Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • isom14 • 15 Şubat 2006 00:00 • #616401
    ahh ahh gecen sene gelmedi bize bole bişi gelseydi keske gecen seneki 1.grup rezaletti yaa hatta iğrenti eminim bu sene hakeden kazanir;)
  • gölge1024 • 15 Şubat 2006 00:00 • #616402
    arkadaşlar ankaradan da katılabiliyormuyuz yoksa sadece istanbuldaki liselermi
  • Elerki • 15 Şubat 2006 00:00 • #616403
    Bütün liselere faksın gitmiş olması lazım Türkiye çapındaki.Bir memura ya da idareye sorun isterseniz?Bu sene için Türkiye çapı yazıyor çünkü faksta.
  • Ilker_Ta • 15 Şubat 2006 00:00 • #616404
    hakkını vererek slayer çalan grupların bi vokal ödülü bile almayıp yaşar çalanların ödüle boğulduğu yarışma acayip para dönüyo orda bence
  • kittiekfl • 15 Şubat 2006 00:00 • #616405
    ne yazık ki bu sene okuluma bin lanet ediyorum bürokrasinin yavaş işleyişi ve hatta hiç işlemeyişinden dolayı... sen git geçen yıl uğraş didin kasdavı yık geçir orda slayer çal (yani ben değil geçen yılki mezun arkadaşlar) bu sene okulundan katılım olmasın. yuh diyorum başka şey demiyorum. biz elektrik kaçağı olan ekipmanla elimiz uyuşa uyuşa çalışalım didinelim sonra da "bürokrasi bildiğiniz gibi işemiyor çocuklar napalım bu sene müzik dalında yarışmacımız olmasın" desinler. kardeşim potansiyel var adamlarda (yani grup arkadaşlarımdan bahsediyorum kabul ediyorum ki onlar kadar iyi değilim ama...) sen bu çocukların önünü tıkarsan eğer senin okulun sosyalleşemez ki. sonra da siteye koyarsın boy boy hem sosyal hem başarılı öğrenciler yetiştiriyoruz diye taaa yıllar önce kasdavda şans eseri çıkan grubu.
    bürokrasinin dert edindiği şey de neymiş efendim hem kolej hem fen lisesi karma grup oluşturamazmış. ya adam var da biz mi fen lisesinden doğru dürüst bi grup kuramıyoruz. napalım eksiklerimizi kolejden tamamlıyoruz ki oranın da eksikleri var onlar da bizden tamamlıyor. sen yıllarca karma grupla katıl ben mezun olucam son senem bu sene de izin verme gruba. anlamıyorum ki hocalar aynı bina aynı her bi halt aynı bi çatı altında farklı iki okul yapmanın gereği nedir...
    evet çok asabi oldu yazdıklarım farkındayım ama siz bi de benim piskolojimi düşünün. katılabilen okullara başarılar şimdiden bu haklarını iyi değerlendirsinler. bunu bulamaynlar da var...
  • Lost_Soul • 15 Şubat 2006 00:00 • #616406
    Arkadaşlar niye bu kadar gerdiniz anlamıyorum ya.. Bence çok da güzel bi yarışma.. 2 kere katıldık biz okul olarak.. birinci katılışımızda 100küsür bilet satmıştık ama çok kötüydük gerçekten ve finale bile kalamadık.. ama ikinci katılışımızda 20 bilet sattık ve finale kaldık. biz de ilk sene parayı veren çıkıyo finale felan diyoduk ama son katıldığımızda gerçekten öyle olmadığını anladık..

Düşünün yani kasdav a katılamicaam için liseyi bitirdiğime üzülüyorum :((((
  • neva • 15 Şubat 2006 00:00 • #616407
    arkadaşlar sayın katılımcılar acaba katılım süresi bitti mi onu bi bileniniz varsa söleyebilir mi??
  • Elerki • 15 Şubat 2006 00:00 • #616408
    Katılım süresi 10 ya da 11 Mart'ta bitecek bildiğim kadarıyla.Daha zaman var ama siz bence okulunuzdaki memuru ve müzik öğretmeninizi didikleyin faks gelse bile gelmedi diyebiliyorlar. :) Eğer gerçekten yoksa firmayı aramanız gerekebilir onun da numarası büyük olasılık okulunuzda olacaktır. :)
  • --rebel-- • 16 Şubat 2006 00:00 • #616409
    seneye bizde katılırız umarım
  • -_FiniscH_- • 16 Şubat 2006 00:00 • #616410
    abi coşmuş yine burası:D yarışmaya daha bu kadar zaman varken bu kadar yazı varsa acaba yarışma günü ve yarışma sonrasındaki 1 ay ve daha sonra neler olur:D korkuyorum:D