-
kasdavın bitek o olayını sevmiyorum juri cok degişik oluyo yanı bıraz popülarıte peşindeymiş gibi juri olyı;)
-
gecen sene oyle bir hata yaptım ve finale 10 milyon para bayıldım sırf arkadaslarım istediği için gittim. rock muzik dinleriz diye tahmin ettim ama girişte alakasız clup muzikler falan tam bi rezalet cıkanlar ise tam bi weledler ordusu hayatımdaki en rezil konser bi de finalinde nev cıkmasın mı :S sonuna kadar dayanmamdaki tek sebeb içerde vefa lisesinden tavladıgım kız oldu :D
ole bi hata yapıp muzik dinlemeye gitmeyin ama cok baba kızlar geliyo
-
ya beyler artık su kasdavdaki okulları birbirimize düşman gibi görmeyelim..bu bi yarışma ya!!diger okullardaki elemanlara bakıyorumda nasıl bir hırsla calısıyorlar anlamıyorum!!sanki dusmanları var karsısında.cıkcak oldurcez hepsini koparcaz 1.olcaz falan diye yanıp tutusuyolar..kasdavın felsefesini biliyo herkes zaten niye yırtıyoruz kendimizi.ne kadar cok bilet o kadar cok sans??bunu herkes biliyo bosu bosuna insanların birbirini kırmaya,birbirimizden nefret etmemize gerek yok.anlamıyorum insanları???zoruma gidiyoo
bizde mehmet rauf lisesi olarak muzik hocamıızın sorumsuzlugu yuzunden katılıp katılamıyacagımız henüz belli degil.formları yatırmayı unutmus sayın hocamız ve bize diyorki 3.formu(yani elemanların yazılacagı) bizim gidip kendi elimizle vermemiz gerekiyomus.dogru mu bu??bilen birisi cevap versin...
hade eyw arkadaslar sevgiyle&muzikle kalın...kısmetse kasdavda gorusuruz.mrl gitaristiii
-
gitaristi ve vokali :)
-
yarışma iptal edildi diye bi söylenti var bilgisi olan varmı?
-
arkadaşlar bi sorun var:(
bunlar telefonu niye açmıyooo yaaaaa:((
-
şimdi aradım yarışma iptal değilmiş
-
eger 10:30'dan en gec 17:00'a kadar ararsanız konusma sansınız olablir beyler bu arada yarısma iptalı diye bi olay yok ;)aklınıza getirmeyim bole seyleri
-
anlaşılan serhat bey bu sene yine balyayı vuracak...yazık bize yaa...
-
Dans yarışması iptali konusu kesin mi peki ya üzüldüm valla dans yarışması da bi eğlenceydi... Ayrıca katılan okullardan temsilci arkadaşlar okullarının isimlerini yazarlarsa herkes kimlerin katılacağını aşağı yukarı bilmiş olur... Güzel olur.