Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • tunass • 17 Şubat 2006 00:00 • #616422
    3 yıldır katılıyoruz bu yarısmaya tabi kotu yanları var herkesin yasdgı gibi ama ben orda olmayı cok seviyorum ve bu senemin son oldugunu dusundukce uzuluyorum
    izlemeye gitmek bi derece ama yarısmacılar arasında olmak
    ordaki heycan herseyi kapatıyo emin olun
    katılmıs olanlar hak vericeklerdir diye dusunuyorum ...

turkiye capında olmasıda cok gusel oldu bence cunku sadece ist olunca en fazla 10 okul katılıyo dansta
    turkiye capında olunca umarım bu sayı artarrr ve daha cekismeli gecerr =))
    ...

herkese bol sansss
  • Quivalen • 17 Şubat 2006 00:00 • #616423
    Saint Joseph Lisesi adına katılıyoruz. Jam Station.
  • neva • 17 Şubat 2006 00:00 • #616424
    üsküdardaki liselerin müdürleri kasdav ortamının kötü olduğu gerekçesiyle katılmama kararı almışlar bu nedenle sevgili müdrümüz katılmamıza izin vermiyor:(( bu bize gayet saçma gelmekte tabi,eğer üsküdarda okulu olan bi arkadaş varsa böyle birşeyin olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi..(bu arada çağrıbey anadolu lisesi..)
  • sweat 666 • 17 Şubat 2006 00:00 • #616425
    arkadaşlar bu sene üsküdara bağlı olan okulların bi kısmı aşırı dar görüşlü müdürlerimis yüsünden bu yarışmanın tadına waramicaklar! kasdav ortamı kötü diye bu yarışmaya başwurmamız engelleniyor amaç çocukları bu kötü ortamdan uzak tutmakmış..puhaha!ben ve çevrem yine orda olucaz zaten eğer kötü ortamsa bu, böyle kötü ortamdan ayıramaslar bizi ..
    hiçbir şekilde bizi dinlemedikleri gibi kararlarından da dönmüyorlar..bu nedenle diğer okullara başarılar diliyorum arkadaşlar..biz kendi okulumuz yerine sizi destekleriz artık..
  • özzGee • 17 Şubat 2006 00:00 • #616426
    arkadaşlar neden oldunu annamadık ama erenköy yarışmaya katılmaktan vazgeçmiş. son anda alınacak kararmı bu ya. ve ortada bi sebepte yok. yarışma ortamında değil sorun . bunu biliyoruz. ama neden? neyse zaten ben okulum olsada olmasa orda olucam.. tek bi fark var.. eğer okul katılsaydı viyolonselimle o sahnede olucaktım.. ama şimdi izleyiciyim. neyse.. seneye inşallah =) katılanlara başarılar...
  • suuus • 17 Şubat 2006 00:00 • #616427
    erenköy kız lisesinin katılmama sebebi müdür bey okulda bilet sattırmazmış we çok boş bir yarışmaymış ws.. çalışmalarımız başlamıştı son anda bunu duyunca üzüldük..müdür bey izin wermedi bunun gibi sebeplerden dolayı..
    nese katılan arkadaşlara başarılar diliyorum..
  • özzGee • 17 Şubat 2006 00:00 • #616428
    hay ben o müdürü!!! zaten ayı gbi heriff!! aayyhh sinir oldm !! nerde yalçın hocam yha!! olmaz böyle şey.. adam bu sene okula geldi btn düzeni deiştirdi yha!! bunca sene katılan okulda bunca sene bilet satıldı şimdimi olmaz yani!! pis herif!!
  • Noryth Aquanum • 18 Şubat 2006 00:00 • #616429
    Bilet sattırmama olayı bizde de var da zorla satıyoruz gibi. :9
  • before_iforget • 18 Şubat 2006 00:00 • #616430
    benim bi sorum olacak... bizim bi grup var . Grupta tek benim lisem farklı, bu durum benim yarışmaya katılmama engel olurmu?Yani farklı lisede olmak grubu etkiler mi? SLIpknot_SLIPKNOT
  • Cortex • 18 Şubat 2006 00:00 • #616431
    Bilet sattırmama olayıyla İstanbul Lisesi olarak bizde karşı karşıyayız.. Müdürümüzün bu konudaki fikri değiştirilemeyecek gibi duruyor.. Gerçi insan düşününce hak vermeden de edemiyor sen ne diye kişisel çıkarların müziğin bu kadar önüne geçtiği bi yarışmaya destek veresin ki..

Öyle ya da böyle bi şekilde bilet satılır ve biz de bu yarışmanın kokuşmuşluğuna rağmen çıkar çalarız eğlenir eğlendiriz.. En saçma grubun birinci olacağını bilmemize rağmen ödül bekleriz.. Ne yapalım toplumun kuralları böyle.. Bu kuralları orda düzgün müzik yaparak yıkmaya çalışan birkaç gruptan biri olursak ne mutlu bize.