-
arkadaslar birde fax ta 11 mart cumartesi elden teslim ediniz diyor faxı acaba 11 mart a KADARmı? yoksa sadece 11 mart gunumu alınacak? bi fikriniz varmı bugun aradım ama...
-
katılımcı arkadaşlar ve sayın izleyciler bilet fiyatlarından haberi olan var mı acaba e pek de bişe kalmadı şurda..?? ayrıca acaba geçen seneki gibi öğleden sonra saat 4-5 suları gibi mi başlıcak yarışma..??
-
arkadaşlar faksta istanbuldaki okullar elden başvuru yapacaklardır diyo diğerler şehirdekiler sadece faks laymışş bilginize
-
Öncelikle patuu adlı arkadaşın yazısını tebrik ediyorum. kasdav heyecanı ile ilgili güzel bir metin.Ahmet Sani Gezici Lisesi adına bu sene Kasdavda her iki daldada bulunmaktayız. Kadıköyden katılıyoruz. Kadıköy ve Üsküdardaki okulların kasdava katılmaması ile ilgili bir durumun sözkonusu olmadığını düşünüyorum. Başvuruda böyle bir durum bize bildirilmedi. Bir arkadaşın davulla ilgili bir sorunu vardı. Solak davulcular için davul takımının yeri evet değişiyor fakat bu durumlarda solak davul sahibi okulların sırası sonlara kaydırılıyor.Geçen sene Ataşehir lisesindeki davulcu arkadaş bu sorununu yetkili arkadaşlarla paylaştı ve ataşehir lisesi sonlarda çıkmıştı. şuan sırasını hatırlamıyorum.Not olarak geçen sene ataşehir lisesinin solisti ezginin bu sene bizim okulumuzn solisti olduğunu bildireyim =).bi arkadaş slow mu yoksa sert mi iyi gider demiş. slow parça iyi yorumlanıyorsa ve işi gerçekten iyi yaptığınıza kendiniz inanıyorsanız neden olmasın. ama benim izlenimlerime göre sert parçalar oradaki kitle tarafından dahada tutuluyor.Ve seyirciyi etkilemek sanki biraz önemli gibi.Bu arada iptal konusuna gelince. 10larca tekrarlanan şeyi tekrarlıyorum. iptal edilme söz konusu değil. üsküdar-kadıköy olayıda buna dahil. Benimde merak ettiğim şey diğer arkadaşlar gibi jüriler. Bayadır candan erçetin-emre altuğ isimleri geçiyor konuşmalarda ama doğrumu bilmiyorum. açıklandığında bilmek isterim. bilen arkadaşlar varsa bekliyorum mesajlarını. Tüm okullara başarılar diliyorum
Eray
-
ne bişim bi iş bu yaaa okuyanlara müzik yarışması ne yani okumuyan adam diyiil mi .... millet olarak bu kadar düşdük işte....
-
bu arada suus kemancınız olan ceren arkadasımdır haberi vermişti bana üzüldüm gercekten :( ilk önce opeth calıcakmışınız snra degismis falan müdür izin vermemiş fenerbahce lisesinin müdürü gelmiş size galba cok kıl bi herif o bilirim seneye işallah
-
neseee baya bı donduruldum ama hala ayaktayım :D:D arkadaslar herkeze basarılar dılıyorum.. sanada samasuke. okulu katılmayan elemanlara bılet satılır.. yanında bı öpücükte beleş..
-
bu arda yarısmanın adı lıseler arası muzik yarısması.. yanı okuyup okumamak la olan ılıskısını anlamısındır heralde gathering
-
ee abiii çoooook önemli bi konu var??
şimdi buraya sadece katılan okullarmı gidebilir?yani şimdi ben biletimi alıp paşa paşa gidemezmiyim
EY CÜMLE ALEM anlatın şu sistemi
-
çoooook cömertsin SWAN TO SATAN
bol şans