-
evet before_iforget, aynı okulda olmanız lazım
-
uskudar anadolu lisesi muduru gtmesine ragmen suan mudur vekiline de teklif etces ins kabul gorur pek sanmıyorum ama:S
-
bende lisede bulunudum her yıl gittik gecen sene bitti okul ortam gzl ama yarışmada ozel okuların ustunlu var fransız liseleri ozellikle bu senede orda olmayı dusunuyoruz katılırsa saint joseph destekliycezz:))
-
kardesler yarışma iptal olmuş diye bişi duydum..varmıdır bi aslı?
-
butun tikiler orda olcak eminim bundan!!
-
ben mensucat santral lısesı davulcusuyum.bu sene ilk defa katılcaktık.cok umutluyduk.grubumuz cok ıyıdı.profosyoneldık fakat yarısmanın ıptalını duyunca cok uzulduk.zaten sike dondugunu bılıyoduk.bu yuzden en ıyı performansa oynayacaktık.napalım sansımız buymus.sebnem-mayın tarlasıyla katılacaktık..
-
bizde Kemal Atatürk lisesli olrak katılcaktık.ama müdür izin vermiyo gerizekalı herif nedense.ama biz gidip vakıfla konuşucaz.öyle biyerde konser vermek her müzisyenin hayali...bu sene katılamassak zıştım...son senem çünkü lisede :(
-
OFFF YİNE HER ZAMANKİ GİBİ BİRİSİ YRIŞMA İPTALİ DEDİKODUSU ORTAYA ATTI!!NEDİR AABİ BU YA NE GEREK VAR YAANİ!!??
19 Şubat 2006 Pazar | Yazan: iFuck
Gerçekten ya!Ne gerek var şimdi buna!Arkadaşlar 8 senedir hiç aksamadan devam etti yarışma.Çok büyük bir aksilik olmadan iptal etmezler,sanmıyorum.Araştıracağım ve aslını öğreneceğim. :)
-
Arkadaşlar yarışma iptali falan yokmuş.İçiniz rahat olsun.Yetkili kişilerden birine sordum.Kesin bilgi. :) Herkese başarılar tekrar! :)
-
elekı benı cok rahatlattın sagol kardesım...ınsallah dedıgın dogrudur...