gibi faxı cektik anliyacagınız tam ucu ucuna yetistirdik faxı bu hafta icinde biletleri almayı planlıyoruz ve ayrıca kasdavı aradık böyle soylentiler var dedik yok iptal oldu diye SADECE DANS yarismasi iptal bilginize
SEVGİLERLE KAAN ACUROL...
-
hayır diğer meslek lisesi bizdik , denizcilik ve su ürünleri a.m.l. , muse bliss çalmıştık..neyse geçti bitti gerçi ama yarışmadan sonra 2 - 3 ay yorumlar devam etti , herkes birbirini yere vurdu..kötüyse katılma kardeşim..bizde elendik.jürinin kavat olmasındanmı? hayır kötüydük..inşallah bu sene daha mantıklı bi organizasyon olur...
-
Kadıköy Anadolu Meslek Liseside oradaydı gene orada olucak özel okulların imkanları destekleri daha fazla daha rahatlar tabiyki ama çalışınca oluyor 2 sene önce bestede birinci olmuştuk:D
K.A.M.L
-
cnm liseli teenage tayfa..herkez mor giysin yarışmada izleyiciler siyah ve mor giysin.. özellikle kızlar bu ilk şart....bizde şu yarışmaya geçen sene böyle kafa yorup türlü haylazlıklar yapmasaydık şimdi eminim daha iyi yerlerde olurduk...şaka şaka...iyidir kasdavda iyidir..berkay abi de iyidir..serhat beyde iyidir..arkadaşlar böyle işler yerine,gidelim sigortalı bi iş bulalım ne dersiniz.. sigorta çok önemli..şimdi başlasa 40 yaşında emekli olursunuz..katılana başarılar yapanlara kolaylık dilerim..4000 tane azgın herifle uğraşmak için 10 milyon az bile... hepsinin ayrı bi dünyası var..bi kısmı manyak müzisyen bi kısmı en sert rockçu veya en şeker punkçu...birde bi çocuk vardı hoplar zıplardı hahaha...amerikan genci şeker punkçu...umarım herkez aydınlanmıştır... hahahaha........
-
herkezler toplanmış..
eskileri görmek güzel..
-
samanasuke kafa iyi galba biraz ne dersin sacmaladın sanki :D ne kullanıyorsun bende alayim torbacın kim? iyi ya meslek liseleride katımiş sevindim ah keske frantic drummer da burda olsaydı kendisi su anda silent scream power metal grubunda diger gitaristler ise cafede çalısıyor saglmadık yaahuu neyse boyle black cilieri topladım teenage ha zhuahauah
BLACK METAL IST KREIG --
-
bu arada erenkoy kız lisesindeki kemancı arkadas benim arkadasımdır katılmamalarının nedeni okul müdür izin vermedi artık seyirci olarak katılıcakar