Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • CyC_DRuMMeR • 4 Mart 2006 00:00 • #616578
    wolcano teşekkürler.ama şöyle bir durum daha var orda adam davulu sola çevircek tamam güzel peki çalan kişi başına geçtiğinde kendine göre düzeltmeler yapabilir mi yani mesela alto çarpık gelmiştir düzeltir falan bir de bu kendine göre düzeltmeyi yaparken sorun yaratmazlar,zamandan çıkarmazlar dimi 4 dakka falan süre var ya hani?
  • merto • 4 Mart 2006 00:00 • #616579
    e heralde düzeltir abi kim ne diyecek yav sizde.....
  • 68_strat • 4 Mart 2006 00:00 • #616580
    o dört dakikaya kimse bakmıyo merak etmeyin çok suyunu çıkarmadıktan sonra rahat rahat yetiyo zaman. Ama siz sahnedeyken anons ediliyorsunuz işte o sırada yapın ne ayarlayacaksanız o herkesin derdi zaten ama halloluyo merak etmeyin.
  • iFuck • 4 Mart 2006 00:00 • #616581
    Ya katılanlara aslında bu sorum..çalacağımız şarkının illaki çok mu bilinmesi lazım???ya da çok sert veya yumuşak mı olması lazım??Nasıl şarkılar iyi gider??İki ihtimalimiz var da kararsız kaldık..birisi çok yumuşak kalıyo ve biliniyo..diğeri de sert ve bilinmiyo..yardım??ve kim hangi şarkıyla katılıyos yazmaya devam:D
  • Glenn_Danzig • 4 Mart 2006 00:00 • #616582
    istedigin turde sarkıyla katılabiliyorsun...
    Bu arada bu duzeltme faksı hala gelmedi..Bilgisi olan va mı??Ne zaman gonderilecegi hakkında falan...
  • -maJestY- • 4 Mart 2006 00:00 • #616583
    Ben şahsen grubun her zaman sevdiği müziği yapmasından yanayım... Jüri beğensin derece alalım diye düşünülmesin bence... Sert'ten kastın ne bilmiyorum ama mantıken orta karar parçalar güzel olur herhalde, ne çok sert ne de uyutan parçalar... Parçanın biliniyo olması da en fazla seyircinin daha çok coşmasını sağlar bunun da bi getirisi olurmu bilemem...
  • Noryth Aquanum • 4 Mart 2006 00:00 • #616584
    Tekrar yazayım ben de ; Europe - Rock The Night çalıyoruz eğer hoca izin(!) verirse.Beste de var.
    Bu arada necrobaş , Mehmetcan Poyraz ortaokuldan sınıf arkadaşım olur.Mertcan Günay da aynı şekilde ilkokuldan arkadaşım.Lan herkes ilköğretimden arkadaşım çıkıyo be allah allah. :P Ben Utku , selamlar herkese...
  • Noryth Aquanum • 4 Mart 2006 00:00 • #616585
    Ayrıca fakslar Çarşamba günü okullara yollanmaya başlandı , dün geldi bizim faks.Bu haftaiçi gelir okullarınıza...
  • Anterrabae • 4 Mart 2006 00:00 • #616588
    sahnede hoplayın zıplayın jüri daha çok puan veriyor..içiniz aydın olsun :))) karanlıklardan aydınlığa...kasdavlaa....
  • hardrock_ • 5 Mart 2006 00:00 • #616591
    yarışmadaki davul setup ı hakkında tam bilgisi olan varmı arkadaşlar??